Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ - ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΤΤΙΝΟΥ 2-2 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς νικητή έληξε η σημερινή φιλική αναμέτρηση του Αστέρα Ιτέας με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Δημ.Στάδιο Αμφισσας με τελικό αποτέλεσμα 2-2.....

Καλύτερος στα σημεία και έχοντας τον ελεγχο του παιχνιδιού ο Αστέρας που όμως δεν κατάφερε να βγεί νικητής του αγωνα παρ όλη την υπεροχή του.Στα θετικά επίσης για τον Αστέρα η αντίδραση του όταν βρέθηκε να χανει με σκορ 0-2 στα μισά του ά ημιχρόνου και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια πρίν βγεί το ά ημίχρονο σε 2-2.
Τα γκολ για τον Αστέρα πέτυχαν ο Αντωνίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ που κέρδισε ο Αλεξίου και ο Χαραλαμπίδης με κοντινό πλασέ μετά απο υπέροχη ενέργια του Αντωνίου απ τ αριστερά.
Με τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Αστέρα "βαριά" μιας και η προετοιμασία της ομαδας βρίσκεται στο πιο απαιτητικό της σημείο, ο προπονητής κ.Λίβας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα με μία αξιόμαχη ομάδα της ίδιας κατηγορίας, καθώς πλησιάζει η έναρξη του πρωταθληματος της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Επόμενος φιλικός αγώνας για τον Αστέρα Ιτέας την ερχόμενη Τετάρτη εκτός έδρας με τον Αμβρυσσέα Διστόμου.


Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ξεκίνησε με τους: Μάλτζαρη, Λαζάρου, Βάσο, Κοντογιώργο, Πανάκη, Αντωνόπουλο,Τοπούζι Α.,Bogdani, Αλεξίου, Χαραλαμπίδη, Αντωνίου.
Αγωνίσθηκαν επίσης στο β μέρος οι:
Χαρδαλούπας, Ζωμένος, Τοπούζι Μ.,Goura, Γεωργουσόπουλος, Ζανιάς, Δαμιανός, Ftoni, Λίβας Π.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ.



ΒΙΝΤΕΟ - tsag73 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου