ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ! ΣΟΟΥ ! Εκτός εαυτού ο Τάκης Τσουκαλάς ανέβασε πίεση ...150 από οπαδό του ΠΑΟΚ ! Θα πεθάνετε στα γέλια !!!!(βίντεο)Ο Τάκης Τσουκαλάς, ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού ο οποίος επί πολλά χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή .....
«Θύρα 7» έχει προσφέρει κατά καιρούς άφθονο γέλιο σε ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο.
Άλλοτε σοβαρά, άλλοτε κάνοντας πλάκα, πάντοτε όμως με διάθεση να συγκρουστεί για την ομάδα του, ο Τάκης Τσουκαλάς, έχει μπει στα σπίτια όλων μας κάνοντάς μας να γελάσουμε, να εκνευριστούμε ή και να χαρούμε ακόμη. 
Έτσι και στη χθεσινή εκπομπή του, όταν ένας φίλος του ΠΑΟΚ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Ο Τάκης Τσουκαλάς του έκλεισε το τηλέφωνο τρεις φορές, με τον οπαδό του ΠΑΟΚ να παίρνει πίσω για να μιλήσει. 

Η μεταξύ τους συζήτηση είναι όπως ίσως φαντάζεστε η επιτομή του σουρεαλισμού. Πάρτε λοιπόν μια γεύση από το «σόου» και γελάστε με την ψυχή σας, έχοντας πάντοτε στο μυαλό σας ότι ο ΠΑΟΚτσής μπορεί τελικά να ήταν μέρος του προγράμματος και όχι πραγματικός οπαδός του «δικεφάλου». Ή έστω κάποιος που ήθελε να κάνει πλάκα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου