ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Όχι στην κατάργηση της γραμμής Τιθορέα - Μπράλος - Λιανοκλάδι (video)


Ενέργειες για τη διατήρηση της γραμμής του ΟΣΕ Τιθορέα – Μπράλος – Λιανοκλάδι, που θα καταργηθεί μετά την ολοκλήρωση της νέας χάραξης, ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στον οργανισμό, φορείς και αυτοδιοίκηση.....
Την πρωτοβουλία στηρίζει και η διοίκηση του ΟΣΕ, αναγνωρίζοντας την ιστορικότητα και τη χρησιμότητα της συγκεκριμένης γραμμής που μετράει ήδη 100 χρόνια λειτουργίας. Το μεσημέρι της Πέμπτης, όλοι οι εμπλεκόμενοι έκαναν μια βόλτα στη γραμμή, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο εργατικό κέντρο Φθιώτιδας. Στόχος είναι να μην λεηλατηθεί η γραμμή μετά την κατάργηση της και να χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση των επιβατών σαν προαστιακός.

από LAMIASTARGR

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ? Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ??
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ,ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ- ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ?
    Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΩΝ?
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΡΡΙΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΦΕΔΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ (ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΧΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΟΔΙΚΩΝ ΣΥΡΑΓΓΩΝ ΤΕΜΠΩΝ) ΑΛΛΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ