ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών - Ο Υπεύθυνος Αγροτικών θεμάτων


Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών ανακοινώνει στα πλαίσια αξιοποίησης  νέων μελών της,  τον Υπεύθυνο  Αγροτικών θεμάτων για την περιοχή ευθύνης της, όπως της ζητήθηκε και από την Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος.....

Ο Χαρίλαος  Αγαπητός του Γεωργίου  ενεργό μέλος της Δημοτικής Ενότητας  Καλλιέων της ορεινής Φωκίδας μας , είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών , πτυχιούχος  Γεωπόνος /κατεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Περιβαλλοντική Ιατρική του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
   Ο ορισμός του Χάρη Αγαπητού πραγματοποιείται στα πλαίσια της καλύτερης επικοινωνίας και της ανάγκης άμεσης κοινοποίησης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στους γεωργούς, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και αλιείς της περιοχής που δραστηριοποιείται η κομματική οργάνωση της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Νέας Δημοκρατίας.
  
Γραφείο Τύπου

                                                        ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.