ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΙ !!! Δείτε τι έκαναν στην ..... την ώρα που μιλούσε ο Σημίτης στο συνέδριο της Δημ Συμπαράταξης !!!!

Κλειδαρότρυπα  και  πάσης Ελλάδος !   Την  ώρα  που  μιλούσε ο Σημίτης  εκείνοι  ήταν.....

κλεισμένοι σε  μια  τουαλέτα   και  έκαναν  σέξ   ! Ναι  σέξ  οι  ασυγκράτητοι  "σύντροφοι"  , όπως  το  ακούτε . Αυτό θα πει ερωτικό κόμμα! Να γίνεται συνέδριο, να μιλάει ο Σημίτης και να μην κρατιέσαι!  Το χειρότερο είναι να σε  ανάβει ο πρώην πρωθυπουργός! Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , γράφει η "enimerosi24".

Την ωρα που μιλούσε ο Κώστας Σημιτης στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στέλεχος απο την επαρχία επισκεφτηκε τις γυναικείες τουαλέτες, για προσωπική της ανάγκη αλλα έμεινε κάγκελο με αυτο που είδε. Συγκεκριμένα με το που μπήκε στο χώρο του WC άκουγε περίεργους ήχους και επιφωνήματα απο μια τουαλέτα με μια γυναικεία φωνή να φωνάζει ....
«Βάλε με στο Ευρω οπως ο Σημιτης, Βάλε με στην ΟΝΕ οπως ο Σημιτης» πλησίασε και απο την μισάνοιχτη πόρτα είδε ένα νεαρό ζευγάρι να κανει ακατανόμαστες πράξεις!

Την έπιασαν τα γέλια και απομακρύνθηκε απο το WC και έτρεξε να αναφέρει το συμβάν στην παρέα της. Σε λίγο ξαναπήγε στην τουαλέτα μαζί με μια φιλη της αλλα το ζευγάρι είχε εξαφανιστεί. Το συμβάν όμως εγινε το τοπ θεμα της βραδιάς!..

Όπως και να ‘χει το ΠΑΣΟΚ έχει παράδοση και μάλιστα από τις ρίζες του… Αναμφισβήτητα είναι hot κόμμα… Ο πρόεδρος άφησε παρακαταθήκη και μάλιστα βαριά.

Έτσι λοιπόν οι φίλοι και τα μέλη τιμούν τον πρόεδρο… όπως φαίνεται από το περιστατικό που δημοσιεύει το anemosanatropis.blogspot.gr .

ΚΟΥΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ