Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ - Για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών της Δ.Α. Φωκίδας


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

   Η ένωσή μας την τελευταία 4ετία έδωσε έναν άνισο, δύσκολο και γεμάτο απρόβλεπτα εμπόδια αγώνα, αγώνα μέσω του οποίου διεκδικήσαμε μια δίκαια και ορθολογική αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών της Δ.Α. Φωκίδας, ......
καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις, προς όφελος και της εύρυθμης λειτουργίας αυτών και των συναδέλφων μας, καθώς επίσης και των αναγκών του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
  Σε αυτόν τον αγώνα όμως δε μείναμε ποτέ μόνοι. Δε μπορούμε παρά να μην ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μας, πρωτίστως τους συναδέλφους μας και στη συνέχεια όλους τους τοπικούς φορείς, τους απλούς συμπολίτες μας, τους αυτοδιοικητικούς, τους τοπικούς συλλόγους, τους διαφόρους πολιτικούς και κάποιους -ελαχίστους- υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι εμπράκτως και μέχρι και την τελευταία στιγμή, στάθηκαν δίπλα μας, δίπλα στους συναδέλφους μας, δίπλα στην κοινωνία.
  Να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι, όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά και ιδιαίτερα οι συνάδελφοί μας, ποιοι στάθηκαν απέναντι στη προσπάθεια μας, ποιοι υπονόμευσαν τη Φωκίδα και τους πολίτες της απαξιώνοντάς τη και ποιοι στάθηκαν πραγματικά στο ύψος των περιστάσεων, προσθέτοντας ο καθένας ένα λιθαράκι από όποιο μετερίζι και αν βρίσκεται.
  Να είστε σίγουροι ότι κι εμείς πριν φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε την κριτική μας, έχουμε κάνει πρώτα την αυτοκριτική μας και έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας.
  Η νέα δομή των αστυνομικών υπηρεσιών της Φωκίδας είναι πλέον γεγονός και εντός του επόμενου δεκαημέρου θα εφαρμοστεί και στην πράξη. 

 Εμείς, όπως πάντα θα είμαστε εδώ, κοντά στους συναδέλφους μας και πάντα αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, για να αναδείξουμε τις όποιες δυσλειτουργίες και να προσπαθήσουμε για την επίλυση των όποιων προβλημάτων, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.
                                               ΓΙΑ  ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                           Ο                                                                                           Ο
              Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                                             ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
         ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος                        ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου