Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Η ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ : Δεν θα επιτρέψουμε να θίγονται Αξιωματικοί του σώματος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή τα όσα προσφάτως αναρτήθηκαν σε μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης της Π.Ε. Φωκίδας, αναφορικά με το συμβούλιο μεταθέσεων της Δ.Α. Φωκίδας και την τοποθέτηση – μετάθεση αστυνομικών σε Υπηρεσίες αυτής,....
σύμφωνα με τη νέα οργανωτική δομή, όπως αυτή προβλέπεται στο Π.Δ.7/2017, μεταξύ των οποίων και το Α.Τ. Ιτέας, προς αποκατάσταση της αλήθειας και προάσπισης της τιμής και της υπόληψης Αξιωματικών Μελών μας οι οποίοι αδίκως στοχοποιούνται, η Ένωση μας δηλώνει ότι το συμβούλιο μεταθέσεων στελέχωσε στο ακέραιο το Α.Τ. Ιτέας με τον προβλεπόμενο αριθμό Αστυνομικών, με βάση το νέο οργανόγραμμα που εκπονήθηκε από το Αρχηγείο, ενώ παράλληλα όλοι οι μάχιμοι αστυνομικοί του καταργηθέντος Τ.Τ. Ιτέας και Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας παραμένουν, με απόφαση του συμβουλίου στο οικείο Α.Τ.
Συνεπώς τα όσα περί μετακινήσεως αστυνομικών και αποδυνάμωσης του Α.Τ. Ιτέας βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ παράλληλα τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δε θα επιτρέψουμε να θίγονται Αξιωματικοί του σώματος, οι οποίοι κοσμούν το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και για το λόγο αυτό θα καταφύγουμε σε κάθε νομικό μέσο που θα απαιτηθεί.
Τέλος υπενθυμίζοντας ότι η απόφαση για την πλήρη στελέχωση του Α.Τ.Ιτέας, σύμφωνα με το οργανόγραμμα των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι απόφαση και μόνο του προβλεπόμενου υπηρεσιακού Συμβουλίου, με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και όχι την εξυπηρέτηση προσωπικών  φιλοδοξιών υπενθυμίζουμε αυτό που πολύ ορθά μας έμαθε ο θυμόσοφος λαός μας:
«Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξηλεύεται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου