Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ! Οι ομοφυλόφιλοι λοιπόν είναι κατά τον Άνθιμο το "σοβαρότατο και εκρηκτικό θέμα " και όχι ....

  ... η ανεργία,  η φτώχια, οι ξεσπιτωμένοι και τα ορφανά των πολέμων…

Μας το έστειλε  ένας φίλος του blog  και  σας το παρουσιάζουμε. 
Ο μεσαίωνας είναι εδώ και αγρυπνεί ! Δεν ξέρω αν το διαβάσατε.....
σίγουρα όμως θα τ’ ακούσατε. Προχθές Τετάρτη, 21 Ιουνίου και ώρα 20.30 ο Μητροπολίτης Άνθιμος κάλεσε  "στην κατανυκτική Αγρυπνία που θα τελεσθή στον ιερό Ναό Παναγίας της Αχειροποιήτου, ώστε και διά της προσευχής μέσα από την Θεία Λειτουργία, και από την Θεία Κοινωνία για όσους θα κοινωνήσουν, να ζητήσωμε το έλεος του Θεού."
 Και ποιός ο λόγος παρακαλώ να ζητήσουμε το έλεος του θεού;

Προκειμένου, λέει, "να αντιμετωπίση ποιμαντικά και αποτρεπτικά, την δυσάρεστη, απαράδεκτη και αξιοκατάκριτη παρουσία των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι ήδη πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες φεστιβάλ και παρήλασαν στη Θεσσαλονίκη μας."

Οι ομοφυλόφιλοι λοιπόν με την "απαράδεκτη και αξιοκατάκριτη παρουσία τους", αυτοί είναι κατά Άνθιμο το "σοβαρότατο και εκρηκτικό θέμα" κι όχι η ανεργία, η φτώχια, οι ξεσπιτωμένοι και τα ορφανά των πολέμων… Ο μεσαίωνας σ’ όλο το μεγαλείο του !!!
               Τελικά  έγινε  η  αγρυπνία  αλλά ο  Μητροπολίτης...  απουσίαζε.


Ωστόσο οι διοργανωτές (άγνωστο  γιατί) απαγόρευσαν την  είσοδο  σε  δημοσιογράφους  και  τηλεοπτικά  συνεργεία  που  ήθελαν  να  καλύψουν  την  αγρυπνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου