ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

"ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ 'ΔΕΙΧΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ" ! Κώστας Καζάκος....είναι προδότες οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό (βίντεο)!Μπέρτολτ Μπρέχτ. "Αυτοί που βρίσκονται ψηλά , θεωρούν ταπεινό να μιλάς για το φαί . Ο λόγος....έχουνε κιόλας  φάει". 
Θύελα  διαμαρτυριών  έχει  ξεσηκώσε  η  δήλωση του ηθοποιού- Δ/ντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα.....
Καζάκου, για τους χιλιάδες νέους Έλληνες που αναζητούν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό...
"Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του. Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία ",
είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα τηλεοπτικής  εκπομπής .

Η δήλωση αυτή έχει γίνει θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  με τους περισσότερους να επικρίνουν τον Κώστα Καζάκο για τη θέση του αυτή, υπενθυμίζοντας ότι είναι διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, αλλά και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ.

Δείτε το βίντεο  και  δοξάστε τον !!!Και ο μεγάλος  μας  ποιητής  Κώστας  Βάρναλης στον  πρόλογο  των " Σκλάβων Πολιορκημένων"..."Που ήσουνα νιότη που 'δειχνες..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ