ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!! Γιάννος Παπαντωνίου .... στη φάκα με απόφαση εισαγγελέα , για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Α πα παααα...Τι άλλο θα δούμε !! (βίντεο).

Γιάννος Παπαντωνίου(στις χρυσές εποχές)..."Συντρόφισσες  και  σύντροφοι  για  το  Σοσιαλισμό  αγωνιζόμαστε  όλοι"(βίντεο). 

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης για τον τρόπο απόκτησης της ακίνητης περιουσίας του απαγορεύθηκε με  απόφαση  εισαγγελέα  η  ....
έξοδος  από τη  χώρα στον Γιάννο Παπαντωνίου και στη σύζυγό του, καθώς διώκονται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
 Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης για τον τρόπο απόκτησης της ακίνητης περιουσίας του ζεύγους Παπαντωνίου-Κουράκου, η Εισαγγελία Διαφθοράς κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος σε βάρος του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας και της συζύγου του, ενώ παράλληλα για να διασφαλιστεί η παρουσία τους στην κύρια ανάκριση αποφασίστηκε να τους απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, καθώς κρίθηκαν ύποπτοι φυγής.
Η διάταξη της απαγόρευσης εξόδου ήταν το επόμενο βήμα της ποινικής δίωξης για τον τρόπο απόκτησης των ακινήτων σε Κολωνάκι και Κηφισιά, τα οποία πιθανολογείται ότι συνδέονται με τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο πρώην υπουργός για τα εξοπλιστικά προγράμματα, για τα οποία γίνεται έρευνα εάν συνδέονται με τις συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου.
Καταλυτικό ρόλο για την άσκηση της ποινικής δίωξης, όπως  διαβάζουμε  στο efimerida.gr φέρεται ότι έπαιξε ο εντοπισμός ενός λογαριασμού στη λίστα Μπόργιανς, με ποσό που το 2006 φέρεται ότι άγγιζε τα 3 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για έναν από τους τρεις λογαριασμούς για τους οποίους ενημέρωσε η ελβετική Δικαιοσύνη τις ελληνικές δικαστικές Αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους υπέβαλαν αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Ελβετία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς έκριναν ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης, καθώς τα δηλωθέντα εισοδήματα του ζεύγους παρουσιάζουν μεγάλες αποκλίσεις από τις καταθέσεις τους, όπως επίσης και για το τίμημα που δόθηκε για να αγοραστούν τα ακίνητα σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Σύρο.

Σε 46 διαφορετικούς λογαριασμούς!
Νωρίτερα, ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του δεν κατάφεραν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για το ποσό των 1.923.000 ευρώ το οποίο βρίσκεται σε 46 διαφορετικούς λογαριασμούς σε τράπεζες της Ελλάδας. Αυτό προέκυψε από στοιχεία που κατατέθηκαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής και έχουν να κάνουν με ελέγχους του ΣΔΟΕ.Σύμφωνα  δε  με τα  μέσα  κοινωνικής  δικτύωσης μόνιμη κατοικία  πλέον  του  ζεύγους  είναι  η  Ελβετία.
Δείτε τώρα  και ένα  βιντεάκι για  "Σοσιαλιστές με κρίση ταυτότητας ή καιροσκόπους με σοσιαλιστικό φερετζέ" που αγωνίζονται για το σοσιαλισμό......


Άμ' κι ο Σταύρος  Θεοδωράκης, τί  το 'θελε  αυτό  το  tweet πάλι.  Πες  ονόματα
καημένε ....


Για να  δούμε την κατάληξη μετά  απ΄ολα  αυτά . Για να  δούμε....Λέτε  να  επιβεβαιωθεί και πάλι ο ανεπανάληπτος  Νίκος  Σταυρίδης ( από την ταινία ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ του 1954)?.....


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ