Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ! Εβαλαν σε εξετάσεις Λυκείου θέμα έκθεσης για το Survivor.

Το ξεφτίλησαν εντελώς σε Λύκειο της.....
της Κρήτης (Ηράκλειο). Ο τυφώνας Survivor, που καθημερινά καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλη τη χώρα φαίνεται ότι συνεπήρε και τους καθηγητές του Λυκείου .
Οι μαθητές της Β' Λυκείου  εκλήθησαν να εκφράσουν την άποψή τους στο πλαίσιο του μαθήματος της έκθεσης. Τα παιδιά διαγωνίστηκαν στις ενδοσχολικές εξετάσεις με θέμα το Survivor.


Με την Ελλάδα να ταλανίζεται από καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα, δυστυχώς το φαινόμενο Survivor εκτρέφεται από την αδυναμία της ελληνικής κοινωνίας να ανταποκριθεί σε αυτές τις δυσκολίες να επιλέξει άλλο πρόγραμμα στην φτωχή από όραμα, πρόγραμμα, ψυχαγωγία, ντοκιμαντέρ της ελληνικής τηλεόρασης. 

Τηλεόραση με τις επαναλήψεις των σήριαλ και τους υπουργούς να τους απασχολούν πότε θα μιλήσουν στη βουλή για να μην πέσουν πάνω στο συγκεκριμμένο reality οδήγησαν και τους καθηγητές που και οι ίδιοι μπορεί να το παρακολουθούν να επιλέξουν το σχολιασμό για το "χάζεμα" της ζωής των άλλων. 

Γονείς μιλώντας στο ekriti, εξέφρασαν, πάντως, την αγανάκτισή τους για το γεγονός ότι τα παιδιά τους εκλήθησαν να αναπτύξουν τις απόψεις τους για ένα ριάλιτι ή με αφορμή ένα ριάλιτι τελοσπάντων... 

Και λέμε εμείς.....Βρε μπάς και ξεκίνησε  η  μεταρύθμιση ?  
Δηλαδή η "ανταμοιβή" της επίσημης Παιδείας σε όποιον μαθητή αρνείται να παρακολουθήσει τηλεσκουπίδια (και άρα δεν θα μπορεί να γράψει για το συγκεκριμένο θέμα) θα είναι... μηδενισμός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου