Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία πανηγυρίζουν την άνοδο τους στη Super League.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχτηκε τα Τρίκαλα στην Ριζούπολη για την 31η αγωνιστική της Football League και μετά το 0-0 που πήρε, διατήρησε το αήττητο της και εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στην Super League, από όπου υποβιβάστηκε το 2014. Μαζί της θα βρίσκεται και η Λαμία .....
που δραπέτευσε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Κλεάνθης Βικελίδης» (0-0) και κατέκτησε και μαθηματικά την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της!
Είναι γεγονός! Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα αλλά έχει εννέα βαθμούς περισσότερους από τον τρίτο της βαθμολογίας, Άρη. Μάλιστα στην τελευταία αγωνιστική (11/6) ο Απόλλων αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία "κλείδωσε" και μαθηματικά!
Μεγάλες στιγμές όμως ζει και η Λαμία που έβαλε "ταφόπλακα" στα όνειρα του Άρη για άνοδο. Οι Φθιώτες πήραν σήμερα ισοπαλία ανόδου (0-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και διατήρησαν την διαφορά των έξι βαθμών από τους Θεσσαλονικείς, ενώ έχουν και τη νίκη στα χαρτιά επί του Πανθρακικού, με τον οποίον ήταν προγραμματισμένο να παίξουν στις 28 του μήνα.
Με το «διπλό» παραμονής έφυγε από την Σπάρτη ο Αχαρναϊκός ενώ σώθηκε ο Παναιγιάλειος με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Κισσαμικό. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήραν Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακός ενώ η Καλλιθέα ξέσπασε στην υποβιβασμένη Καλλονή.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (31η αγωνιστική)    
Απόλλων Σμύρνης - ΑΟ Τρίκαλα    0-0
Άρης – Λαμία    0-0
ΑΟ Χανιά – Πανελευσινιακός    0-0
Καλλιθέα – Καλλονή    4-1
AE Σπάρτη – Αχαρναϊκός    1-2
Παναιγιάλειος – Κισσαμικός    1-0
Αν. Καρδίτσας – Πανσερραϊκός    2-1
Αιγινιακός - Αγροτικός Αστέρας    2-0
Πανθρακικός – ΟΦΗ 0-3 α.α.

Απόλλων Σμύρνης - ΑΟ Τρίκαλα 0-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ομπόντο (84’ Τσιάρας), Κονέ, Σιατραβάνης, Αλμπάνης (90’ Μπαρμπόσα), Πετρόπουλος (60’ Κάσσος).
ΤΡΙΚΑΛΑ: Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (83’ Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (81’ Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.
Άρης – Λαμία 0-0
Σκόρερ:
ΆΡΗΣ: Διούδης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Καράμπελας (63’ Μπαργκάν), Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (89’ Νέτο), Ταυλαρίδης, Σόουζα, Τάτος, Μιλούνοβιτς (46’ Ίλιτς), Παυλίδης.
ΛΑΜΙΑ: Πίτκας, Μπλάζιτς, Ματσούκας (77’ Τσούκαλος), Βάντερσον, Ντουρμισάι (52’ Ρότσα), Βαλιός, Όμο, Καραγιάννης (69’ Μπουλούλης), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Χριστοφιλέας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 31 Αγ.)
1. Απόλλων Σμύρνης      77
2. Λαμία                74

3. Άρης                 68
4. ΟΦΗ                  63
5. Τρίκαλα              62
6. Αγροτικός Αστέρας    46
7. Σπάρτη               45
8. Πανσερραϊκός         40
9. Χανιά                38
10. Παναιγιάλειος        38
11. Αναγέννηση Καρδίτσας 35
12. Αχαρναϊκός           35
13. Αιγινιακός           35
14. Κισσαμικός           33
15. Πανελευσινιακός      28
16. Καλλιθέα             27
17. Καλλονή              19
18. Πανθρακικός          -6
* Ο Αχαρναϊκός έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση δύο βαθμών και ο Πανθρακικός αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Επόμενη αγωνιστική (32η):  Άρης - Απόλλων Σμύρνης, ΑΟ Τρίκαλα - ΑΟ Χανιά, Λαμία – Πανθρακικός, Πανελευσινιακός – Καλλιθέα, ΟΦΗ - AE Σπάρτη, Καλλονή – Παναιγιάλειος, Αχαρναϊκός - Αν. Καρδίτσας, Κισσαμικός - Αγροτικός Αστέρας, Πανσερραϊκός – Αιγινιακός.
onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου