Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21 ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Την Κυριακή 19 Μαρτίου έ.τ. στο Πεδίον του Άρεως εκπρόσωποι σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων απέτισαν φόρο τιμής στους ήρωες του '21, ....
οι προτομές των οποίων κοσμούν το άλλοτε κλεινόν Πεδίον του Άρεως και σήμερα εγκαταλελειμμένο, από την Πολιτεία και τους φορείς της, τόπο στο κέντρο της Αθήνας. Η εκπρόσωπος της Αδελφότητας του Αθανασίου Διάκου κατέθεσε στέφανο στον ήρωα της Αλαμάνας, ενώ στον ήρωα της Γραβιάς την ανάλογη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φερών και Περιφέρειας "Η Βήρα". Όπως μας πληροφόρησε η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Θράκης κυρία Αναστασία Χουρδάκη, ο ανωτέρω σύλλογος θέλησε να τιμήσει τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, ο οποίος συνεργάστηκε στον Αγώνα με τη θρακιώτικη οικογένεια Βισβίζη από την Αίνο.


1 σχόλιο:


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.