Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 2016-2017 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Πριν την έναρξη του τελικού η ΕΠΣ Φωκίδας τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Γενικό Αρχηγό του Αστέρα Ιτέας , Ανδρέα Καϊμάρα, ο οποίος στον τελικό του κυπέλου 2014-2015, μεταξύ ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ, έπεσε με αυτοθυσία επάνω σε κροτίδα – γουρούνα- και έσωσε ένα μικρό παιδάκι που ήταν κοντά.....


Οι φίλαθλοι που γέμισαν το δημοτικό στάδιο Άμφισσας, παρακολούθησαν ένα πολύ δυνατό αμφίρροπο παιχνίδι , μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων του νομού και το οποίο κρίθηκε στην παράταση.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν μεγάλες φάσεις, αφού οι ομάδες προσπαθούσαν να καλύψουν τα νώτα τους.
Στο 25΄ο Τοπούζι έπιασε κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 33΄η σειρά του Φωκικού να απειλήσει την εστία του Αστέρα αλλά το δυνατό σουτ του Καλαμάτα έφυγε λίγο άουτ.
Ο Αστέρας πίεσε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και αφού Κατσικώστας από κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοκονδύνη που απέκρουσε, ήλθε σειρά του Bogdani, που από πλάγια θέση με ένα σουτ ψηλοκρεμαστό να γράψει το Φωκικός  – Αστέρας 0-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.
Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια επεισόδιο μεταξύ Τοπούζι Μ και Κρικέτου, ανάγκασε τον διαιτητή να τους αποβάλει.
Με την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο 47΄ο Ιωάννου κέρδισε πέναλτι για τον Φωκικό, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τον Αστέρα.
Το χτύπησε ο Κώτιτσης πετυχαίνοντας γκολ, αλλά ο διαιτητής ζήτησε την επανάληψη γιατί ο Μεγάλος μπήκε στην περιοχή. Όμως ο Κώτιτσης ευστόχησε και την δεύτερη φορά γράφοντας το 1-1.
Αμέσως μετά ο διαιτητής διέκοψε για λίγο των αγώνα γιατί έπεφταν μανταρίνια στο γήπεδο. Μετά τις συστάσεις ο αγώνας συνεχίστηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος από τον Φωκικό και έχασε 2 κλασικές ευκαιρίες στο 79ο λεπτό  και 81ο. Στην πρώτη Τοπούζι έστειλε από κοντά την μπάλα άουτ και στην δεύτερη ο Δρίβας σε απόσταση αναπνοής απέκρουσε ο Κοκονδύνης.
Και στην παράταση ο Αστέρας πίεσε, 96 μάλιστα ο Κοντογιώργος με κεφαλιά από καλή θέση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Ότι δεν κατάφερε ο Αστέρας το κατάφερε ο Φωκικός στο 100ο λεπτό με οργανωμένη αντεπίθεση και σκόρερ με κεφαλιά στην κενή εστία τον Μεγάλο για το τελικό 2-1.
Στο 120΄αποβλήθηκε ο προπονητής του Φωκικού σε μία φάση που Αμφισσιώτες ζήτησαν πέναλτι.

Διαιτητές του αγώνα: 
Κουφογιάννης, Καραγιάννης, Βαρζακάνος και Ποντιίκας 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΩΚΙΚΟΣ: ΛΥΤΡΑΣ
ΚΟΚΟΝΔΥΝΗΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΓΚΙΟΡΓΚΑΤΖΕ, KOCAJ, ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΩΤΙΤΣΗΣ (119΄ΤΑΜΠΑΚΗΣ), ΙΩΑΝΝΟΥ ( 65΄ΑΛΤΖΕΡΙΝΗ), ΜΕΓΑΛΟΣ, OKNKWO, SITCHA (85΄KALLMI).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: ΛΙΒΑΣ
ΚΡΙΣΤΟ, ΒΑΣΟΣ, ΔΡΙΒΑΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΛΥΒΑΣ, ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑΣ, ΤΟΠΟΥΖΙ Α. (108΄ΧΑΒΑΡΑΪ), BOGDANI (70΄ΚΑΡΔΑΡΑΣ), ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑΣ, ALOLLARI ( 103΄ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΑΜΙΑΝΟΣ.

































































































































1 σχόλιο: