Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

15Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ


Παναγιώτης Δημάκης
Με επιμέλεια και οργάνωση υψηλού επιπέδου, όπως πάντα, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η 15η Πανελλήνια Ημερίδα Ιστορίας της Ιατρικής, στο αμφιθέατρο τού Αιγινήτειου Νοσοκομείου, από το Ι.Ι. Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και την Α' Νευρολογική κλινική, Ιατρικής Σχολής τού Ε.Κ.Π. Αθηνών. ....

Οι Πρόεδροι τής Ημερίδας, καθηγητής Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α. κος Γεώργιος Ανδρούτσος, ο καθηγητής Νευρολογίας κος Ιωάννης Ευδοκιμίδης και το εκλεκτό τους επιτελείο, οργάνωσαν και παρουσίασαν, μια άρτια και εμπερίστατη, επιστημονική Ημερίδα, για την "Ιστορία τής Νευροχειρουργικής", όπου ειδικοί επιστήμονες, ερευνητές ιατροί, τής ιστορικής πορείας, αυτού τού κλάδου τής Ιατρικής, αναφέρθηκαν σε θεωρήσεις, δοξασίες και πρακτικές, ευσύνοπτα, επαγωγικά και τεκμηριωμένα.
Ευχαριστούμε προσωπικά, τον ακαταπόνητο, συμπατριώτη μας, καθηγητή κο Γεώργιο Ανδρούτσο, Δαδιώτη, πού δεν λησμονεί, την μικρή μέσα στην μεγάλη πατρίδα και συμπεριλαμβάνει πάντα, τιμητικά το Ιστορικό Αρχείο του Δήμου Αμφικλείας - Ελατείας και τον υποφαινόμενο πού μετέχει και στην οργανωτική Επιτροπή, στις εκδηλώσεις αυτές. Ευχόμεθα δε με υγεία και δύναμη, εν ημέρες ρέουσες, να μάς ανοίγει αυτό το παράθυρο, τής άλλης Ελλάδος, πού είναι ζώσα και ακμαία και δίδεται, λαμπρή ευκαιρία πλοήγησης τών ακροατών, σε συναρπαστικά και άγνωστα επιστημονικά πεδία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου