Τραγωδία σημειώθηκε στην περιφέρεια Βάλε Ντ΄Αόστα της βορειοδυτικής Ιταλίας με τέσσερις ορειβάτες να χάνουν εξαιτίας ξαφνικής αποκόλλησης μεγάλης ποσότητας πάγου από τη βουνοπλαγιά "Μπον Ανέ".
Οι ορειβάτες ήταν όλοι ιταλικής καταγωγής. Μια γυναίκα -επίσης Ιταλίδα- η οποία βρισκόταν πίσω τους, τραυματίστηκε κατά την πτώση του πάγου. Η κατάστασή της, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, δεν θεωρείται κρίσιμη.
Οι ορειβάτες εντοπίσθηκαν μέσω ελικοπτέρου, αλλά για τους τέσσερις που προπορεύονταν της γυναίκας κατέστη δυνατό μόνο να διαπιστωθεί ο θάνατός τους από τον γιατρό που έφτασε στην βουνοπλαγιά.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το τραγικό συμβάν οφείλεται πιθανότατα στην αύξηση της θερμοκρασίας που τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκε στις ιταλικές Άλπεις.
Πηγή: ΑΠΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.