Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

«Εμφύλιος» στη ΝΔ - Οργισμένο τηλεφώνημα Καραμανλή σε Μητσοτάκη για τον Άδωνη Γεωργιάδη

Περισσότερο ως κόμμα σε «εμφύλιο» παρά ως παράταξη που είναι έτοιμη, όπως διατείνονται στο Μοσχάτο, να κυβερνήσει τον τόπο εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η ΝΔ. .....
Η διάσπαση που έχει προκύψει στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αποτέλεσμα της ρητορικής του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος χρησιμοποιεί δική του ατζέντα γεγονός που εξοργίζει πολλά ιστορικά στελέχη του κόμματος και πλέον προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος χρεώνεται την τοποθέτησή του στην αντιπροεδρία του κόμματος.
Ήδη μάλιστα, και με αφορμή διάφορες δηλώσεις αλλά και πολιτικά υπόγειες κινήσεις του κ. Γεωργιάδη, πολλοί παράγοντες της ΝΔ έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του επιτακτικά πια είτε να απομακρύνει, είστε στη χειρότερη να «μαζέψει» τον Άδωνη Γεωργιάδη. Εκείνο που φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα τον στελεχιακό πυρήνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η πολιτική που ασκεί ο κ. Γεωργιάδης μέσω των social media. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο στρατός των ακολούθων του ιδιαίτερα στο twitter έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές σε βουλευτές του κόμματος τα οποία τόλμησαν να διαφωνήσουν με τις απόψεις Γεωργιάδη, δηλώνοντας ανοικτά ότι πρόκειται για απόψεις που εκφράζουν τον ίδιο αλλά όχι την παράταξη.
Χαρακτηριστικό είναι, όπως πληροφορούμαστε, ότι πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε οργισμένο τηλεφώνημα από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και σε υψηλούς τόνους για τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου και ούτε λίγο ούτε πολύ τού διεμήνυσε ότι τέτοιες ανοίκειες επιθέσεις προς στελέχη που εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από τις δικές του, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές. Το «ή αυτός ή εγώ» που ουσιαστικά είπε ο Καραμανλής στον Μητσοτάκη δημιουργεί όπως γίνεται αντιληπτό, εντονότατο προβληματισμό στον πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος αφ’ ενός αδυνατεί να συγκρατήσει τον αμετροεπή αντιπρόεδρό του, αφ’ ετέρου όμως γνωρίζει καλά πως τυχόν ανοιχτή του σύγκρουση με το καραμανλικό μπλοκ και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό προσωπικά θα σημάνει την επιστροφή της ΝΔ στην εσωστρέφεια και την ακροδεξιά ρητορική της περιόδου Σαμαρά.
Αν και ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει συχνά αφορμές για συγκρούσεις στο εσωτερικό της παράταξής του, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι όπως φαίνεται ένα άρθρο του Βήματος με τίτλο «Η σκευωρία του εθνικού νομίσματος και το σαμποτάζ στη Δημοκρατία» το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter καλώντας τους διαδικτυακούς ακολούθους του να το διαβάσουν οπωσδήποτε! Ο αρθρογράφος του Βήματος -ο ίδιος που πριν από μήνες εμπνεύστηκε την περιβόητη πια «γάτα Ιμαλαΐων»- υπονοεί μέσες άκρες στο κείμενό του ότι ο πρωθυπουργός συμμαχεί με την εκπεφρασμένη από τον Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «παραδοσιακή Δεξιά» με σκοπό να καταλύσουν τη Δημοκρατία και να οδηγήσουν τη χώρα εκτός ευρώ.
Ο αρθρογράφος του οποίου το κείμενο αναδημοσιεύει ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλεί το καραμανλικό μπλοκ «παραδοσιακή συνιστώσα της Αριστεράς» και μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όχι μόνο δεν θα εμποδίσει ένα δημοψήφισμα για το ευρώ, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεργάζεται ήδη με τον πρωθυπουργό για την προετοιμασία του». Ταυτόχρονα όμως εξαπολύει τα πυρά του στον Καραμανλή γράφοντας ότι «ο ίδιος και το κλειστό κλαμπ της παραδοσιακής Δεξιάς που την προηγούμενη δεκαετία ταυτίστηκε με μια οικονομική πολιτική που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία γνωρίζουν ότι χρειάζονται ένα αριστερό συγχωροχάρτι, αλλά και την επικράτηση της λήθης για τις επιλογές τους». Και συνεχίζει ισχυριζόμενος ότι «προφανώς, σε ένα νέο δημοψήφισμα με ευθύ νομισματικό ερώτημα ο 60άρης πλέον πρώην Πρωθυπουργός θα ‘’καθαρίσει’’ με μια δήλωση υπέρ του ευρώ, αλλά μετά θα περιμένει το εθνικό νόμισμα καθώς η βέβαιη ισοπέδωση που αυτό θα προκαλέσει, ενδεχομένως θα του προσφέρει περισσότερες ελπίδες για κάποιου είδους επιστροφή, ίσως ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2020».
Η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου πονήματος από τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει τη μήνι ουκ ολίγων στελεχών που περιμένουν επιτέλους μια κάποια αντίδραση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στα πολλά εν τω μεταξύ που έχει να διαχειριστεί πια ο πρόεδρος της ΝΔ, είναι και η δυσαρέσκεια του ίδιου του Προκόπη Παυλόπουλου τον οποίο άλλωστε είχαν στηρίξει κατά τη διαδικασία της προεδρικής εκλογής πολλοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους οποίους ο κ. Παυλόπουλος συνεχίζει να διατηρεί άριστες πολιτικές και φιλικές σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση η οργή στους κόλπους της Πειραιώς για τον Άδωνη Γεωργιάδη είναι πλέον έκδηλη. Εκτός της ουσίας άλλωστε του χρεώνουν ότι χρησιμοποιεί τα γνωστά τρολ του ώστε να επιτίθεται εμμέσως σε πολιτικούς συνοδοιπόρους του αλλά και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο πότε-πότε και εν μέσω άλλων κολακευτικών αναρτήσεων, «αδειάζει» καταστρέφοντάς του, όπως λένε στο Μοσχάτο, το κεντροδεξιό, φιλελεύθερο προφίλ που νύχια και με δόντια προσπαθεί να χτίσει.
koutipandoras.gr
Ιδού η επίμαχη ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη

11 σχόλια:

  1. Καρανίκας από Μαξίμου εκπέμπει SOS.OVER. Βαξεβάνη, Καλογρίτσα, Βρωμερτ, Λάκη και όποιος άλλος μας ακούει γρηγορείτε.Αφήστε αυτά τα μπαγιάτικα και σκεφτείτε κάτι πιο πιασάρικο.Τα ρηχά διασπαστικά σενάρια δεν τα πιστεύει ούτε ο γκόμενος της Σβίγκου.Ρίξτε κάτι σε Βατοπέδι. Σε Παπασταύρου. Σε Μαρέβα.Τέτοια συνταραχτικά. Και που ξέρεις;;; Μπορεί το πόπολο να μασήσει και το τέταρτο μνημόνιο.
    ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέεερα..Βρε με ξύπνησες ..Και έβλεπα ένα όνειρο.. Καλέ για λέγε λοιπόν , για λέγε... . Καλά εχω πάθει κλακάζ. Πιστεύεις ότι πέφτω από τα σύννεφα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εννοώ τι εννοείς, αλλά καλού-κακού πάρε ένα λεξοτανίλ και άλλαξε πλευρό να μην πιαστείς.
      ΝΔ

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ βρε... συμφωνώ. Γιατί με μαλώνεις καλέ? Γλύκανε λίγο , μαλάκωσε καλέ..Φοβάμαι. Το λέξοτανίλ τι
    είναι ? Μήπως λεξικό ? Μήπως παιδικό παιχνίδι σαν το γκρινιάρη ας πούμε ? Ή μήπως μπαλάκι του τένις.
    Λεξο τανίλ...λεξο τανίλ..περίεργο , δεν το ξαναέχω ακούσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα.... μην αγχωνεσαι 4:04! ετσι κανει ο 9:37 συνεχεια,οταν δεν εχει τι να πει και καταπινει την γλωσσα του. μετα το παιζει τρελιτσα! με τοσο τσουξιμο που χει φαει,τι να του κανουν τα λεξοτανιλ. δεν τον πιανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Οργισμένο tweet των Καραμανλικών με αποδέκτες Μητσοτάκη και Άδωνι - « Ποιοι ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη…»
    Ο Κώστας Καραμανλής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

    Με ένα tweet, απολύτως δηλωτικό της οργής που επικρατεί στο στρατόπεδο των καραμανλικών έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη και του ακροδεξιού, Άδωνι Γεωργιάδη, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τα όσα έγιναν γνωστά γύρω από το οργισμένο τηλεφώνημα του Κώστα Καραμανλή στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

    Ο κ. Αντώναρος ανήρτησε συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο twitter ένα άρθρο από τον ιστότοπο anoixtoparathyro.gr το οποίο φέρει τον τίτλο: «ΝΔ: Ποιοι ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη…». Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Καραμανλής εξοργίστηκε διότι ο Άδωνις Γεωργιάδης «προπαγάνδιζε παραληρηματικό άρθρο του ‘’Βήματος’’ που τον ενέπλεκε σε… συνωμοσία με τον Τσίπρα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ανατρέψουν το αστικό καθεστώς!». Ενδιαφέρον είναι μάλιστα ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα που κοινοποίησε ο Ευάγγελος Αντώναρος «το ίδιο άρθρο μοίραζε η ΝΔ από τα κομματικά γραφεία».

    Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε οργισμένο τηλεφώνημα από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και σε υψηλούς τόνους για τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου και ούτε λίγο ούτε πολύ τού διεμήνυσε ότι τέτοιες ανοίκειες επιθέσεις προς στελέχη που εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από τις δικές του, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

    H σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι όπως φαίνεται ένα άρθρο του Βήματος με τίτλο «Η σκευωρία του εθνικού νομίσματος και το σαμποτάζ στη Δημοκρατία» το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter καλώντας τους διαδικτυακούς ακολούθους του να το διαβάσουν οπωσδήποτε! Ο αρθρογράφος του Βήματος -ο ίδιος που πριν από μήνες εμπνεύστηκε την περιβόητη πια «γάτα Ιμαλαΐων»- υπονοεί μέσες άκρες στο κείμενό του ότι ο πρωθυπουργός συμμαχεί με την εκπεφρασμένη από τον Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «παραδοσιακή Δεξιά» με σκοπό να καταλύσουν τη Δημοκρατία και να οδηγήσουν τη χώρα εκτός ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν σου ειπα εγω 4:04. δεν τον πιανουν τα λεξοτανιλ. οτι του ερθει στο κεφαλι γραφει. αλλα ντ'αλλων... ιστοριες για αγριους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποίος είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος;;; Είναι Βουλευτής;;; Όχι. Είναι διορισμένος εκπρόσωπος του πρώην Πρωθυπουργού;;; Όχι. Είναι κάποιο κομματικό στέλεχος της ΝΔ με θεσμικό ρόλο;;; Όχι.Εξ όσων γνωρίζω είναι ένας απλός πολίτης που περνάει την ώρα του ξερνώντας χολή κατά της ηγεσίας της ΝΔ γιατί ΔΕΝ εκλέχτηκε.Ούτε η μάννα του δεν τον γνωρίζει γιατί κι αυτή έχει αποβιώσει.
    ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν ο Άδωνις κάρφωνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη SIEMENS (

    Δεν έχουν περάσει παρα μόνο λίγα χρόνια από τότε που ο Άδωνις Γεωργιάδης, ειρωνευόταν και άφηνε σαφής αιχμές για την ποιότητα και το ήθος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του.

    Αφήνε δε, σαφέστατες αιχμές για τη σχέση του Κυριάκου με τη SIEMENS. Ο Άδωνις χαρακτήριζε εμφανώς ειρωνικά τον σημερινό του συνεταιράκι στην εξουσία της ΝΔ, «ικανό σπουδαίο άξιο και μη διαπλεκόμενο κοινοβουλευτικό άνδρα».

    Τώρα ο ακροδεξιός, Άδωνις Γεωργιάδης, είναι ο πιο θερμός υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Δείτε το βίντεο και θα καταλαβετε:

    https://www.youtube.com/watch?v=t93lCT4H390

    ΠΝΔ (ΠΑΛΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τι έλεγε και το τι πίστευε ο Άδωνης πριν από χρόνια, όταν διήγαγε πλάνητα βίον ανά τας οδούς και τας ρύμας των πατριδοκάπηλων μορφωμάτων τύπου ΛΑΟΣ,ποσώς ενδιαφέρουν τον σύγχρονο φορομαστιζόμενο συνέλληνα.Από τη στιγμή που ασπάστηκε τις αρχές και τις αξίες της εν αναμονή κυβέρνησης της ΝΔ, σε όλα τα προηγούμενα σφουγγάρι.Έτσι ορίζουν οι γραπτοί και άγραφοι νόμοι της Φιλελεύθερης Παράταξης και σε όποιον αρέσουμε.(π.χ. Ο Απόστολος Παύλος ήταν ο μεγαλύτερος διώκτης του Χριστιανισμού. Όταν ανένηψε, έγινε ο Απόστολος των Εθνών.)
    ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗ ΦΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟ! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕ ..ΚΑΝΕ ΜΕ ΑΓΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑΓΑ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή