ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ..... ΕΙΔΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ? ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.......Δικάζεται σήμερα στην Πάτρα ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης, έπειτα από μήνυση της Χρυσής Αυγής, επειδή αρνήθηκε να διευκολύνει τη δράση της οργάνωσης, θεωρώντας ότι είναι δημοκρατικό καθήκον του να αποκρούσει τα αιτήματά της για διάθεση δημόσιων χώρων και στοιχείων από τις υπηρεσίες του δήμου......
Οπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που δημοσιεύουμε σήμερα, η πράξη του κ. Πελετίδη είναι απολύτως δικαιολογημένη. Από σήμερα το πρωί αναρτήσαμε στο efsyn.gr ένα ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο επιβεβαιώνει όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και κονιορτοποιεί τους ισχυρισμούς της ότι πρόκειται για ένα «κόμμα Ελλήνων εθνικιστών».
Το βίντεο αποδεικνύει ότι η μοναδική «πατρίδα» για τον Μιχαλολιάκο και την ομάδα του είναι η ναζιστική Γερμανία! Πρόκειται για μία «συναυλία» που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005. Μέρος της συναυλίας έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από την «Εφ.Συν.», αλλά σήμερα διαθέτουμε όλα τα στοιχεία ότι αυτή η καθαρά ναζιστική παράσταση προετοιμάστηκε με συνωμοτικό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια του αθλιου τελετουργικού.
Σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής είναι παρών στο τελετουργικό εξύμνησης της ναζιστικής Γερμανίας. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής χαιρετά ναζιστικά | 

Ηταν όλοι εκεί

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.
Σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής είναι παρών στο τελετουργικό εξύμνησης της ναζιστικής Γερμανίας. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής χαιρετά ναζιστικά Εκεί είναι και ο Ηλίας Κασιδιάρης | 
■ Οι παριστάμενοι τραγουδούν τον ελληνικό εθνικό ύμνο με το χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό.
■ Οι σημαίες που υπάρχουν είναι μόνο ναζιστικές: η σημαία των SS (Ες Ες) και η πολεμική σημαία της Βέρμαχτ με τον αγκυλωτό σταυρό.
■ Τα συνθήματα που ακούγονται είναι μόνο ναζιστικά, με κυρίαρχα το κλασικό χιτλερικό «Sieg Heil» (Ζήτω η νίκη) και «Juden Raus» (Εξω οι Εβραίοι).
...δίπλα στην ανοιχτή σημαία της Βέρμαχτ | 
■ Ολοι τραγουδούν τον γνωστό (και απαγορευμένο στη Γερμανία) ναζιστικό ύμνο «Deutschland über alles» (Υπεράνω όλων η Γερμανία).
■ Τα συγκροτήματα που παίρνουν μέρος στη συναυλία είναι αυτά που έχουν σχηματιστεί από μέλη της οργάνωσης και ανήκουν στο λεγόμενο «ρεύμα NS» (εθνικοσοσιαλιστικό) ή «Hatecore» και «WP-White Power» (Bannerwar, Der Stürmer, Ολική Κάθαρση, Boiling Blood, Pogrom). Και σ’ αυτά είναι μέλη γνωστά στελέχη της οργάνωσης (Γερμενής, Ματθαιόπουλος).
O Γιώργος Γερμενής (Καιάδας) μπροστά στη σημαία των SS | 
■ Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το γερμανικό ντουέτο που προσκάλεσε η Χρυσή Αυγή ειδικά γι’ αυτήν τη συναυλία. Πρόκειται για το ζευγάρι Annett & Müller, δύο γνωστούς νεοναζί μουσικούς (Annett Moeck και Michael Müller), οι οποίοι την περίοδο της συναυλίας θεωρούνταν ακραίοι νεοναζί από τη γερμανική Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος.
Η Annett είναι αυτή που τραγουδά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό το « Υπεράνω όλων η Γερμανία», ενώ ο Müller, αφού ανταποκρίνεται στο αίτημα των χρυσαυγιτών να «εξοντωθούν οι Εβραίοι», παίζει το τραγούδι «Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς / Βάλτε τους πιθήκους σ’ ένα πλοίο και στείλτε τους να πνιγούν».

Το συγκρότημα που δημιούργησε αυτό το τραγούδι ονομάζεται Landser και είναι το μοναδικό συγκρότημα που έχει καταδικαστεί στη Γερμανία με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Ο Müller πέθανε το 2009, ενώ η Annett αποκήρυξε το 2011 τον ναζισμό και εντάχθηκε σε πρόγραμμα επανένταξης από τις γερμανικές αρχές.

Ρεπορτάζ Κασιδιάρη!

Το ότι η παράσταση διοργανώθηκε επίσημα από τη Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι υπήρχε διαφήμιση της συναυλίας στα έντυπα της οργάνωσης πριν από τη διεξαγωγή της, αλλά και εκτενή ρεπορτάζ έπειτα απ’ αυτήν. Ομως αυτή η προβολή παραλείπει την ουσία. Στα σχετικά κείμενα αποκρύπτεται ο καθαρά ναζιστικός χαρακτήρας της τελετής, η οποία παρουσιάζεται ως «μουσική», με κωδικοποιημένες αναφορές μόνο για τους μυημένους.
Στην κάμερα ποζάρει ο Παναγιώταρος | 
Στο χρυσαυγίτικο περιοδικό «Αντεπίθεση» (τχ. 21, Ιανουάριος 2005) η εκδήλωση παρουσιάζεται ως «Συναυλία της Annett στην Αθήνα για την Ευρώπη των Πατρίδων», ενώ στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» (27.1.2005) διαφημίζεται ως «Rock για την Πατρίδα». Το ποια είναι αυτή η «πατρίδα» για τους χρυσαυγίτες το διαπιστώνουμε στο βίντεο.
Ανάμεσα στο πλήθος και ο θεωρητικός της οργάνωσης και διορισμένος υπάλληλος στη Βουλή Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), ο οποίος σε τραγούδι του αποκαλεί την ελληνική σημαία «γαλανόλευκο κουρέλι» | 
Το ρεπορτάζ για τη ναζιστική τελετή υπογράφει ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης σε άρθρο με τίτλο «Ροκ για την Πατρίδα!» («Χρυσή Αυγή», 3.2.2005). Στο κείμενο αποκρύπτονται οι σαφείς ναζιστικές αναφορές (σημαίες, συνθήματα, ύμνοι) και μετατρέπεται το Juden Raus σε Türken Raus (Εξω οι Τούρκοι), αλλά δεν παραλείπεται ένα εγκώμιο για το ρατσιστικό τραγούδι της καταδικασμένης γερμανικής εγκληματικής οργάνωσης: «Η Annett», γράφει ο Κασιδιάρης, «ενθουσίασε με τη διασκευή του κλασικού country κομματιού America for Whites, Africa for Blacks, με τον ελαφρώς παραλλαγμένο τίτλο Africa for Apes, Europe for Whites.
Η αλλαγή ήταν απαραίτητη». Βέβαια πουθενά δεν αναφέρεται ότι συμμετείχε ο ίδιος ο αρχηγός Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες (συνεργοί) του.
Μετά τον Κασιδιάρη και την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», ήρθε και το περιοδικό «Αντεπίθεση» (τχ. 22, Μάρτιος 2005) να προβάλει σε τετρασέλιδο αφιέρωμα την εκδήλωση «ξεχνώντας» πάλι τις σβάστικες και τα Sieg Heil. Για προφανείς λόγους τα πρόσωπα των συμμετεχόντων είναι σκόπιμα φλουταρισμένα. Αλλά στο βίντεο όλα αποκαλύπτονται!«Κουρέλι» η γαλανόλευκη

Πριν από δύο μήνες ο Γιώργος Μισιάκας, θεωρητικός της Χρυσής Αυγής και διορισμένος υπάλληλος στη Βουλή από τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Μάστορας», βάλθηκε να μας πείσει για τα υποτιθέμενα πατριωτικά αισθήματα του ίδιου και της οργάνωσής του. Eγραψε λοιπόν ένα άρθρο στην επίσημη εφημερίδα της Χρυσής Αυγής, με τίτλο «Η Τιμή της Σημαίας και οι άτιμοι» και με κεντρική φωτογραφία με τη γαλανόλευκη να κυματίζει. Στο άρθρο αυτό λοιπόν καταγγέλλει τη «βέβηλη πράξη εμπρησμού της Ελληνικής Σημαίας» και παριστάνει τον υπερασπιστή της «Τιμής» της. Πρόκειται βέβαια για καθαρή υποκρισία.
O Ματθαιόπουλος χαιρετά ναζιστικά | 
Ο Μισιάκας δεν κυκλοφορεί στις ναζιστικές πιάτσες μόνο με το ψευδώνυμο «Μάστορας», αλλά και με το ψευδώνυμο «Qualiaron». Αυτό το τελευταίο είναι το όνομα που χρησιμοποιεί ως μέλος του χρυσαυγίτικου και ανοιχτά ναζιστικού συγκροτήματος «Iron Youth», που δημιουργήθηκε το 1996. Αυτό όμως στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι το τραγούδι τους με τίτλο «Whose Flag?» (Τίνος η σημαία;). Ενδεικτικά παραθέτουμε μεταφρασμένους στα ελληνικά μερικούς από τους αγγλικούς στίχους του:
Δεν έχω σεβασμό και δεν έχω φόβο / Δεν θα σκεπάσω ποτέ αυτή τη σημαία με τα δάκρυα μου / Ενα γαλανόλευκο κουρέλι που δεν μιλάει στην καρδιά μου / Να την υποστείλουμε και να την κάψουμε / Δε δίνω δεκάρα / Είναι η δική σου σημαία! H δική σου σημαία! Οχι η δική μου γαμημένη σημαία! / Είναι το σύμβολο της δικής σου κοινωνίας / Ενα σύμβολο του ΖΟG (Zionist Occupation Government: Σιωνιστική Κυβέρνηση Κατοχής) / Τα χρώματα του καπιταλισμού και όλα όσα είναι λάθος / Πήγαινε να πεθάνεις γι’ αυτό, αλλά εγώ δεν θα ακολουθήσω / Το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο είναι τα μόνα μου αληθινά χρώματα
Τα μόνα χρώματα λοιπόν που αναγνωρίζει ο Μάστορας, ο Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή ως χρώματά τους δεν είναι άλλα από αυτά της ναζιστικής σημαίας της Βέρμαχτ, δηλαδή των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής.
efsyn.gr

13 σχόλια:

 1. Μιχαλολιάκος: Είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945

  https://www.youtube.com/watch?v=2Zj9zoj6L7k

  https://www.youtube.com/watch?v=nS7SXA8nui8

  Και εδώ Παππας..εκεί Παππας....

  https://www.youtube.com/watch?v=u-Oya253hEs

  ΚΑΙ....

  https://www.youtube.com/watch?v=ygwUB1tegaw

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ Χ.Α.
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. γι' αυτο και εμεις θα ψηφισουμε συριζα,γιατι ο συριζα τα μονα χρωματα που αναγνωριζει ειναι αυτα της σημαιας της χωρας μας!!! φανταζομαι οτι δεν διαφωνει κανενας με αυτο! εξαλλου φαινεται και απο τις δημοσκοπησεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΑ ΤΟΝ 5.51
  ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ . ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ?  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΡΕ ΣΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ? ΤΟ 10% ΚΑΙ... ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..) ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΤΑΧΤΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΤΑΛΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ , ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΛΑΧΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ?
  ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΡΘΡΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ? ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ . ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΄....ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ. ΞΕΡΕΙΣ ...ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΣΥΧΑΡΙΚΙΑ.
  ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ Τ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Ε ?
  ΟΥΣΤ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ 1:45 ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΦΙΛΟΝΑΖΙ,ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΧΝΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΝΑΓΟΝΙΣΤΗΣ ΝΑΚΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΙ ΤΟΥΣ.
  ΜΕΙΛΑ ΕΠΗΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΟΝΙΣΤΗ . ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ .ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΦΑΛΑΓΚΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΡΑΣ- ΕΦΗΜ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ15 Φεβρουαρίου 2017 - 3:49 μ.μ.

  Ανω-κάτω η Χρυσή Αυγή με το βίντεο

  Συντάκτης:
  Δημήτρης Ψαρράς

  Δείγματα πανικού εμφανίζει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο-ντοκουμέντου από τη ναζιστική συναυλία του 2005.

  Η πρώτη αντίδραση ήταν μια δήλωση που αναφερόταν σε «χρηματοδοτούμενα όργανα της Μέρκελ και του γερμανικού ΥΠΕΞ που αναμασούν διαρκώς τις ίδιες και τις ίδιες συκοφαντικές αθλιότητες».

  Το βράδυ της Δευτέρας βγήκε τηλεφωνικά στο κανάλι ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη ο Ηλίας Κασιδιάρης και επιχείρησε να μιλήσει για προϊόν μοντάζ και συρραφής από «αλήτες με συγκεκριμένο σχέδιο»!

  Μόνο που μόλις τον ρώτησαν οι παρουσιαστές της εκπομπής αν είναι πραγματικές οι σκηνές που παρουσιάζονται στο βίντεο, εκείνος άρχισε να μιλά για ανθρώπους... που τραγουδούν, ενώ η «ναζιστική σημαία είναι από άλλο βίντεο».

  Ως προς τον ναζιστικό χαιρετισμό, υποχρεώθηκε να δηλώσει ότι, «αν κάποιος έρθει σε εκδηλώσεις του κόμματος και χαιρετίσει έτσι, εγώ του κατεβάζω το χέρι», θυμίζοντας έντονα την πασίγνωστη σκηνή από το «SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα».

  Η στάση Κασιδιάρη ερμηνεύτηκε από τους δημοσιογράφους και τον ίδιο τον Καρατζαφέρη ως αποκήρυξη του ναζισμού.

  Το αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει τηλεφωνικά έξαλλος ο Μιχαλολιάκος, λέγοντας ότι «το να βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα, αυτό είναι φασισμός, είναι πολιτική αλητεία».

  Προφανώς δεν συμφωνεί ο Ελληνας «φίρερ» στην αποκήρυξη του ναζισμού.

  Βέβαια, η προσπάθεια του Κασιδιάρη να αποστασιοποιηθεί από την εμετική εκδήλωση δεν πείθει κανέναν, εφόσον ο ίδιος υπογράφει το σχετικό υμνητικό κείμενο στην εφημερίδα των ναζιστών (3.2.2005).

  Οσο για τα περί «συρραφής», οι εικόνες του βίντεο περιέχονται αυτούσιες στο υλικό που συγκέντρωσε η Μάρσια Τζιβάρα για το βραβευμένο της ντοκιμαντέρ «Burning from the inside».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Βρε 3:49-3:37... καλησπέρααααα...Καλησπέρα!!!
  Πάρα πολύ ωραία !! Μέχρι εδώ καλά τα πας/πάτε. Λοιπόν συνέχισε/συνεχίστε ...Μια χαρά περνάμε.
  Να έχεις/έχετε μια όμορφη και ήρεμη ημέρα και μαζί με εσένα/εσάς και εμείς. Να είσαι/είστε καλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Βρε 5.58.... με αντιγράφεις ρε πονηρούλη ? Μου φαίνεταιέκανα σχολή ! Μπράβο μου ! Όσο πάει κι ανεβαίνει η διάθεσή μας.
  Βάλε και άλλα συναφή θέματα κύριε Διαχειριστή . Βλέπω είναι ιδιαίτερα ελκυστικά .
  Καλέ γράψε και καμιά λέξη δικιά σου. Μην με κλέβεις . Μην με κλέβεις . Υπάρχουν ξέρεις και τα πνευματικά δικαιώματα.
  Απ ότι βλέπω τα σχόλια φτάσανε αισίως τα 11 . Να τα χιλιάσετε φίλοι μου. Με τις υγείες σας καλά μου παιδιά. Με τις υγείες σας. Καλέ τι είστε εσείς? Τι μόρφωση, τι ευγένεια, τι ήθος και τι πάθος ! Βρε.. Ξέρετε τι σας συμβουλεύω ? Όταν έχετε γενέθλια να παίρνετε τηλέφωνο τους γονείς σας και να τους λέτε θερμά συγχαρητήρια που έβγαλαν τέτοια βλαστάρια στην κοινωνία. Μπράβο σας. Μράβο σας καλά μου παιδιά.
  Λοιπόν τι άλλα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. βρε 8:00.... με αντιγραφεις ρε κουτοπονηρουλη; μπραβο σου! γραψε και αλλα! ξερεις εσυ... ! με τις υγειες σου! με τις υγειες σου! τιμη μας που σε γνωριζουμε! να σε χαιρονται βρε οι οι γονεις σου και να σε καμαρωνουν! μπραβο το παλικαρακι-παλικαρινα μου εσυ!!! μπραβο γοργονα-γοργονε μου!!!!!!!! μπραβο!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ