Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Μεταγραφές στον Φωκικό - Επέστρεψε ο Μουζασβίλι - Δυο ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Λαμίας

Ο κεντρικός αμνυντικός Νουζγκάρη Μουζασβίλι επιστρέφει στο Φωκικό. Η ομάδα της Άμφισσας ανακοίνωσε την απόκτησή του κάνοντας «σεφτέ» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.......

 
«Το Δ.Σ. του ΦΩΚΙΚΟΣ Α.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Μουζασβίλι Νουγκζάρη από τη Δόξα Προσκυνητών, σύλλογο Γ΄Εθνικής.
 
Ο Νουξ γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1996 κι αναδείχτηκε μέσα από την Κ-20 του Πανθρακικού. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε ως το Δεκέμβριο στην ομάδα του Φωκικού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Τη σεζόν που διανύουμε είχε γεμάτο πρώτο μισό αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Δόξας Προσκυνητών στον 1ο όμιλο του ίδιου πρωταθλήματος.
 
Η οικογένεια του Φωκικού καλωσορίζει το Νουξ στις τάξεις της ομάδας μας, του εύχεται υγεία και ευόδωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων»!


Από  τον Ολυμπιακό Λαμίας στο Φωκικό

Σημαντική ενίσχυση σε άμυνα και κέντρο για το Φωκικό. Οι πρωτοπόροι της A’ Φωκίδας ανακοίνωσαν την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λαμίας. Πρόκειται για τον 24χρονο αμυντικό μέσο Γιάννη Καλαμάτα και τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Θανάση Τσούκαλο.

Oι ανακοινώσεις του Φωκικού:

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καλαμάτα από τον Ολυμπιακό Λαμίας.
Ο Γιάννης, που γίνεται σήμερα 24 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος κι έχει στο παρελθόν φορέσει τη φανέλα των Κομποτάδων, του Αίαντα Λαμίας, του Αγρότη Λιανοκλαδίου, του Αχιλλέα Δομοκού και του Οπούντιου Μαρτίνου.
Η οικογένεια του Φωκικού καλωσορίζει το Γιάννη Καλαμάτα στις τάξεις της ομάδας μας, του εύχεται υγεία και ευόδωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων!


 
Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Τσούκαλου από τον Ολυμπιακό Λαμίας.
Ο Θανάσης είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.90 μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Προηγούμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν ο Αγρότης Λιανοκλαδίου, ο Απόλλων Αθηνών, ο Αχιλλέας Δομοκού και ο Οπούντιος Μαρτίνου.
Η οικογένεια του Φωκικού καλωσορίζει το Σάκη Τσούκαλο στις τάξεις της ομάδας μας, του εύχεται υγεία και ευόδωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων!



starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου