Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΑΧΩΒΑ: Ανοιχτή συζήτηση για το ΧΚ Παρνασσού


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ανοιχτή συζήτηση ΧΚ Παρνασσού Ώρα Μηδέν στο Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας, με θέμα τα τεκταινόμενα στο χιονοδρομικό. ....


 Τη συζήτηση διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Αράχωβας και συμμετείχαν σε αυτήν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Νίκος Θηβαίος , η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά , ο Δήμαρχος Διστόμου, Αράχωβας & Αντίκυρας κ. Γιάννης Γεωργακός, φορείς της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκαν τα εξής: 
1. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην επικοινωνία του ΧΚΠ με τους πελάτες. Δεν υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από το web site, γενικώς το σύστημα υπολειτουργεί όπως και το τηλεφωνικό κέντρο.
2. Εάν η απόφαση της ΕΤΑΔ για το κλείσιμο του ΧΚΠ κάθε Τρίτη & Τετάρτη εφαρμοστεί θα είναι καταστροφική όχι μόνο για την περιοχή αλλά και για το ίδιο το χιονοδρομικό κέντρο.
3. Υπάρχει θέμα με την εκπαίδευση του προσωπικού που εργάζεται στο ΧΚΠ τόσο στην εξειδίκευση όσο και στη συμπεριφορά ως προς τους πελάτες.

4. Συνελεύσεις σαν την σημερινή θα πρέπει να γίνονται κάθε Απρίλιο με σκοπό την έγκυρη προετοιμασία για την νέα σεζόν.

5. Η τιμολογιακή πολιτική σε θέματα που άπτονται των συλλόγων χιονοδρομίας δεν είναι η καλύτερη. Θα πρέπει να αναθεωρηθεί γιατί τα φυτώρια των συλλόγων αποτελούν το μέλλον της ελληνικής χιονοδρομίας.

6. Επίσης θα πρέπει να υπάρξει περισσότερη συνεργασία με την ΕΟΧΑ με σκοπό την καλύτερη διοργάνωση αγώνων και μάλιστα των διεθνών.

7. Υπάρχει θέμα με τον εκχιονισμό και κυρίως με την ενημέρωση και την υπόδειξη στους οδηγούς να βάζουν αλυσίδες έγκαιρα ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στους δρόμους. Χρειάζεται οπωσδήποτε η βοήθεια της αστυνομίας . 


Τα συμπεράσματα της συζήτησης είναι ότι:


ΠΡΩΤΟΝ: Αποφασίστηκε να πιεστεί η ΕΤΑΔ για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία για τη φετινή σεζόν. 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Να δρομολογηθούν οι εξελίξεις ώστε να περάσει το ΧΚΠ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στους τοπικούς Δήμους.

Το ευχάριστο γεγονός της βραδιάς είναι η ανακοίνωση από τον βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θηβαίο ότι κατόπιν συνεννοήσεως με την ΕΤΑΔ το ΧΚΠ θα δουλεύει κανονικά όλη τη διάρκεια της σεζόν κάθε μέρα και ότι τα σενάρια για να παραμένει κλειστό Τρίτη & Τετάρτη δεν υφίστανται πλέον!6 σχόλια:

 1. Ο Ψινάκης με την παρέα του δεν πήγε?????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΧΙ. ΠΗΓΕ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ PANSIK ΚΑΙ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ.

   Διαγραφή
  2. Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ "ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!! Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ "ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ"!! ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ" ΑΠ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ?
   ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΜΗΜ

   Διαγραφή
 2. ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΟΥΣ ??????? ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΡΕΕΕΕΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ !!!! ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ 3 ΝΟΜΟΥΣ.
  ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΦΩΚΙΔΑΣ ΠΟΙ ΠΗΓΑΝ???
  ΑΠΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ-ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΜΗΠΩΣ???
  ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΕΝΟΣ???
  Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όταν υπάρχει επίσημη θεσμική συνάντηση Δήμων και Περιφερειάρχη την επομενη μέρα αυτή η συνάντηση τι ακριβώς είναι; Χαλάει τη πιάτσα κάποιων που το είχαν για μαγαζάκι τους το Χιονοδρομικό Κέντρο; Δεν είχε μάθει κανείς με σωστή διοίκηση ΕΤΑΔ και έλεγχο για αυτό όλος αυτός ο ντόρος...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή