Ημερομηνία

Translate

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Πέμπτη, 3 Ιουλίου.....

MARKET IN - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Για φθηνές αγορές

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Στη Λιλαία το ψηλότερο τεχνητό χριστουγεννιάτικο έλατο


Στολίστηκε και φωταγωγήθηκε και τη φετινή χρονιά τις γιορτινές μέρες στην Τ. Κ. Λιλαίας του Δήμου Δελφών, το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δένδρο για την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο..
Εχει κατασκευαστεί ,στολίζεται και φωταγωγείται κάθε χρόνο με μέριμνα του τοπικού Εκπολιτιστικού – Αθλητικού συλλόγου Λιλαίας.
Το δένδρο τοποθετήθηκε στην κορυφή του χωριού, πάνω σε παλιά δεξαμενή και το ύψος του φθάνει τα 20 μέτρα.
Το θέαμα τις νυχτερινές ώρες, σε συνδυασμό με το λευκό τοπίο των τελευταίων ημερών, είναι πράγματι εντυπωσιακό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.