Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Αισθητική και πολυτέλεια στα πιο εντυπωσιακά σαλέ «Παγωμένες» αποδράσεις με στιλ - Δείτε φωτογραφίες



Μπορεί στην Ελλάδα- και ειδικά στην Αθήνα- ο καιρός ακόμα να κάνει τα παιχνίδια του και οι λάτρεις του σκι να είναι στην αναμονή. Σε άλλες χώρες ωστόσο και σε πιο ορεινές περιοχές, οι εκδρομείς που αγαπούν το κρύο και τα χιόνια ετοιμάζονται για τις γιορτινές εξορμήσεις τους.......

Για αποδράσεις με στιλ, οι επιλογές είναι πολλές. Από το Κολοράντο μέχρι τη γαλλική Κουρσεβέλ, το TripAdvisor ξεχωρίζει και παρουσιάζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μέρη που θα κάνουν τις διακοπές αξέχαστες.

Καναδάς

Το σαλέ Akasha στην περιοχή Whistler, το επίκεντρο του σκι στη Βόρεια Αμερική, χωρά έως και 12 άτομα που θα πληρώσουν από 2450 ευρώ τη βραδιά.
avisosnad1
avisosnad2
Στην ίδια περιοχή, αλλά για πιο μεγάλες «τσέπες», υπάρχει και Stonebridge Estate, όπου η βραδιά κοστίζει από 5250 ευρώ.
avisosnad3
avisosnad4

ΗΠΑ

Στο Κολοράντο σας περιμένει το Over the Edge Chalet, που στα επτά υπνοδωμάτιά του χωρά 16 άτομα, με κόστος από 2000 ευρώ τη βραδιά.
avisosnad5
Αν η παρέα είναι μεγαλύτερη υπάρχει και το Five O'Clock Lodge που μπορεί να φιλοξενήσει έως 22 άτομα και το κόστος αρχίζει από τα 1200 ευρώ τη βραδιά.
avisosnad6
avisosnad7

Ελβετία

Το Chalet Les Anges στη Zermattχωρά έως 14 άτομα και το κόστος αρχίζει από τα 5400 ευρώ τη βραδιά.
avisosnad8
avisosnad9

Γαλλία

Στη διάσημη Κουρσεβέλ, το Chalet Zaccaria θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω, από 7450 ευρώ τη βραδιά, αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε σκι στις Γαλλικές Άλπεις. Μετά την άσκηση μπορείτε να χαλαρώσετε στο σπα του σαλέ, να απολαύσετε μασάζ ή σάουνα για χαλάρωση και ξεκούραση.
avisosnad10
Επίσης στη Γαλλία στο εξίσου διάσημο Σαμονί υποδέχεται τους σκιέρ το Chalet Dalmore. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και χωρά έως δέκα άτομα, με κόστος από 2500 ευρώ τη βραδιά.
avisosnad11
Με την υπογραφή του βραβευμένου αρχιτέκτονα Renaud Chevallier, βρίσκεται σε απόσταση μερικών λεπτών από την περιοχή Le Brévent- όπου μπορεί να σας μεταφέρει ο προσωπικός σας οδηγός.
avisosnad12
Στο Σαμονί υπάρχει και το σαλέ Les Rives d'Argentiere, που χωρά 44 άτομα με κόστος από 3000 ευρώ τη βραδιά.
avisosnad13

Ιταλία

Η Villa MariaLuisa στην Cortina d'Ampezzo, στην καρδιά των Δολομιτών, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και χωρά έως 13 επισκέπτες, με κόστος που αρχίζει από τα 3500 ευρώ τη βραδιά.
avisosnad14Αναδημοσίευση από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου