Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

O Hero εγκλωβισμένος 3 ολόκληρες μέρες σε έναν βράχο


Evi Sirou
Χθες βράδυ με ενημέρωσαν για έναν σκύλο εγκλωβισμένο 3 ολόκληρες μέρες σε έναν βράχο. Κανονίσαμε 3 άτομα να πάμε σήμερα να δούμε τι γίνεται..
Αυτό που αντικρίσαμε ξεπερνούσε οτιδήποτε είχαμε στο μυαλό.. σε μια δύσβατη περιοχή γεμάτη πουρνάρια και τόσο σαθρό έδαφος που γλίστραγες για πλάκα, πάνω σε έναν απότομο βράχο, είχε εγκλωβιστεί ένας σκυλάκος.. Όρθιος και ακριβώς στην ίδια στάση για 3 μερόνυχτα (τουλάχιστον) με τον κίνδυνο στην παραμικρή του κίνηση να πέσει και να χτυπήσει άσχημα.
Παρότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, ούτε εξοπλισμένοι κατάλληλα, αποφασίσαμε να δράσουμε άμεσα γιατί η κατάσταση ήταν κρίσημη.
Ξεκινήσαμε με τον Desfiniotis Vasilis να πλησιάσουμε τον σκύλο ενώ ο τρίτος της παρέας προσπαθούσε να μας κατευθύνει από την απέναντι πλαγιά γιατί εμείς δεν είχαμε ορατότητα.
Με πολλή μεγάλη δυσκολία καταφέραμε να τον πιάσουμε. Ήταν τόσο εξαντλημένος που αμέσως κατέρευσε..
Και τώρα τα πραγματικά δύσκολα.. πως επιστρέφεις από μια πολλή δύσβατη περιοχή με ένα έξτρα βάρος 30+ κιλών που με το ζόρι στέκεται όρθιο και χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό? Με υπερπροσπάθεια δική μου και του Βασίλη και την βοήθεια που μας ήρθε την καταλληλότερη στιγμή, καθώς ήρθε 4ο άτομο και με πριόνι άνοιξε μονοπάτι μέσα από τα πουρνάρια για να περάσουμε, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε μετά από περίπου 3 ώρες με επιτυχία και χωρίς σημαντικες απώλειες την διάσωση του σκυλάκου.
O Hero απέκτησε προσωρινό όνομα αλλά ελπίζει σε ένα μόνιμο. Θα φιλοξενηθεί για τις επόμενες 2 μέρες σε περιφραγμένο χώρο. Δυστυχώς αν δεν βρεθεί άλλη φιλοξενία ή υιοθεσία θα επιστρέψει κοντά στην περιοχή που βρέθηκε. Είναι νεαρός σε ηλικία και περίπου 30 κιλά. Για την ομορφιά του δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι...
Ο Hero πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να καταφέρει να ζήσει. Στον δρόμο ξέρουμε όλοι ότι δεν θα έχει μέλλον.. μια προώθηση όμως μπορεί να του αλλάξει τη ζωή..
Πληροφορίες : 6934030331

3 σχόλια:

  1. Βρέ δεν μοιάζει για σκύλος αυτόν που έχεις στο τίτλο. Μάλλον για άνθρωπος μου φαίνεται.Κάνω λάθος? Πέστε μου...όχι πέστε μου.Εκτός αν του φόρεσαν του ταλαίπωρου του σκύλου στολή και κράνος.
    Τι έχουμε να δούμε ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ, ΑΠΟ ΤΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΑΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΚΥΛΙΑ -DOG-ΔΗΛΑΔΗ
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κου κου τάουουουου....Τσίμπησες γατάκι....ζωνανό(?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή