Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ομάδα αντιεξουσιαστών έδιωξε από την πλατεία Εξαρχείων έμπορο ναρκωτικών

Σοβαρή καταγγελία για πυροβολισμούς στην πλατεία Εξαρχείων από διακινητή ναρκωτικών δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.....

Το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται, έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσε αφισοκόλληση έδιωξε από την πλατεία Εξαρχείων έμπορο ναρκωτικών. «Μετά το τέλος της αφισοκόλλησης ο έμπορος επέστρεψε μαζί με άτομο που διακινεί ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή, ο οποίος και πυροβόλησε στον αέρα φωνάζοντας "που είναι ρε αυτοί που σε διώξανε;" Το παραπάνω γεγονός εξακριβώθηκε μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν σύντροφοι στην πλατεία. Είναι σαφές οτι ο πυροβολισμός αποτέλεσε μια ξεκάθαρη κίνηση προειδοποίησης της μαφίας απέναντι σε όσους αγωνίζονται για την επανοικειοποίηση της περιοχής. Ήταν μια προειδοποιητική βολή για την μονιμοποίηση του εμπορίου ναρκωτικών στην πλατεία και την τοποθέτηση καινούργιων προσώπων στην πιο κερδοφόρα πιάτσα της Αθήνας», αναφέρει το κείμενο που υπογράφεται από τη «Συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων».
Στην ΕΛ.ΑΣ. δεν έχουν –τουλάχιστον επίσημα- ενημέρωση για το περιστατικό. Υπενθυμίζεται ότι ο «πόλεμος» ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές και τη μαφία ναρκωτικών στα Εξάρχεια μαίνεται επί μακρόν. Ενδεικτικό είναι ότι αντιεξουσιαστές είχαν καταγγείλει μαχαιρώματα και τραμπουκισμούς από διακινητές της πλατείας, ενώ ανεξιχνίαστη παραμένει η δολοφονία Αιγύπτιου ντίλερ στην οδό Θεμιστοκλέους.

25 σχόλια:

  1. ΑΡΑΞΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΥ ΠΟΚΟΠΙΚΟ . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΚΟΠΙΚΟ; ΧΑΧΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΚΟΠΙΚΟ. ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΠΕ ΣΕ ΧΛΥΔΑΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΑΡΑΧΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΑΘΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ,ΟΥΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΔΕΝ ΣΠΑΩ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ,ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
      έχεις κατάστημα κάπου στη γη
      πουλάς εμπόρευμα,
      βγάζεις λεφτά
      πολλά λεφτά,
      πολλά λεφτά

      Τις Κυριακές πρωί στην εκκλησιά
      σταυροκοπιέσαι στην Παναγιά
      Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
      έχεις και σύζυγο, κόρη, παιδί
      μοντέρνα έπιπλα, έγχρωμη tv,
      τρως τροφή πνευματική.

      Μακριά από κόμματα μην βρεις μπελά,
      “Πατρίς, θρησκεία και φαμελιά”
      Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
      τι κι αν πεθαίνουνε πάνω στη γη
      χιλιάδες άνθρωποι, χωρίς ψωμί,
      μαύροι, λευκοί ή κίτρινοι.
      Ο γιός σου μοναχά να ‘ναι καλά
      ν’ αφήσεις τ’ όνομα και τον παρά.

      Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
      σκεύρωσες, σάπισες στο μαγαζί
      τη νιότη ξόδεψες και την ορμή
      για τη δραχμή, για το πετσί
      δίπλα σου τ’ όνειρο, η ζωή και το φως
      μα εσύ στο κουφάρι σου κλεισμένος εντός.

      Ξέρεις πως δώσανε κυρ-Παντελή
      άλλοι τα νιάτα τους και τη ζωή
      να γίνει τ’ όνειρο φέτα ψωμί
      να φας και ‘ συ κυρ-Παντελή;

      Κι εσύ τι έδωσες κυρ-Παντελή;
      Πες μας τι έκανες σ’ αυτή τη γη;
      Πες μας τι άφησες κληρονομιά
      που να εμπνέει τη νέα γενιά;

      Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή
      έντρομε, άβουλε συ φασουλή
      βρώμισες τ’ όνειρο και την ψυχή
      άδειο πετσί χωρίς πνοή.

      Έντιμοι άνθρωποι, νέα γενιά
      θάψτε τους έντιμους μες στα σκατά
      κι αυτούς που φτιάξανε τον Παντελή
      σκουλήκι άχρηστο σ’ αυτή τη γη.........

      Διαγραφή
  3. Βρέ άντε τσούκου τσούκου αρχίσατε πάλι να γράφετε. Επιτέλους . Συνεχίστε καλά το πάτε . Είπα κι εγώ που χαθήκαν αυτά τα καλόπαιδα. Λοιπόν τι άλλα νέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ... ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ! ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ANATΡΙΧΙΛΑ! ΕΙΚΟΝΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που δάκρυσε το μεσημέρι στις 1: 30

    Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ της Ελλάδος και ολάκερης της Ορθοδοξίας είναι δίπλα μας και παρακολουθεί τις κρίσιμες στιγμές που διερχόμαστε.
    ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ υπάρχουν δίπλα μας αόρατοι πνευματικοί φρουροί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TAKOYS 6.55 TI EIPE O GERONTAS NA EISAI KALOS XRISTIANOS NA KANEIS TO STAYRO SOY NA KANEIS THN NHSTEIA SOY NA MHN KANEIS AMARTIES KAI ASE TOYS ALLOYS NA PANE STHN KOLASH.VRATOYS KALH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιαννης κερναει γιαννης πινει..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παρακολουθω το μπλογκ σας εδω και καποιο χρονικο διαστημα και με μεγαλη μου λυπη διαβαζω καποια σχολια που γινονται κατα καιρους και τα οποια απευθυνονται προς την θρησκεια του χριστιανισμου με ασεβεια,κοροιδια,ειρωνια και μισος απεναντι προς την συγκεκριμενη θρησκεια και προς τους πιστους αυτης. ενα πραγμα το οποιο ειναι ιδιατερα προσβλητικο και μονο αξιεπαινο δεν ειναι. θα ηθελα να απευθυνθω σε εσας κ.διαχειριστη,μιας και κατα καιρους βλεπω οτι προσπαθειτε να κρατησετε ενα καλο επιπεδο στο μπλογκ σας και να σας ρωτησω το εξης. για πιο λογο περνατε αυτα τα προσβλητικα σχολια απεναντι σε μια θρησκεια; συγνωμη που παιρνω το θαρρος και σας ρωταω κατι τετοιο αλλα η καθε θρησκεια ειναι ιερο πραγμα και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να την προσβαλλει. με εκτιμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικό επακόλουθο είναι 11.51 να συμβαίνει αυτό ,οταν η -κάθε- θρησκεία εκμεταλεύεται την πίστη των ανθρώπων με δήθεν προφητείες,τιμωρίες ,τάματα,διαπλεκόμενους ιεράρχες και ολα τα γνωστά που κλείνουμε τα μάτια και κάνουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε.

      Σου παραθέτω ενα γραπτό του Αμερικανού λόγιου και καλλιτέχνη GEORGE CARLIN για την 'αποψή του περί θρησκείας (και οχι της πίστης)
      *H ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.
      Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
      ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ***
      Πέτρος Γεροκωστόπουλος
      Αγρίνιο

      Διαγραφή
  9. ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΖΙ
    ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
    ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΓΚΑΖΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ Τ'ΑΜΑΞΑΚΙΑ
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ
    ΚΑΙ Ν'ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ
    Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

    bolivar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ 11.51 . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ"ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΣΑΝ "ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΚΡΙΠΟΥ .
    ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΟ .

    ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν κατλαβαινω τι εννοεις και σε ποιον αναφερεσαι. οι κατηγοριες σου ειναι πολυ σοβαρες για να μιλας δημοσια για καποιον που δεν ξερεις. με κατηγορεις δημοσια και ψευδευσαι. εγω ειμαι ο 11:51 και δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι. δεν με ξερεις και θα σου προτεινα να μιλας με μεγαλυτερο σεβασμο απεναντι μου. εγω αναφερθηκα με κοσμιο τροπο στο διαχειριστη του μπλογκ ο οποιος δεν απαντησε και απαντας εσυ και ενας ακομη,αν δεν εισαι εσυ αυτος. υποψιαζομαι οτι μαλλον εσυ εισαι ο διαχειριστης η καποιος δικος του ανθρωπος. μπορει να ειναι και καποιος αλλος,ποιος ξερει,αλλα μαλλον δεν το βλεπω. τελος παντων,δεν με ενδιαφερει. δεν θα παιξω την κολοκυθια και δεν γινεται να δεχομαι τετοια επιθεση για τα αυτονοητα και χωρις λογο και αιτια. κανεις δεν εχει το δικαιωμα να μιλα προσβλητικα για καμια θρησκεια και γενικα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να απειλει και να κατηγορει δημοσια καποιον για πραγμα που δεν ισχυουν ριχνοντας λασπη. παντα με εκτιμηση και σεβασμο.

      Διαγραφή
  11. Βρε βρε βρέ τι είστε εσείς ? Τι πολιτισμένος διάλογος, τι λεξιλόγιο και τι έννοιες ? Μπράβο !!! Να είστε καλά που φκιάχνετε τα απογεύματα και τις νύχτες μας. Κρίμα που τα πρωινά λόγω της δουλειάς ρίχνουμε εδώ κλεφτές ματιές και δεν το ευχαριστιόμαστε όπως πρέπει. Τι έχει σήμερα το μενού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΟΛΕΣ? ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ . ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ? ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ Η ΣΚΡΙΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ Η ΟΧΙ. ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ . ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΗΣΥΧΟ. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΟ.

    Υ.Γ ΕΣΥ 12.33 ΤΙ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΕΣ Μ...ΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ . Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ από τον Άγιο Παΐσιο: «Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε! Από εκεί θα έρθει η απειλή…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    https://www.youtube.com/watch?v=s2q-yflLQIQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να λέει η εκκλησία
      άραγες με την μαντεία
      καθενός την ιστορία
      καλογήρων Παισίων
      βλέπω αντίδραση ουτε μία.
      Προτιμάει τις ρητορίες
      γιατί χτίζεται ιστορία
      κυριαρχία της θρησκείας
      με τον φόβο τιμωρίας.
      Άλλα δίδαξε ο Χριστός
      μα ξεχάστηκε κι Αυτός.
      Ειμαι γέροντας απλός
      ουτε μάντης ουτε σοφός
      μα πιστός σαν Χριστιανός.


      Διαγραφή
  14. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟ 1940 ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε βρε ...Καλώς τους καλώς τους. Θα δούμε και τη συνέχεια?

      Διαγραφή
  15. ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΩΝ 11.51 ΚΑΙ ΤΩΝ 12.34 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΙΣΤΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ..σχολια που γινονται κατα καιρους και τα οποια απευθυνονται προς την θρησκεια του χριστιανισμου με ασεβεια,κοροιδια,ειρωνια και μισος απεναντι προς την συγκεκριμενη θρησκεια και προς τους πιστους αυτης...ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ? ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ Η ΣΚΡΙΠΟΥ Η ΟΧΙ ?

    ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΕ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ
    http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2016/10/blog-post_16.html
    Λ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν θές κε διαχειριστή να σταματήσει ο ωραίος και κόσμιος διάλογος που κάνουμε πέστο μας ξεκάθαρα και μην δέχεσαι εδώ άσχετα σχόλια που αφορούν άλλες αναρτήσεις.
    Δεν χρειάζεται να μας το πεί ο Λ.Κ? ότι διαφημίζεις με τα όσα φκιάχνεις και γράφεις τη Σουβάλα.
    Εμείς το ξέρουμε και γι αυτό αγαπάμε το δημοκρατικό σου μπλόγκ, το παρακολουθούμε χρόνια και είμαστε μάλιστα και Φάν σου. Εκείνος που ήταν τόσο καιρό? Εκτός εάν ανάλογα με το θέμα αλλάζει κι ...πανωφόρι. Έχει να μας πεί τίποτα ο Λ.Κ? γι αυτήν εδώ την ανάρτηση και ας αφήσει το λιβανιστήρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ.
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΩΣ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ (ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ).
    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
    Λ.Κ. ( .....ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΟΥΒΑΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρέ όσο γράφετε σας θαυμάζω για την ποικιλία των σχολίων. Καλέ διαπιστώνω ότι οι γνώσεις σας είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μπράβο σας !!! Να περιμένουμε κι άλλα ή κουραστήκατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή