Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

TO ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ!

Παρουσιάζει: ο Βίκτωρ Σαμπώ

Ετοιμόρροπο το σπίτι που γεννήθηκε ο ήρωας της επανάστασης του 1821 Νικηταρά (Νικήτας Σταματελόπουλος). Η Ελληνική σημαία στα ερείπια είναι το μόνο που θυμίζει ότι στη Νέδουσα, μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Καλαμάτας, γεννήθηκε ένας από τους σημαντικότερους άντρες της Ελληνικής επανάστασης.....
Εδώ βλέπουμε το ανακαινισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη  του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Αττατούρκ , οπού ξεκοίλιαζε της μικρασιάτισες έγκυες και κρέμαγε τα άψυχα κορμιά τους σε κοινή θέα. Αυτό το σπίτι ανακαινίστηκε με κρατικά κονδύλια που θα μπορούσαν να είχαν δοθεί προς όφελος της πατρίδος!

atnipliroforisi blog spot

2 σχόλια:

  1. "ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ" (ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ)...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΜΑΣ ΦΩΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ !!! ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΚΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΦΚΙΑΞΑΝ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ? ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ 1 ΧΡΟΝΟ ? ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ? ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ!!!

    Ο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητηρια μπλογκερ. εξαιρετικο αρθρο. αυτο δειχνει την καταντια. τα σπιτια των ηρωων μας ειναι για κλαματα και τα σπιτια των δολοφονων μας συντηρουνται αψογα. μην παμε μακρια,το σπιτι του πιο αξιολογου συγγραφεα του χωριου μας ειναι ετοιμο να πεσει και δεν φαινεται να υπαρχει φως απο πουθενα. στο ιδιο εργο θεατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή