Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Στον ΚΥΡ ο Χρυσός Σταυρός του Τάγματος του Φοίνικος - Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε έναν από τους κορυφαίους σκοτσογράφους της χώρας μας

Το παράσημο του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικος απένειμε νωρίτερα στον σκιτσογράφο ΚΥΡ ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.....

Απευθυνόμενος στον Γιάννη Κυριακόπουλο ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι με τα σκίτσα του και τα κείμενα που τα διανθίζουν έχει αποδείξει ότι εκείνο που τον χαρακτηρίζει είναι, πρωτίστως και διαχρονικώς, το χιούμορ στην πιο αυθεντική του έκφραση.
«Το χιούμορ ως βασικό στοιχείο της Παιδείας και του Πολιτισμού μας. Δικαίως λοιπόν συγκαταλέγεσθε μεταξύ των κορυφαίων γελοιογράφων της χώρας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σας απονέμεται κατ' αξίαν το παράσημο του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικος» είπε.
Από την πλευρά του ο κ. Κυριακόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκ μέρους των συναδέλφων του, διότι όπως ανέφερε με την βράβευση αυτή βραβεύεται το χιούμορ, το ελληνικό χιούμορ, το οποίο πάντοτε στάθηκε στο ύψος του και αντάξιο όλης της ελληνικής παιδείας.
 Και κατέληξε υπενθυμίζοντας μια φράση της Ελένης Βλάχου, η οποία έλεγε:
 «Δείξτε μου τις γελοιογραφίες μιας χώρας και θα σας πω τι πολίτευμα έχουν».
newsbeast.gr

1 σχόλιο:


  1. Και κατέληξε [ο ΚΥΡ] υπενθυμίζοντας μια φράση της Ελένης Βλάχου, η οποία έλεγε:

    «Δείξτε μου τις γελοιογραφίες μιας χώρας και θα σας πω τι πολίτευμα έχουν». Πετυχημένο και διαχρονικό. ΔΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.