Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Aντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Θερμοπυλών το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακή Παράταξη
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016
 Συμμετοχή σε αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση
στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Θερμοπυλών το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

H Περιφερειακή μας Παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα στηρίζει και συμμετέχει στην αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Θερμοπυλών το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 το απόγευμα.....


Η ναζιστική και εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής διοργανώνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες φασιστική εκδήλωση μίσους, την ίδια στιγμή που δικάζεται στην Αθήνα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν, και τις δεκάδες επιθέσεις που έχει κάνει σε αγωνιστές της αριστεράς, συνδικαλιστές και μετανάστες.

Λίγα μέτρα μακριά από τη φασιστική εκδήλωση μίσους της ναζιστικής Χρυσής Αυγής βρίσκεται το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Θερμοπυλών, το οποίο λειτουργεί υπό την ευθύνη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, και φιλοξενεί τους τελευταίους μήνες περίπου 300 πρόσφυγες πολέμου.

Η Περιφερειακή μας Παράταξη καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετέχουν στην αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Θερμοπυλών το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, ενάντια στη φασιστική εκδήλωση μίσους της Χρυσής Αυγής και για την προστασία των προσφύγων που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας.

Η Περιφερειακή μας Παράταξη καλεί επίσης την Περιφέρεια Στερεάς να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψει τους πρόσφυγες που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας Θερμοπυλών, το οποίο λειτουργεί υπό την ευθύνη της, από τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Οι πρόσφυγες πολέμου είναι θύματα των ιμπεριαλιστικών πολεμικών επεμβάσεων των ΗΠΑ, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, που πραγματοποιούνται τα τελευταία 6 χρόνια στην περιοχή της Μέση Ανατολής, με στόχο τον γεωπολιτικό έλεγχο της περιοχής και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της. Οι ίδιες δυνάμεις που διεξάγουν αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους – οι ΗΠΑ και η ΕΕ – επιβάλλουν τις βάρβαρες καπιταλιστικές πολιτικές των Μνημονίων στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη, και σπέρνουν φτώχεια, ανεργία, ανέχεια και εξαθλίωση. 

Εκείνοι που καταστρέφουν τη ζωή και το μέλλον του ελληνικού λαού με τα καπιταλιστικά μνημόνια, είναι οι ίδιοι που καταστρέφουν τη ζωή και το μέλλον των λαών της Μέσης Ανατολής με τον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο. Εκείνοι που εξωθούν τους Έλληνες να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη για να γλυτώσουν από τη φτώχεια και την ανεργία των μνημονίων, είναι οι ίδιοι που εξωθούν τους λαούς της Μέσης Ανατολής να γίνουν πρόσφυγες, για να γλυτώσουν από τις βόμβες και τον πόλεμο.

Όλοι στην αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Θερμοπυλών το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, ενάντια στη φασιστική εκδήλωση μίσους της Χρυσής Αυγής και για την προστασία των προσφύγων που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακή Παράταξη
Facebook: Αριστερή Παρέμβαση Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου