Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Τι προβλέπει το ΠΔ για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ σε Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία και Ευρυτανία - Αστυνομικοί σταθμοί τα ΑΤ Γραβιάς και Αράχοβας

Έχει δει το φως της δημοσιότητας ένα σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος. για την νέα αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ ( αναρτήθηκε από τον πρόεδρο των Κυκλάδων και 

μέλος του δ.σ. της ΠΟΑΣΥ) το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο έκδοσης του και με το οποίο επέρχονται μεταβολές στην οργανωτική δομή των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Χώρας.......

Αστυνομικοί σταθμοί τα Αστυνομικά τμήματα Γραβιάς και της Αράχοβας
Τα άρθρα του ΠΔ για τις υπηρεσίες   προβλέπουν τα εξής:
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος
Άρθρο 33

Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας

1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας,

β. Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας,

γ. Τμήμα Τροχαίας Λαμίας,

δ. Τμήμα Μεταγωγών – Δικαστηρίων Λαμίας,

ε. Τμήμα Άμεσης Δράσης Λαμίας,

στ. Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας,

ζ. Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας - Ελάτειας

η. Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού,

θ. Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών,

ι. Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας,

ια. Αστυνομικό Τμήμα Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

ιβ. Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδος και

ιγ. Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδος.

2. Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργεί επίσης ο Αστυνομικός Σταθμός Μακρακώμης, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Μακρακώμης του δήμου Μακρακώμης και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας.

3. Έδρα των Υπηρεσιών της παραγράφου 1 ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος πλην των περιπτώσεων ι΄ έως και ιγ΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται η δημοτική ενότητα Σπερχειάδος του δήμου Μακρακώμης, η δημοτική ενότητα Καμένων Βούρλων του δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου, η δημοτική ενότητα Αγίου Κωνσταντίνου του δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου και η τοπική κοινότητα Θερμοπυλών της δημοτικής ενότητας Λαμιέων του δήμου Λαμιέων, αντίστοιχα.

Άρθρο 34

Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας

1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδειάς,

β. Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς,

γ. Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς,

δ. Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου,

ε. Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού,

στ. Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας,

ζ. Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας,

η. Αστυνομικό Τμήμα Θηβών,

θ. Τμήμα Ασφάλειας Θηβών και

ι. Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας.

2. Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργεί επίσης ο Αστυνομικός Σταθμός Αράχοβας, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Αραχόβης του δήμου Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας.


3. Έδρα των Υπηρεσιών της παραγράφου 1 ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος πλην της περίπτωσης ι΄, της οποίας ως έδρα ορίζεται ο Σταθμός Διοδίων Σχηματαρίου.

Άρθρο 36

Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας

1.Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου,

β. Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου και

γ. Αστυνομικό Τμήμα Αγράφων.

2.Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργούν επίσης:

α. ο Αστυνομικός Σταθμός Προύσου, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Προύσου του δήμου Καρπενησίου και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου και
β. ο Αστυνομικός Σταθμός Φουρνά, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα  Φουρνά του δήμου Καρπενησίου και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου.

3. Έδρα των Υπηρεσιών της παραγράφου 1 ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος.

Άρθρο 37

Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας

1.Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Αστυνομικό Τμήμα Άμφισσας - Δελφών,

β. Τμήμα Ασφάλειας Άμφισσας - Δελφών,

γ. Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας - Δελφών,

δ. Τμήμα Μεταγωγών – Δικαστηρίων Άμφισσας,

ε. Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας,

στ. Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου και

ζ. Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδος.

2.Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργούν επίσης:

α. ο Σταθμός Τουριστικής Αστυνομίας Δελφών, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Δελφών του δήμου Δελφών και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Άμφισσας – Δελφών και

β. ο Αστυνομικός Σταθμός Γραβιάς, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Γραβιάς του δήμου Δελφών και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Άμφισσας – Δελφών.

3. Έδρα των Υπηρεσιών των περιπτώσεων α΄ έως και δ΄ της παραγράφου 1 ορίζεται η δημοτική ενότητα Αμφίσσης του δήμου Δελφών, της περίπτωσης ε΄ η δημοτική ενότητα Ιτέας του δήμου Δελφών και των περιπτώσεων στ΄ και ζ΄ οι δημοτικές ενότητες Ευπαλίου και Λιδορικίου του δήμου Δωρίδος, αντίστοιχα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου