Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ώρες αγωνίας για τους κατοίκους της Καρύστου: Πάλεψαν με τις φλόγες [Συγκλονιστικό Βίντεο]

Ένας από τους πυροσβέστες που παίρνει μέρος  στην κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο αντιμετώπισε αναπνευστικό πρόβλημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρύστου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες......

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, η φωτιά χθες το βράδυ σιγοκαίε ενώ δίπλα υπήρχαν σπίτια. 
Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Κατσαρώνι στην Κάρυστο. Η φωτιά έκαιγε έκταση με χαμηλή βλάστηση ωστόσο εξαπλώθηκε με γρήγορους ρυθμούς, καθώς στο σημείο έπνεαν δυνατοί άνεμοι.
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Εύβοια
Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου επιχειρούσαν επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα τα οποία σταμάτησαν να πετούν μόλις έπεσε το φως.
Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος συνολικά 55 πυροσβέστες με 24 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sofiascomments.com, χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος κατέθεσε στην Αστυνομία μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις συνεχιζόμενες πυρκαγιές που μαστίζουν την περιοχή.





Υπό μερικό έλεγχο είναι από σήμερα το πρωί της Κυριακής 21 Αυγούστου η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στο Κατσαρώνι της Νότιας Εύβοιας και κατέκαψε εκτάσεις με χαμηλή βλάστηση. Στην περιοχή παραμένουν 28 πυροσβέστες με 14 οχήματα, πέντε άτομα πεζοπόρο τμήμα και πέντε ιδιωτικές υδροφόρες για την πλήρη κατάσβεσή της.


evianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου