Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ο δολοφόνος του Φύσσα ορκίζει τους νεοσύλλεκτους της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας του Σάββατο η «Εφημερίδα των Συντακτών». Στα πλάνα φαίνεται το τελετουργικό της ορκωμοσίας δόκιμων μελών στο πλαίσιο της χρυσαυγίτικης κατασκήνωσης στην περιοχή του ποταμού Νέδα, στην Ηλεία, τον Αύγουστο του 2013....

Τα νέα μέλη ορκίζονται μπροστά στον Γεώργιο Πατέλη, τον Ιωάννη Καζαντζόγλου, τον Γεώργιο Τσακανίκα και τον Γεώργιο Ρουπακιά που δολοφόνησε των Παύλο Φύσσα.
Οι τέσσερις άνδρες ορκίζουν τους νέους χρυσαυγίτες, με το σκηνικό να αποτελείται από αναμμένους πυρσούς και μια φωτιά στη μέση, ενώ φορούν την ενδυμασία των ταγμάτων εφόδου.

Η τιμωρία

Ο Τσακανίκας, διαβάζοντας ένα κείμενο, προειδοποιεί τους δόκιμους για την τιμωρία που τους περιμένει σε περίπτωση παράβασης του όρκου:
«Κάποιος που ορκίζεται ακολουθείται από τον όρκο του στον θάνατο. Κάποιος ο οποίος δίνει έναν όρκο και για τον οποιονδήποτε λόγο δεν τον τηρεί, είτε από δόλο είτε από εξωγενείς παράγοντες, κρίνεται επίορκος».
«Οσο πιο μεγάλη είναι η καταπάτηση του όρκου τόσο πιο αυστηρή θα είναι και η αντιμετώπιση του επίορκου. Για ένα κίνημα ή ομάδα με αυξημένο το αίσθημα της τιμής, του καθήκοντος και της αφοσίωσης, η καταπάτηση του όρκου αποτελεί ζήτημα χειρίστου είδους ατόμου, το οποίο οι υπόλοιποι ορκισμένοι, από οργή και μόνο, θα είναι υποχρεωμένοι να τον καταδιώξουν και με σιδερένια πυγμή να του καταδείξουν το λάθος του».

Πίστη στον Μιχαλολιάκο μέχρι θανάτου

«Εμείς οι χρυσαυγίτες είμαστε οι τελευταίοι πιστοί μιας ιδέας την οποία θα προασπίσουμε μέχρι την τελική νίκη, τον θάνατο. Όπως και να ‘χει θα είμαστε στις επάλξεις, στα δύσκολα και στα εύκολα, έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε τις εντολές του Αρχηγού» τονίζει ο Τσακανίκας.
«Και τελικά μία ημέρα των ημερών θα παρακολουθούμε με δέος μια Αυγή να ανατέλλει, μία νέα Αυγή, η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού!» λέει ο Τσακανίκας και φωνάζει «Ζήτω ο Αρχηγός! (σ.σ. το χιτλερικό Heil mein Führer!), Ζήτω η Χρυσή Αυγή!, Ζήτω ο θάνατος!».

Ο όρκος

Στη συνέχεια, στο βίντεο που δημοσιεύει η «ΕΦΣΥΝ» αφού ζητά από τους νεοσύλλεκτους να σηκώσουν το χέρι ψηλά, ο Τσακανίκας λέει τον όρκο και οι υπόλοιποι επαναλαμβάνουν:
«Ορκίζομαι/ ότι δεν θα θέσω σε υψηλότερη μοίρα τη ζωή από την ελευθερία/ Ούτε τον Αρχηγό θα εγκαταλείψω/ Ούτε ζωντανό ούτε νεκρό/ Αλλά από τους συναγωνιστές που έπεσαν κατά τη μάχη/ Ολους θα δοξάσω/ Και όταν ο αγώνας τελειώσει/ Θα τιμήσω σαν αδερφό/ Κάθε συναγωνιστή/ Εκείνοι όμως που προτίμησαν να προδώσουν/ όλους αδίστακτα θα τιμωρήσω/ Την ιερή φλόγα της φυλής μου/ Ορκίζομαι να προστατεύω/ Ωστε να τους φωτίζει/ Και να τους καθοδηγεί/ στο χάος των αιώνων».
Τέλος, οι χρυσαυγίτες που μόλις ορκίστηκαν χαιρετούν ναζιστικά τα ηγετικά στελέχη του πυρήνα της Νίκαιας και εκείνα ανταποδίδουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου