Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Καθαρισμός του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών (Ε.Π.Κε.Δ.) και της δυτικής πλευράς της πόλης των Δελφών.”

Την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών και τo «Όλοι Μαζί Μπορούμε στον Πολιτισμό και στο Περιβάλλον».....
διοργανώνει εθελοντική δράση με καθαρισμό και αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών του περιβάλλοντος χώρου έκτασης εκατό στρεμμάτων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών (Ε.Π.Κε.Δ.) και της δυτικής πλευράς της πόλης των Δελφών.

Η δράση αυτή, που αναδεικνύει τη στενή σχέση του Πολιτισμού με το Περιβάλλον, πραγματοποιείται χάρη στην πρωτοβουλία και τις ενέργειες της Προέδρου κυρίας Δήμητρας Κ. Φιλίππου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών».

Θα συμμετάσχουν περίπου 300 εθελοντές από το νομό Φωκίδας και άλλες περιοχές, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στις 09.00 το πρωί στο αίθριο του Συνεδριακού Κέντρου. Στο τέλος της εκδήλωσης, ώρα 13.30, θα  οργανωθεί από το Σύλλογο «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» γιορτή με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια καθώς και προσφορά αναψυκτικών και εδεσμάτων από χορηγούς.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κυρία Δήμητρα Κ. Φιλίππου και ο Δήμαρχος Δελφών, κύριος Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος. Θα παρευρίσκονται η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, Πρύτανης κυρία Ελένη Αρβελέρ, ο Διευθυντής του Κέντρου Δελφών, Καθηγητής κύριος Παύλος Καλλιγάς, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κυρία Κάρεν Μαυρίδη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  και μέλη του Συλλόγου. Επίσης έχουν προσκληθεί o Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κύριος Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, κύριος Ευάγγελος Κατσαγούνος, ο Βουλευτής Φωκίδας, κύριος Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, ο Αντιδήμαρχος Δελφών, κύριος Λουκάς Αναγνωστόπουλος, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδας, κυρία Αθανασία Ψάλτη, κ.ά

Το έργο του Συλλόγου στήριξαν με την ευγενική τους χορηγία οι:

COCA COLA Τρία Εψιλον 

Τα εστιατόρια  των Δελφών:
ΒΑΚΧΟΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ, ΟΜΦΑΛΟΣ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΑΣ
και ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΛΦΩΝ 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου