Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.....

Δείτε τι είπε στέλεχος της κίνησης "παραιτηθείτε" και  κρίνετε  μόνοι  σας. Εμείς  πάντως  δεν  καταφέραμε  να  βγάλουμε  άκρη και  ....ήμασταν  και  έτοιμοι  για  τη  συγκέντρωση....
Στέλεχος του ‪΄΄‎παραιτηθειτε‬΄΄ μας εξηγεί τους λόγους της συγκέντρωσης.
"Εμείς στην αρχή τα θέλαμε αυτά τα μέτρα λιτότητας, αλλά η κυβέρνηση Τσίπρα έλεγε ότι δεν τα ήθελε και μετά έκανε δημοψήφισμα για τα μέτρα λιτότητας και εμείς πάλι τα θέλαμε, αλλά η κυβέρνηση είπε να ψηφίσουμε κατά των μέτρων και μετά το δημοψήφισμα εμείς πάλι τα θέλαμε αλλά τότε τα ήθελε και η κυβέρνηση και εμείς είπαμε ότι δεν τα θέλουμε τώρα, αλλά μετά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας είπαν ότι τα θέλουμε ακόμη κι αν τα θέλει η κυβέρνηση και μετά είπαμε ότι τα θέλουμε κι εμείς αλλά μετά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας είπαν ότι δεν τα θέλουν και εμείς είπαμε ότι δεν τα θέλουμε και μετά είπαμε να κάνουμε μια συγκέντρωση για τα μέτρα που ενώ δεν τα θέλουμε από την κυβέρνηση Τσίπρα, τα θέλουμε από κυβέρνηση ΝΔ & ΠΑΣΟΚ". 

                                            ΔΗΛΑΔΗ  ΜΕ  ΔΥΟ  ΛΟΓΙΑ.....

                

14 σχόλια:

  1. Τόσο πολύ σας καίει που θα γίνει διαδήλωση κατά της "λαοπρόβλητης" κυβέρνησης που τόοοσο πολυ υποστηρίζετε ε? Ξυδάκι και θα περάσει....Συνηθίστε το γιατί θα είναι ο κανόνας από εδώ και πέρα. Ο κόσμος ξυπνησε και δεν τρωει κουτόχορτο πλέον με τα παραμύθια Τσίπρα για περήφανες διαπραγματεύσεις και κόκινες γραμμές και μετά τα ψηφίζει όλα.... Στα 4 που έλεγε και ο Ψεκασμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΜΗΤΗΣ-ΚΩΣΤΑΚΗΣ-ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ
      ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
    ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΑΒΓΑ
    ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
    ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ΠΟΥΛΙΑ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ,
    ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ
    ΕΙΝ'ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΙΟΡΤΗ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΦΙΕΣΤΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΤΑ ΡΕΣΤΑ
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΩΡΑΙΑ
    ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΠΑΓΩΤΟ
    ΜΟΛΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ
    ΣΕΞΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ
    ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ
    ΝΑ`ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ
    ΜΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ ΠΑΛΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ
    ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΡΜΗ
    ΕΙΧΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΖΩΗ
    ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ TV.
    Bolivar.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ 9.19 ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ? ΤΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ!!!!
    ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Ο ΜΠΟΛΙΒΑΡ . ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ...ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΛΕΦΤΗΣ; ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ...ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ. Η ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ...
    Ο 10.52 ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΜΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ. ΕΝΩ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΤΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΕ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ.....

    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΛΟΙΠΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ "ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ" ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ,ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ...ΚΑΙ ΑΦΡΙΣΕ ΟΣΟ ΘΕΣ!

      Διαγραφή
  6. Βρε...βρε...βρεεε... Πάλι τα ίδια? Αρχίσατε τους τσακωμούς? Ομόνοια , Ομόνοια και αγάπη.
    Τσακωθείτε αλλά μην μαλώνετε γιατι ο κλέφτης και "ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται". Ωραίο ε ?
    Λοιπόν γιατί σταματήσατε ,από χθές έχετε να γράψετε και δεν γράφετε άλλα?
    Άντε , άντε περιμένουμε και είμαστε σε μια αγωνία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ βρεεε... ποσο ωραια τα λες! ...και εμεις σε αγωνια ειμαστε και περιμενουμε και εμεις τον 7:43 να γραψει. βλεπεις ανοιξε το στοματακι του και ειπε βαριες κουβεντες και δημοσια για εναν ανθρωπο που δεν ξερει και δεν εχει δει!

      Διαγραφή
  7. Βρε τα λέω ωραία ? Σε ευχαριστώ . Και εσείς όμως καλά πάτε... Μπράβο ανταποκρίνεστε..Συνεχίστε αλλά ήρεμα ε..γράψτε , γράψτε.. 7.43 δεν θα απαντήσεις?
    Άντε λοιπόν συνεχίστε τον εποικοδομητικό διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΣΑΝ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΒΡΕ ΣΑΝ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙΣ;

      Διαγραφή
  8. ΓΡΑΨΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ Η ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ . ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕΣ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ 9.19 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΑΛΑΤΑ.
    4 ΕΙΠΕ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ... ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ 14 ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ . ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΑΜΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ? 14 ΧΡΟΝΙΑ !! ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΣΑΝ ΤΗ Π...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΧΑ ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ.
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΡΕΡ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ...ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ Π..... ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΦΡΙΣΜΑ. ΑΦΡΙΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ. ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ. ΦΑΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.

      Διαγραφή
  9. Βρε , βρεεε.... με βρήκεεεες !!! Ούτε να κρυφτώ δεν μπορώ.
    Ξέρεις έχω έναν παππού λιγάκι αθυρόστομο. Τι λιγάκι.. που... Και όταν τον ρωτάνε πόσο κόντα είναι βρε παππού η Λωζάνη με την Κοζάνη?
    Ξέρεις τι τους απαντάει? Όσο απέχουν τ' α...α από την π....α. Καταλαβαίνεις τι γίνεται μετά ... Χαμός!! Αη στο καλό σου με κόλασες πάλι και θέλω να εξομολογηθώ....
    Ας τ' αφήσουμε όμως αυτά και ας πάμε στα σοβαρά. Κάτι κάνετε πάντως..Σας βλέπω ξυπνήσατε και γράφετε πάλι. Μπράβο σας!!Μπράβο σας!
    Μπράβο και στο διαχειριστή , που επιτρέπει την ψυχοθεραπεία.
    Υ.Γ Βρε 9.36 μην με βρίζεις σε παρακαλώ. Άκου πορδή. Εγώ πορδή..Ε όχι και πορδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή