Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!!! Τι είχε μέσα το ποτό που προκάλεσε πανικό σε πάρτι επωνύμων σε πολύ γνωστό παραθαλάσσιο θέρετρο? Γιατί έγινε ο κακός χαμός?


Ο επιχειρηματίας εδώ και καιρό ετοίμαζε ένα πάρτι στη βίλα που διαθέτει, σε ιδανικό σημείο ........
 
στο Πόρτο Χέλι. Για την ακρίβεια,θα ήταν μια βραδιά για λίγους και καλούς φίλους, μιας και οι χαλεποί καιροί που διανύουμε δεν επιτρέπουν σπατάλες.
                    
                      
Καλεσμένοι στο πάρτι, πρόσωπα από το επιχειρηματικό γίγνεσθαι, το καλλιτεχνικό στερέωμα, τον χώρο της τηλεόρασης και του αθλητισμού. Επρόκειτο για υψηλού επιπέδου καλεσμένους, γνωστούς στο highlife, χωρίς, βέβαια, να λείπουν και κάποιοι γνωστοί στο κοινό… μικρότερου βεληνεκούς.


Ο επιχειρηματίας, λοιπόν, αφού καλησπέρισε τους προσκεκλημένους του, τους είπε πως το «κλου» της συγκεκριμένης βραδιάς που διοργάνωσε δεν ήταν άλλο από τη δοκιμή ενός ολοκαίνουργιου κοκτέιλ,το οποίο έφερε από εξωτικό προορισμό της Ασίας και η «μυστική» σύνθεσή του, βασισμένη σε ακριβά και δυσεύρετα φρούτα, προσφέρει συναισθήματα χαράς και ευεξίας. Όμως, δεν ήταν ακριβώς έτσι…                    

orgia
 
Η πλάκα παραλίγο να αποβεί μοιραία
Ο επιχειρηματίας είχε στήσει μία ακόμα μεγάλη πλάκα. Πράγματι, τα εξωτικά φρούτα ήταν το βασικό συστατικό του κοκτέιλ, όμως αυτό είχε εμπλουτιστεί με τα γνωστά σε όλους μας χάπια βιάγκρα, που, ως γνωστόν, προκαλούν σεξουαλική διέγερση. Λίγη ώρα, λοιπόν, μετά την κατανάλωση των πρώτων ποτών άρχισαν τα παρατράγουδα… Κάποιοι τολμηροί κύριοι άρχισαν να φλερτάρουν πιεστικά είτε τις κυρίες που τους συνόδευαν είτε άλλες,οι οποίες είχαν έρθει μόνες τους στο πάρτι.
                           

Άλλοι, πιο ντροπαλοί, απλώς εστίαζαν το βλέμμα τους στα επίμαχα ακάλυπτα σημεία των καλλίγραμμων καλλονών!
Αν είχαν μείνει εκεί τα πράγματα, θα ήταν καλά,όμως στη συνέχεια τα πράγματα αγρίεψαν… Κάποιοι θερμόαιμοι νεαροί άρχισαν να τσακώνονται για το πληθωρικό μπούστο νεαρού μοντέλου, ενώ ένας μεσήλικας επιχειρηματίας εξομολογήθηκε στη γυναίκα του πως δεν νιώθει καλά, καθώς είχε έντονη εφίδρωση, ταχυπαλμία και σφίξιμο στο στήθος.
Οι καλεσμένοι ανησύχησαν έντονα, καθώς ήταν συμπτώματα παρόμοια με του εμφράγματος.Τότε ο οικοδεσπότης του πάρτι, εμφανώς θορυβημένος, αναγκάστηκε να καλέσει τη σύζυγο του επιχειρηματία στο εσωτερικό της βίλας, προκειμένου να της εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί. Σε δευτερόλεπτα, η λαμπερή κυρίαέχασε την ψυχραιμία της και άρχισε να ουρλιάζει, απειλώντας με μηνύσεις και αγωγές.Λίγη ώρα αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν, αλλά το πάρτι διαλύθηκε κακήν κακώς!

                           
                             
Αυτονόητο είναι, βέβαια, πως η μακρόχρονη φιλία μεταξύ του επιχειρηματία και του γνωστού ζευγαριού τερματίστηκε εκείνο το ζεστό βράδυ του Ιουλίου, ενώ η κυρία, παρά την αρχική της υπόσχεση, δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό και το θέμα του «κοκτέιλ με τα βιάγκρα» διαδόθηκε από στόμα σε στόμα στα πηγαδάκια της υψηλής κοινωνίας.
                          
Πάντως, το τέλος του πάρτι είχε για κάποιες κυρίες και την καλή του πλευρά, καθώς οι σύζυγοί τους, ύστερα από μεγάλη περίοδο απουσίας από τα συζυγικά τους καθήκοντα, επέστρεψαν το συγκεκριμένο βράδυ στην κλίνη τους με ιδιαίτερα φλογερή διάθεση!
 

ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου