Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Πάσχα στην ΑΡΑΧΩΒΑ , με πρωτότυπα " αυγά ".


Με ένα πρωτότυπο  ντεκόρ  στολίστηκε   φέτος η ΑΡΑΧΩΒΑ για το ΠΑΣΧΑ αλλά και για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα ....

Τι και αν τα έργα εκσυχρονισμού στο χιονοδρομικό του Παρνασσού, απέσυραν τα "αυγά" , τα τελεφερίκ που μετέφεραν επί δεκαετίες , τους επισκέπτες και τους χιονοδρόμους στις πίστες του χιονοδρομικού.
Τα "αυγά" αυτά λοιπόν , που μέχρι πρότινος βρίσκονταν "παρκαρισμένα" σε  ένα σημείο της ΑΡΑΧΩΒΑΣ, από σήμερα τοποθετήθηκαν σε καίρια σημεία της ΑΡΑΧΩΒΑΣ και σίγουρα θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για ντόπιους και περαστικούς. Οι αναμνήσεις, οι συζητήσεις και οι φωτογραφίες , θα είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και θα αποτελέσουν μια ακόμη όμορφη προσθήκη !!Συγχαρητήρια στους αρμοδίους.


Πηγή: http://e-hani.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Το απόλυτο ΚΙΤΣ . Και τα θέλαμε και στο χωριό μας τα βαγονάκια . Δεν πάμε καθόλου καλά . Οι Έλληνες με την πανάρχαια αίσθηση της καλαισθησίας , καταφεύγουμε σε τέτοια ηλίθια κόλπα εντυπωσιασμού και πρόκλησης ενδιαφέροντος . Να κρεμάσουμε και κανένα Lift(?) , και κάποιο πέδιλο του σκι , μπας και γίνει κατανοητό (!) ότι έχουμε και χιόνια !!!!!Να δείτε,τώρα, που θα έρθουν τρέχοντας οι επισκέπτες !!!!!
    ΧΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΙΤΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΘΕΛΑΝΕ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ ,ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ.....ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ
    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή