Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Σε πάρκο αναψυχής µεταµορ- φώνεται ο Σιδηροδροµικός Σταθµός Λειανοκλαδίου

Η πρόταση για την ανάπλαση του Σ.Σ. Λειανοκλαδίου παρουσιάστηκε την Δευτέρα στα γραφεία του ΤΕΕ.....

Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ενός Πάρκου με αθλητικές εγκαταστάσεις, ποδηλατοδρόμους, παιδότοπους και χώρους αναψυχής για τους ταξιδιώτες αλλά και τους κατοίκους της πόλης περιλαμβάνει η πρόταση για την ανάπλαση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λειανοκλαδίου που παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, στη Λαμία.
Στη συνάντηση πήραν μέρος ο Διευθύνον Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Αθανάσιος Βούρδας, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστόλης Καραναστάσης και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης στους οποίους παρουσιάστηκε από την ανάδοχο κοινοπραξία του έργου «Σιδηροδρομική Γραμμή Τιθορέα - Δομοκός» η τελική τους πρόταση για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Σ.Σ. Λειανοκλαδιού, την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής και την προσαρμογή στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο.
 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΕΕ: “Κοινή διαπίστωση από όλους τους παρευρισκόμενους η ανάγκη αξιοποίησης της περιοχής του Σ.Σ. Λειανοκλαδίου, η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής και η προσθήκη απαραίτητων συμπληρωματικών υποδομών για την αποτελεσματική λειτουργία του Σταθμού” Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς κ. Αθανάσιος Λυκόπουλος τόνισε τη μεγάλη αναγκαιότητα του έργου για την καλύτερη λειτουργία του σιδηροδρομικού σταθμού αλλά και για την εξέλιξή του σαν χώρο αναφοράς για ολόκληρο το Δήμο Λαμιέων.

Για το σκοπό αυτό το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις και θα πάρει τις ανάλογες πρωτοβουλίες ώστε να διευκρινιστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα διαδικαστικά θέματα και να προχωρήσει άμεσα η ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής του Σ.Σ.Λειανοκλαδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου