Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ - Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ»

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων
Σάββατο 19/3/2016 στις 6μμ
Κυριακή 20/3/2016 στις 6μμ
«ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ»
Μεταγλωττισμένο στα ελληνικά
ΥΠΟΘΕΣΗ....

            Ο μικρός γατούλης Θάντερ (Κεραυνός), που εγκατέλειψαν τα αφεντικά του στο δρόμο, βρήκε καταφύγιο και αγάπη στο «μαγικό σπίτι» του μάγου ταχυδακτυλουργού Λορέντζο. Ο καλόκαρδος γέροντας ζούσε με τα ζωάκια που τον βοηθούσαν στα μαγικά του κόλπα: τον Τζακ το λαγό, τη ποντικίνα Μάγκι, τα λευκά περιστέρια και διάφορα παιχνίδια που ζωντανεύουν. Ο ζηλιάρης λαγός δε βλέπει με καλό μάτι τον χαριτωμένο γατούλη και αρχικά κάνει τα πάντα για να τον ξεφορτωθεί. Όταν όμως το αρχοντικό κινδυνεύει να πουληθεί από τον αχάριστο ανιψιό του Λορέντζο, όλα τα ζωάκια, με πρωτεργάτη τον Κεραυνό, θα συνεργαστούν για να το σώσουν.
     Τη σκηνοθετική επιμέλεια της μεταγλώττισης έχει κάνει ο συντοπίτης μας Κωνσταντίνος Κακκανάς.
Στην ταινία συμμετέχουν δανείζοντας τη φωνή τους σε χαρακτήρες του έργου ο Κωνσταντίνος Κακκανάς και η Κωνσταντίνα Γεωργαντά, δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί από την περιοχή μας, οι οποίοι πρόσφεραν το ταλέντο τους στη Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας όποτε τους το ζητήσαμε και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Και όπως πάντα μετά την προβολή, όσοι μικροί μας φίλοι θέλουν, θα ζωγραφίσουν ό,τι τους έκανε εντύπωση από την ταινία και θα μας χαρίσουν τα έργα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου