Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ και ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ»

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ....

Ο Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ» (πετρελαίου θέρμανσης, πετρελαίου κίνησης, βενζίνης super και βενζίνης αμόλυβδης ελαιολιπαντικών) για τις ανάγκες του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας και των νομικών προσώπων , με κριτήριο κατακύρωσης την οικονομικότερη προσφορά για τα καύσιμα και για τα λιπαντικά, συνολικού ποσού 73.800,00 € (με Φ.Π.Α.).
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται για ένα έτος από την υπογραφή της.
Είναι δυνατή η παράταση της σύμβασης, ύστερα από συμφωνία των συμβαλλομένων μερών, μέχρι την ανάδειξη νέου προμηθευτή και την υπογραφή της νέας σύμβασης, στο μέτρο που δεν θα υπάρξει, κατά το χρόνο της παράτασης, υπέρβαση των ποσοτήτων που
καθορίζονται στη διακήρυξη, ως και περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση του Δήμου.
Ο Διαγωνισμός θα γίνει την 10/3/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στο Δημοτικό Κατάστημα της Κάτω Τιθορέας, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
Οι προσφορές μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικώς μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα του διαγωνισμού, στην παρακάτω διεύθυνση:
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ, Τ.Κ. 35015, στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου (Γραφείο Πρωτοκόλλου), αρμόδιος Υπάλληλος: Τριφύλλη Ελένη, ή να κατατίθενται στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου έως την ώρα λήξης υποβολής προσφορών .
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που ασκούν δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο του πρόχειρου διαγωνισμού.
Για πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και την παραλαβή των τευχών της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο, καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ.: 22343-50324, Φαξ: 22340-48785/49872
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ).
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΩΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF iconΔΙΑΚΗΡΥΞΗ616.21 KB
PDF iconΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ287.08 KB
Microsoft Office document iconΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ197.5 KB
Microsoft Office document iconΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ86 KB
Office spreadsheet iconΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ54 KB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου