Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Η πιο σημαντική νίκη του ΑΡΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

Η πιο σημαντική νίκη για την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, σημειώθηκε σήμερα με αντίπαλο τον Κένταυρο Λιβαδειάς με σκορ 54-44, ....
θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας που ήρθε και συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας.
Ακολουθεί η ανάλυση από το eviabasket.gr
Τη νίκη στο ντέρμπι του ομίλου, που ταυτόχρονα του εξασφάλισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Γ” κατηγορίας πήρε ο Άρης Αμφίκλειας, επικρατώντας σήμερα του Κένταυρου Λιβαδειάς με 54-44 καλύπτοντας παράλληλα και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου.
Οι γηπεδούχοι, έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου τους αγωνιζόμενοι σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο, πήραν από την αρχή καθαρό προβάδισμα στο σκορ, προηγήθηκαν με 12-7 στην πρώτη περίοδο και 27-15 στο ημίχρονο και διατηρώντας τη διαφορά σε αυτά τα επίπεδα, επικράτησαν τελικά με 54-44.
Διαιτητές: Γερονικολός-Χριστοδούλου.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-7, 15-8, 15-16, 12-13.
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Παπαδάκης): Ποζιός, Ψαρογιώργος, Μώρος 14, Μιχέλης, Νικόλοβ 3, Παπαδάκης 8, Σύρος 2, Χατζής 2, Τσεκούρας 5 (1), Φιλίντας, Τσαρπαλής 17 (2), Τσιαπραϊλης 3.
ΚΕΝΑΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Τσίφης): Σανιδάς Α. 6, Τσίφης 4, Αντωνάκος, Σανιδάς Χ. 8, Πάττας 5 (1), Λαμπριντζής, Κάτσικας 11, Ιωάννου 2, Πανουργιάς, Λουκάς, Παπαδήμος 8 (2), Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου