Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ - Δελτίο Τύπου

Μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του Δήμου Δελφών εκτυλίσσεται την τελευταία εβδομάδα, μέσω της γνωστής ιστοσελίδας www.zougla.gr, η οποία μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μας τρεις (!!!) φορές σε λίγες μόλις μέρες.....

Η δημοσιογραφική πένα τεκμαίρεται εξ αντικειμένου ως αδέσμευτη, πλην όμως αναζητείται ο τοπικός ενορχηστρωτής…
Ας αναρωτηθούν όμως οι εμπνευστές της επιχείρησης δυσφήμισης, αν πλήττουν τελικά τη δημοτική αρχή ή τον ίδιο το Δήμο Δελφών και την εικόνα της περιοχής μας εν γένει (αν τους ενδιαφέρει βέβαια αυτό…).
Μεγεθύνοντας υπέρμετρα προβλήματα (που προφανώς υπάρχουν, αλλά σε πολύ μικρότερη από την προβαλλόμενη κλίμακα…) και αποστέλλοντάς τα απευθείας σε αθηναϊκές ιστοσελίδες με συγκεκριμένο περιεχόμενο (και με εκ προοιμίου δεδομένο τον τρόπο ανάδειξής τους…).
Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν αυτό πραγματοποιείται από δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι ενεργούν κατά τον τρόπο αυτόν χωρίς προηγουμένως να ενημερώσουν για τις «αυτοψίες» τους και τα αποτελέσματα αυτών το Δημοτικό μας Συμβούλιο ή τη δημοτική μας αρχή, όπως έχουν υποχρέωση να πράξουν κατά την κρατούσα πολιτική δεοντολογία (εφόσον ενδιαφέρονται για το καλό του Δήμου και όχι για τη δημιουργία εντυπώσεων…).
Κι όταν μάλιστα επίκειται σε λίγες μέρες η αρχική κρίση (προκριματική φάση) για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Προφανώς δεν είναι σύμπτωση! Όπως σύμπτωση δεν είναι και η κοινοποίηση των «καταγγελιών» στον Υπουργό Πολιτισμού.
Εμείς δίνουμε τον δύσκολο αγώνα μας, ο οποίος ήδη αποδίδει σημαντικά οφέλη, παίρνουμε τα ρίσκα μας προς χάριν του τόπου και δεν ακολουθούμε την πεπατημένη και την εκ του ασφαλούς πολιτική δράση. Οι αληθινά ενεργοί πολίτες συμμετέχουν ολόψυχα και διαθέτουν τον εαυτό τους για να στηρίξουν τις σημαντικές πρωτοβουλίες μας στον Πολιτισμό, προσδοκώντας σε μια καταξίωση της περιοχής μας και σε μια υγιή αναπτυξιακή προσπάθεια.
Όποιος δε μπορεί ή δε θέλει να βοηθήσει, τουλάχιστον ας μην υπονομεύει.
Επί της ουσίας των καταγγελλομένων, σαφέστατα υπάρχει απόπειρα παραπλάνησης. Ούτε στον Αρχαιολογικό Χώρο Δελφών εντοπίζεται το πρόβλημα, ούτε καν πλέον (μετά τις παρεμβάσεις μας) στο αρχαίο μονοπάτι Κίρρας – Δελφών. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη βελτίωση που έχουμε επιφέρει στο προβληματικό αυτό κομμάτι της αποχέτευσης των Δελφών, παρά τις ελάχιστες δυνάμεις που διαθέτουμε. Για να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα απαιτείται μεγάλο έργο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στους συμπολίτες μας με ανακοίνωση της αρμόδιας Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Δήμαρχος Δελφών

Θανάσης Παναγιωτόπουλος

2 σχόλια:

 1. Ο Δήμος Δελφών δεν πλήττεται από την αλήθεια αλλά από την τήρηση πολιτικών συγκάλυψης σκανδάλων που μόλυναν και μολύνουν τον ιστορικό του ρόλο.
  Ευθύνη του Δήμου και κύρια του Δημάρχου, ως διευθυντή της Δημοτικής Πολιτικής Ορχήστρας , είναι να μην επιτρέψει τον εκφυλισμό των ιστορικών ιδεών του Δήμου μας, μέσω της συγκάλυψης των παράνομων πράξεων παλαιών και σημερινών συνεργατών της Δημοτικής Αρχής.
  Κύριε Δήμαρχε σφάλετε και σφάλετε δραματικά, δείχνοντας ότι δεν έχετε αντιληφθεί ότι ο ιστορικός ρόλος των Δελφών, δεν μπορεί να έχει επαφή ούτε καν οπτική επαφή, με το παλαιοκομματικό σύστημα που τον οδήγησε στην σημερινή απαξιωμένη θέση.
  Προσπαθείτε μέσω επικοινωνιακών παιχνιδιών (Forum, Πολιτιστική Πρωτεύουσα κλπ) να ξεπλύνετε τις λάσπες που έχουν βρομίσει και εισχωρήσει στο πετσί του ιστορικού μας Δήμου.
  Οι Δελφικές αξίες δεν έχουν ανάγκη από κάπηλους υποστηρικτές, που με επικοινωνιακά τερτίπια επιδιώκουν να επισκιάσουν τα σκάνδαλα όσων τα διέπραξαν εις βάρος των ίδιων των αξιών αυτών.
  Σταματήστε, επιτέλους, να υποστηρίζεται αυτούς που επί χρόνια έθαψαν την Δελφική ιδέα. Αναδείξατε την αλήθεια και να είστε σίγουροι ότι οι πολίτες των Δελφών θα σταθούν δίπλα σας.
  Στην αντίθετη περίπτωση να είστε βέβαιοι ότι δεν θα καταφέρετε να παρασύρεται τον λαό των Δελφών, στον δρόμο της καπηλείας της Δελφικής Ιδέας, διότι δεν θα δεχτούν να αμαυρώσουν την μεγάλη αυτή ιδέα, στον Βωμό της πολιτικής εκμετάλλευσης και αμαύρωσης της χρυσής ιστορίας του τόπου μας, προκειμένου να υποστηριχτούν τοπικά και ευρύτερα μικροπολιτικά συμφέροντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ Η ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ... ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΣΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.