Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Πάμε για Guinness! Στην Ελλάδα οι πρώτοι τραυματίες από την «κατολίσθηση» εγγράφων στον ΕΟΠΥΥ! Συνεχίζεται η αδυναμία του Οργανισμού να αξιοποιήσει τις τεχνολογίες των ΤΠΕ

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΕΟΠΥΥ στην οδό Αχαρνών προχώρησαν οι εργαζόμενοι σήμερα, διαμαρτυρόμενοι για το "χαρτοβασίλειο" που επικρατεί σε όλες τις υπηρεσίες, σε όλη τη χώρα....
Ο πρόεδρος των εργαζομένων υποστήριξε ότι η πολιτική ηγεσία δεν λαμβάνει αποφάσεις για να διευκολυνθεί η κατάσταση καθώς μέσα στα γραφεία υπάρχουν χιλιάδες κούτες με χαρτιά.
Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Κερασίδης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», προσπαθώντας να πάρει ένα χαρτί από μια στοίβα από κουτιά. Συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη υπάλληλος στο γραφείο του Μεσολογγίου, μητέρα πέντε παιδιών, ανέβηκε σε μια εσωτερική σκάλα και προσπαθώντας να πάρει ένα χαρτί, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στη μέση και στον αυχένα.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων υποστήριξε ότι η πολιτική ηγεσία δεν λαμβάνει αποφάσεις για να διευκολυνθεί η κατάσταση καθώς μέσα στα γραφεία υπάρχουν χιλιάδες κούτες με χαρτιά. Ο νόμος, όπως είπε, λέει ότι τα χαρτιά αυτά πρέπει να παραμείνουν για 20 χρόνια. Ωστόσο δεν υπάρχουν χώροι για να αποθηκευτούν τα κουτιά.
Τόνισε επίσης ότι λόγω των χαρτιών που υπάρχουν παντού μέσα σε κάθε υπηρεσία, για πολλά χρόνια, οι υπάλληλοι εμφανίζουν αναπνευστικά και δερματολογικά προβλήματα.

ictplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου