Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!! Στον πάγκο του "Πολυδροσοπαρνασσού" μερικές έξυπνες και καλοφκιαγμένες "Ειδήσεις" για πολλά -πολλά γέλια μέχρι...δακρύων , αλλά και κάποιες άλλες ευχάριστες!!

O Ορέστης  Τσάρκος  προσφέρει  και  γέλιο!!!   

*ΤΑΚΗΣ  ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ  ΡΕΣΙΤΑΛ  ΓΕΛΙΟΥ !!ΒΙΝΤΕΟ

*ΔΕΙΤΕ  ΓΙΑΓΙΑ  ΝΑ  ΠΕΡΝΑΕΙ  ΣΤΗ ΜΕΣΗ  ΣΤΟ  ΓΗΠΕΔΟ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ  Ο  ΑΓΩΝΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ

*ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΤΡΙΧΕΣ  ΣΕ  ΧΩΡΑΦΙ  ΣΤΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ!!!

*ΑΣΤΕΙΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΓΑΜΟΥ  ΓΙΑ  ΓΕΛΙΑ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΚΛΑΜMΑΤΑ!!!

*ΘΑΛΑΜΟΣ  ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ  ΣΕ  ΠΛΑΤΕΙΑ!!ΑΛΛΟ  ΠΑΛΙ  ΚΑΙ  ΤΟΥΤΟ.

*ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΤΟΥ  ΕΚΑΝΑΝ  ΟΙ  ΣΚΙΟΥΡΟΙ  ΚΑΙ  ΤΙ  ΕΚΑΝΕ  ΑΥΤΟΣ!!!ΠΟΛΥ  ΓΕΛΙΟ. ΒΙΝΤΕΟ

*ΤΟ  ΣΟΚΙΝ  ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ  ΜΑΣ  

*ΚΑΙ  ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΕ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ   ....ΞΕΡΕΤΕ.....
                                      

                                            

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ  ΡΕΣΙΤΑΛ....ΠΟΛΥ  ΓΕΛΙΟ!!!




***************************


***************************

Θεσπρωτία: Γιαγιά περνάει μέσα από γήπεδο και διακόπτει αγώνα


Το γύρο του διαδικτύου κάνει video από ποδοσφαιρικό παιχνίδι στη Θεσπρωτία, στο πλαίσιο παιδικού πρωταθλήματος. Το video δείχνει μια γιαγιά να περνάει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου και τον Αστέρα Παραποτάμου. Η μαυροφορεμένη γιαγιά που προχωρά με άνεση στο γήπεδο με τη βοήθεια του μπαστουνιού, ανάγκασε το διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι, μέχρι να ολοκληρωθεί η πορεία της επί του αγωνιστικού χώρου. 



                           ***************************


                                ***************************

Ανεξήγητο φαινόμενο στα Τρίκαλα. Φύτρωσαν τεράστιες μαύρες τρίχες σε κήπο

Ένα ανεξήγητο παγκόσμιο φαινόμενο κατέγραψε ο φακός του trikalazoom.gr μέσα σε λαχανόκηπο στα Τρίκαλα...
Τρεις μυστηριώδεις χωμάτινες μπάλες εμφανίστηκαν δίπλα απο το σπανάκι, και φύτρωσαν μεγάλες τρίχες, λες και υπήρχε ζωντανός οργανισμός που της διατηρούσε σε τέλεια κατάσταση.


                            ***************************


                            ***************************

ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»
Οι πιο αστείες φωτογραφίες γάμου -Για γέλια και για κλάματα [εικόνες]


Για κάποιους, είναι η ωραιότερη ημέρα της ζωής τους. Και θέλουν να τη θυμούνται για πάντα. Μόνο που οι φωτογραφίες του γάμου τους δεν είναι πάντα τέλειες.
Αντίθετα, πολλές φορές βγάζουν άφθονο γέλιο, όπως εκείνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής ένωση επαγγελματιών φωτογράφων γάμων. Ανάμεσά τους, φωτογραφίες με απρόσκλητους «πρωταγωνιστές»- είτε είναι ζώα είτε άνθρωποι- άλλες στις οποίες κάτι πήγε... στραβά και μερικές με αστεία περιστατικά σε γάμους.
Κάθε χρόνο, η Ενωση κάνει ένα διαγωνισμό, αναδεικνύοντας τις καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως «Προετοιμασία», «Πρώτος χορός» και «Οικογενειακή αγάπη» μεταξύ άλλων.
Ο διαγωνισμός γίνεται από το 2008 και σύμφωνα με δήλωση του Τζόι Μίλτον- διευθυντής της Ενωσης- στην Telegraph, το 2015 υπήρξαν πάνω από 20.000 συμμετοχές.













                              ***************************


                            ***************************

ΑΥΤΟ  ΠΑΛΙ???? Θάλαμος αυνανισμού στην Times Square για εκτόνωση από την ένταση της ημέρας! (φώτο)


Είναι αλήθεια. Εταιρεία έστησε θάλαμο ...αυνανισμού στην περίφημη Times Square στη Νέα Υόρκη.
Πρόκειται για την εταιρεία Hot Octopuss, που εξειδικεύεται στα σεξουαλικά βοηθήματα και τώρα κατασκεύασε το «GuyFi» που δεν είναι τίποτε άλλο από έναν θάλαμο αυνανισμού, όπου οι άντρες μπορούν «να πάνε να εκτονωθούν από το στρες κατά τη διάρκεια μιας πιεστικής μέρας στη δουλειά».
Ο θάλαμος αυνανισμού έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του Μανχάταν μεταξύ 28th street και 5th avenue και περιλαμβάνει καρέκλα, laptop αλλά και κουρτίνα για τα αδιάκριτα βλέμματα.


Τα ύστερα του κόσμου: Έστησαν θάλαμο... αυνανισμού στην Times Square της Ν. Υόρκης!
Ο Άνταμ Λέβις ιδιοκτήτης της εταιρείας κάνει λόγο για ένα «κοινωνικό πείραμα», καθώς παίρνει ως δεδομένο ότι όταν κάποιος δουλεύει σκληρά και μάλιστα σε μια πόλη αγχωτική, όπως το Μανχάταν στην Νέα Υόρκη που δεν σταματά ποτέ όπως είναι το Μανχάταν, πρέπει να κάνουν ένα ευεργετικό διάλειμμα από τη δουλειά.
«Στην Hot Octopuss συνεχώς ψάχνουμε νέους τρόπους να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή και νομίζω πως με τον θάλαμο GuyFi το πετύχαμε. Ελπίζουμε οι άντρες στην πόλη να ευχαριστηθούν τον χώρο που φτιάξαμε και να τον αξιοποιήσουν όπως θέλουν. Είναι εντελώς δωρεάν... το μόνο που θέλουμε είναι να μας ευχαριστήσουν όταν πάρουν προαγωγή!», λέει ο Άνταμ Λέβις.

                             ***************************


                             ***************************

Είχε βαρεθεί οι σκίουροι να τρώνε την τροφή για τα πουλιά, κι έτσι έβαλε μια παγίδα. Αυτό που κάνει ο σκίουρος; Θα πεθάνετε στα γέλια!


Όταν ο Andy Hageman ήταν παιδί, ο πατέρας τους πάντα νευρίαζε που οι σκίουροι έτρωγαν την τροφή για τα πουλιά. Αυτή η τροφή προοριζόταν για τα όμορφα, μεγαλοπρεπή πουλιά, όχι για τους σκίουρους.
Αλλά αντί να τα διώξει όπως όλος ο κόσμος, ο πατέρας του Hageman αποφάσισε να φτιάξει ένα εμπόδιο. Έβαλε μια κάμερα, γέμισε τις ταΐστρες και περίμενε. Λίγα λεπτά μετά οι σκίουροι έδειξαν τις ικανότητες τους!
Για να φτάσουν στην τροφή, οι σκίουροι πρέπει να περάσουν από το εμπόδιο, που περιλαμβάνει τροχούς, ξύλινους κυλίνδρους που γλιστράνε, και ένα μεγάλο σκοινί.
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πλέον τραβάει μόνο τα πουλιά, γιατί όπως θα δείτε, πολλοί σκίουροι δέχτηκαν την πρόκληση. Κάποιοι πέφτουν προσπαθώντας να φτάσουν την τροφή, αλλά λίγοι εκλεκτοί τα καταφέρνουν.
Αφού αποδείχτηκε τόσο εύκολο, πρόσθεσαν ένα ακόμα εμπόδιο και κοιτούσαν τα αποτελέσματα από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Μόλις ένας σκίουρος τελικά βρίσκει τη λύση, ο κύριος Hageman αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του – το πιο διασκεδαστικό κομμάτι, σίγουρα.



***************************


***************************

ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΟΚΙΝ  ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ  ΜΑΣ.....

Xαλια η θεραπεια

Πάει ο τύπος στο γιατρό...
- Γιατρέ κάνε κάτι, δε μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ γρήγορα.
- Χμ...Πάρε αυτό το πιστόλι...
- Πιστόλι;
- Πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος, θα ρίχνεις μια και απ τον κρότο θα φοβάσαι και θα μαγκώνεσαι.
- Ok
Την άλλη μέρα.
- Γιατρέ χάλια η θεραπεία...
- Γιατί;
- Να, χτές έκανα το 69 με τη δικιά μου, πάνω λοιπόν που κόντευα, τραβάω μια πιστολιά...
- Και;
- Πρώτον, χέστηκε η γκόμενα απ το φόβο της στα μούτρα μου, δεύτερον, μου τον δάγκωσε για τα καλά απ την τρομάρα της και τρίτον, πετάχτηκε ένας απ τη ντουλάπα με τα χέρια ψηλά...

Ο.Τ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου