Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού στην Κίνα - Aπλά... εντυπωσιακό

Ξεκίνησε στις 5 Ιανουαρίου και για ένα μήνα πρόκειται να συγκεντρώνει καθημερινά τον ενθουσιασμό και το θαυμασμό των επισκεπτών στο  Χαρμπίν  της βορειοδυτικής  Κίνας  με διάφορα «παγωμένα» event και δραστηριότητες.....
Συγκεκριμένα, στο  32ο Διεθνές Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού  υπάρχουν 5 κατηγορίες  (τουρισμός, πολιτισμός, μόδα, εμπόριο και αθλητισμός) πάγου και χιονιού, αποτελείται από  4 θεματικά πάρκα  (Sun Island International Snow Sculpture Art Expo, Harbin Ice and Snow World, Songhua River Ice and Snow Harbin Valley και Zhaolin Park Ice Lantern Fair), αλλά και διάφορα νέα προγράμματα, όπως επικαλείται το clickatlife.gr.
Όπως είναι φανερό, στο φεστιβάλ υπάρχει πλήθος  έργων τέχνης από πάγο, ενώ το βράδυ όλα γίνονται πιο φαντασμαγορικά, χάρη στον ιδιαίτερο φωτισμό που τονίζει τα… παγωμένα εκθέματα.
Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιχνίδια χειμερινής κολύμβησης, τέχνη στο χιόνι και τον πάγο, πανηγύρια και πολλά άλλα, ενώ ο πάγος που έχει χρειαστεί για όλα τα δημιουργήματα ξεπερνά τα  330 χιλιάδες κυβικά μέτρα.  
ice-snow-festival-china (1)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου