Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Σε οριακό σημείο ο δήμος Δελφών 15 εκ ευρώ χρέος

Στο δυσθεώρητο ποσό των 15 εκ ευρώ φτάνει το χρέος του δήμου Δελφών, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Λουκά Αναγνωστόπουλο.
Αναλάβαμε κοντά στα 15 εκ χρέος.....
Λεπτομέρειες θα μπορούμε να πούμε σε λίγες μέρες και να είστε σίγουροι ότι θα βγούμε να τα πούμε. Οι τρεις
καποδιστριακοί δήμοι που είχαν διπλογραφικό σύστημα Άμφισσα, Ιτέα και Γαλαξίδι, όταν μπήκαν στο καλλικρατικό δήμο κουβαλούσαν υποχρεώσεις 7.700.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το ακριβές ποσό. «Δεν είναι ότι δεν θα το γνωρίζουμε, απλώς θέλει διαδικασία για να ξεκαθαρίσει», τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας. Υποστήριξε πάντως ότι άλλα 2 εκ ευρώ έφερε χρέος η Δεσφίνα, περίπου 500.000 οι άλλοι δήμοι και 2,5 εκ ευρώ από τα χρέη των δημοτικών επιχειρήσεων. Όλα αυτά τα χρέη προσεγγίζουν τα 13 εκ ευρώ συνολικά και φέρονται ως «προίκα» του καλλικρατικού δήμου.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος επεσήμανε στη συνεδρίαση ότι φέτος ο δήμος είναι για πρώτη φορά πλεονασματικός, ενώ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα  ΄΄Η Ώρα της Φωκίδας΄΄  τόνισε ότι στον
κωδικό 211 που αφορά τα τακτικά έσοδα που βεβαβιώνονται και εισπράττονται για πρώτη φορά είχαν προβλεφθεί 1.080.000 ε, βεβαιώθηκαν 1.289.000 και εισπράχθηκαν μέχρι και 7/12/2015 835.000 ε. Στον κωδικό 032 που αφορά την υπηρεσία ύδρευσης βεβαιώθηκαν 721.000 ε ενώ είχαν προϋπολογιστεί 635.000 ε.
Στον κωδικό 034 για την υπηρεσία αποχέτευσης είχαν προϋπολογιστεί 311.000 και βεβαιώθηκαν 382.000 ευρώ. Στον κωδικό 321 που αφορά χρέη παρελθόντων ετών ο Αντιδήμαρχος παραδέχθηκε ότι οι επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής δεν είναι αυτές που θα έπρεπε.

Από την εφημερίδα ΄΄Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ΄΄ στις 11/12/2015

4 σχόλια:

  1. ΛΟΥΚΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΕΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΗΣΗ . ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ .
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ , ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .
    ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ Ε χμμμμ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΥΡ ΛΟΥΚΑ , ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ?
    ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ .
    ΛΟΥΚΑ ΛΟΥΚΑ ΛΟΥΚΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ 'ΠΑΡΕΤΗΘΗ '.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλεόνασμα χα χα χα,εαν δεν πληρωνεις τις υποχρεωσεις σου θα εχεις.Παραδειγμα,,,ποσους μηνες ειναι απληρωτος ο υδραυλικος /καταμετρητης της Δ.Ε Παρνασσου? και τοσοι αλλοι προμηθευτες στα αλλα διαμερισματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειστε ολοι σας ντενεκεδες και ανικανοι ξεβρωμη
    στε το τοπο απο τη παρουσιασας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΜΑΡΡΕ -ΚΟΠΑΝΑΚΗ .
    ΕΣΥ ΚΟΠΑΝΑΚΗ ΤΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ . ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΡΙΑ .... ΑΑΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ .
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή