Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του  Ορέστη  Τσάρκου

*ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ , ΤΟ  ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ Η  Ν.Δ  ΓΙΑ ΤΟ   ΦΙΛΗ ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...

*Η ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ  ΣΕ.... ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ  ΒΙΛΕΣ  ΜΕ  ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

*ΟΗΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΓΙΑ  ΛΥΣΗ  ΤΟΥ  ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ.

*ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΑΔΗΛΩΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ.

*ΜΕΓΑΛΟ  "ΚΑΝΟΝΙ" ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ?

*Η  ΚΥΡΑ  ΤΗΣ  ΧΕΙΜΑΡΑΣ  ΠΟΥ  ΦΥΛΑΕΙ  ΣΤΗΝ  ΑΥΛΗ  ΤΗΣ  74  ΧΡΟΝΙΑ......

*Η ΑΛΛΗ  ΟΨΗ  ΤΗΣ  ΜΥΚΟΝΟΥ .ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ!!!!

ΚΑΙ ΜΙΑ   ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ  ΕΙΔΗΣΗ
*ΜΕΙΩΣΤΕ  ΤΗ  ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ , ΡΥΘΜΙΣΤΕ  ΤΗΝ  ΠΙΕΣΗ ΜΕ  ΦΥΣΙΚΟ  ΤΡΟΠΟ....

Πρόεδρος Ποντιακών Συλλόγων κατά Φίλη: Είναι η νέα Ρεπούση.

ΔΥΣΦΟΡΙΑ  ΜΑΞΙΜΟΥ ΦΙΑ  ΦΙΛΗ.ΤΗΝ ΑΠΟΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑ  Η  Ν.Δ


Την αντίδραση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων, Χαράλαμπου Αποστολίδη, προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη ότι με βάση τα επιστημονικά κριτήρια υπήρξε εθνοκάθαρση κι όχι γενοκτονία των Ποντίων.

Ο Χαράλαμπος Αποστολίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Θεσσαλονίκης 103,6, χαρακτήρισε τον υπουργό Παιδείας «προσωποποίηση της Κερκόπορτας και του Εφιάλτη», συμπληρώνοντας ότι «έλειψε από τη Βουλή η κ. Ρεπούση και μάλλον ο κ. Φίλης έσπευσε να συμπληρώσει το κενό». 

Υποστήριξε ακόμη ότι ο Νίκος Φίλης «είναι η νέα Ρεπούση» και πως «κινείται στα όρια της εθνικής προδοσίας».



Δυσφορία Τσίπρα για Φίλη: Είναι προσωπική του άποψη τα περί Ποντίων

Ο καθένας έχει δικαίωμα να διατυπώνει προσωπικές απόψεις
«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διατυπώνει προσωπικές απόψεις» αναφέρεται από το Μαξίμου σχετικά με δήλωση του υπ. Παιδείας Νίκου Φίλη ότι με βάση τα επιστημονικά κριτήρια υπήρξε εθνοκάθαρση κι όχι «γενοκτονία» των Ποντίων. Η δήλωση προκάλεσεθύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο, ενώ το συγκυβερνών κόμμα των ΑΝΕΛ διαχώρισε πλήρως τη θέση του. 
Ειδικότερα, από το Μαξίμου ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «είναι εκπεφρασμένη η θέση του Κοινοβουλίου για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, όπως και της κυβέρνησης, παρόλα αυτά ο καθένας έχει το δικαίωμα να διατυπώνει προσωπικές απόψεις επιστημονικού χαρακτήρα»

Την αποπομπή Φίλη ζητούν 45 βουλευτές της ΝΔ

Την αποπομπή του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, ζητούν 45 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Το ζήτημα τίθεται αναφορικά με δήλωση του Νίκου Φίλη ότι με βάση τα επιστημονικά κριτήρια υπήρξε εθνοκάθαρση κι όχι «γενοκτονία» των Ποντίων.

***********

ΣΑΦΑΡΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

Η ΔΕΗ ξεκινάει διακοπές ρεύματος σε όσους έχουν απλήρωτους λογαριασμούς και διαμένουν σε… πολυτελείς βίλες

Η ΔΕΗ ξεκινάει διακοπές ρεύματος σε όσους έχουν απλήρωτους λογαριασμούς και διαμένουν σε… πολυτελείς βίλες

Σε μία προσπάθεια να μπει τέλος στη μέθοδο που ακολουθούν οι γνωστοί μπαταξήδες, η ΔΕΗ ξεκινάει σαφάρι ελέγχων έχει στόχο τους επιτήδειους, οι οποίοι αν και έχουν απλήρωτους λογαριασμούς διαμένουν σε… πολυτελείς βίλες.
Οι έλεγχοι θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών από τους έχοντες που διαμένουν σε πολυτελείς βίλες. 
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, στο περιθώριο εκδήλωσης για την υπογραφή των συμβάσεων με την ΕΤΕπ, τόνισε ότι δεν επιβεβαιώνεται το ποσό των 2,5 δισ. ευρώ που αναφέρουν πληροφορίες και υπογράμμισε ότι οι  ληξιπρόθεσμες οφειλές ανέρχονται στα 2,2 δισ. ευρώ, προσπαθώντας να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα του προβλήματος.

******************************


ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

Δήλωση-έκπληξη από σύμβουλο του Μπαν Κι Μουν: Απομένει το τελευταίο χιλιόμετρο στο Κυπριακό

Δήλωση-έκπληξη από σύμβουλο του Μπαν Κι Μουν: Απομένει το τελευταίο χιλιόμετρο στο Κυπριακό
Αίσθηση προκάλεσε η άποψη που εξέφρασε ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν, για το Κυπριακό.
Οπως είπε μιλώντας στο συνέδριο του Economist στη Λευκωσία ο κ. Εσπεν Μπαρθ Ειντε η λύση του Κυπριακού είναι πιο κοντά τώρα παρά από ότι ήταν στο παρελθόν.
Τόνισε επίσης πως πρέπει να δοθεί εμπιστοσύνη στις ηγεσίες των δύο κοινοτήτων για να διαβούν «το τελευταίο χιλιόμετρο».
Ενώ κάλεσε τον κυπριακό λαό «να μην χάσει αυτή την ευκαιρία», η οποία, όπως είπε, «είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία των τελευταίων χρόνων».


************************************

Αλεξιάδης: Τελευταία ευκαιρία για τα αδήλωτα χρήματα


Η κυβέρνηση θα καταθέσει νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση των αδήλωτων χρημάτων, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκου Νικολόπουλου.
Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί «γιατί το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουμε διαδικασίες λειτουργίας περιουσιολογίου. Δίνουμε τελευταία ευκαιρία σε όσους συμπολίτες με χρήματα εντός ή εκτός και δεν δικαιολογούνται από φορολογικές δηλώσεις να δώσουμε τελευταία ευκαιρία να τα δηλώσουν».
Προσδιόρισε και το πλαίσιο που κινείται η κυβέρνηση, αν και δεν έχει πάρει τις οριστι9κές της αποφάσεις. «Θέλουμε οι διατάξεις να είναι ελκυστικές για να έχουν αποτέλεσμα και να δηλωθούν χρήματα, αλλά να μην είναι χαριστικές και να μην επιτρέψουν ξέπλυμα διαδικασία περαίωσης ή χαριστικών ρυθμίσεων. Ανάμεσα σε αυτά τα δυο όρια κινούμαστε. Δεν ξέρουμε αν θα έχουν έναν συντελεστή ή θα πάνε στις αντίστοιχες φορολογικές δηλώσεις. Αν θα έχουν κίνητρα με απαλλαγή ποινών», τόνισε.

******************************

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΤΟΜΙΝΟ

Φόβος για μεγάλο «κανόνι» στην αγορά

(SOOC/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ)

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι παράγοντες της αγοράς το πώς θα αντιδράσουν οι «φεσωμένοι» προμηθευτές μετά από την άρση του μορατόριουμ των κατασχέσεων, καθώς αν κάνει κάποιος την πρώτη κίνηση, τότε δεν θα μείνει όρθιο τίποτε.
Η προσοχή όλων στρέφεται σε μεγάλη αλυσίδα, η οποία φέρεται να έχει «ανοίγματα» 2 δισ. ευρώ σε μικρούς και μεγάλους προμηθευτές, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κάνει εδώ και καιρό άτυπη συμφωνία κυρίων να μην κινηθούν εναντίον της επιχείρησης, γιατί αυτό που θα επακολουθήσει θα μοιάζει με το ωστικό κύμα που προκάλεσε η κατάρρευση της Lehman Brothers.
«Too big to fail» λένε χαρακτηριστικά όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αναγνωρίζοντας ότι το ντόμινο στις μικρότερες επιχειρήσεις, που συνεργάζονται μαζί της, θα είναι τέτοιο που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης. Στην πραγματικότητα, ο ρόλος των τραπεζών- που παίζουν το ρόλο του εγγυητή και σε ανάλογες περιπτώσεις- είναι καθοριστικός, καθώς όσο καλύπτονται τα ανοίγματα, τόσο θα απομακρύνεται ο κίνδυνος να σκάσει το κανόνι.
Οι φόβοι για την τύχη της συγκεκριμένης επιχείρησης «φούντωσαν» από τη στιγμή που έληξε το μορατόριουμ στη λήψη μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης, που είχε συμφωνηθεί ελέω capital controls. Ωστόσο, οι γνώστες της πραγματικότητας σημειώνουν ότι πρόβλημα είναι γενικότερο, αφού συνδέεται με το οξύ πρόβλημα ρευστότητας στην πραγματική οικονομία κατά την 5ετία της κρίσης. Είναι ενδεικτικό ότι το "εργαλείο" των μεταχρονολογημένων επιταγών έχει, πλέον, αχρηστευθεί, καθώς το αρχικό δίμηνο ή τρίμηνο έγινε εξάμηνο, στη συνέχεια εννιάμηνο και τελικά στάση πληρωμών, με αποτέλεσμα να ανατροφοδοτείται ο φαύλος κύκλος των χρεών προς και από το Δημόσιο και εν συνεχεία μεταξύ των ίδιων των επιχειρήσεων.

***************

Αυτή είναι η κυρά της Χειμάρας-Η  Ελληνίδα που για 74 χρόνια “φυλάει” στην αυλή της έξι πεσόντες Έλληνες στρατιώτες(φωτο)


kyra xeimarras2

Σεβασμός στη γυναίκα αυτή!
Σε μία σεμνή τελετή στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, τιμήθηκε το βράδυ της Τρίτης η 83χρονη Ερμιόνη Πρίγκου από την Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου. Η γυναίκα που επί 74 φυλάει και φροντίζει τους τάφους έξι Ελλήνων στρατιωτών που σκοτώθηκαν το 1941 στην αυλή του σπιτιού της.
Η αγέρωχη Κυρά της Χειμάρρας, όπως πλέον την αποκαλούν, τιμήθηκε στο πλαίσιο παρουσίασης του βιβλίου «Το Εθνικό Χρέος προς τους άταφους ήρωες του 1940» του πρώην υπουργού κ.Γιώργου Σούρλα,
kyra xeimarras1
Ήταν μόλις εννέα χρονών, στη δίνη του ελληνοϊταλικού πολέμου, όταν η κυρία Ερμιόνη Πρίγκου, βοήθησε τον πατέρα και την μητέρα της να θάψουν τα σώματα έξι Ελλήνων στρατιωτών, που έχασαν τη ζωή τους από εχθρικό όλμο, στον Σκουταρά της Χειμάρρας. «Στο σπίτι μας έμεναν Έλληνες αξιωματικοί και στρατιώτες, ενώ στο διπλανό κτήμα μας, υπήρχαν ελληνικά χαρακώματα. Μια χούφτα Έλληνες κρατούσαν άμυνα, έχοντας απέναντι τους 500 και πλέον Ιταλούς Ο πατέρας μου βοηθούσε και μάλιστα ήταν και οδηγός του Ελληνικού Στρατού.
kyra xeimarras2
Και οι Ιταλοί είχαν πολλούς νεκρούς. Σε μια επίθεση με εχθρικό όλμο, σκοτώθηκαν έξι στρατιώτες που ήταν μέσα στο χαράκωμα. Τα ξέραμε τα παλικάρια αυτά. Ο Ανδρέας Προβατάς ζούσε ακόμη. Μέσα στα αίματα έδωσε το πορτοφόλι στον πατέρα μου, για να το παραδώσουμε στους δικούς του. Μετά ξεψύχησε. Τους μαζέψαμε και τους θάψαμε σε δύο τάφους που ανοίξαμε βιαστικά. Από τότε έως σήμερα, μας συντροφεύουν» λέει η κυρία Πρίγκου, που έως το 1990 και τη πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος του Ενβερ Χόζτα, κρατούσε «επτασφράγιστο» το μεγάλο μυστικό που έκρυβε στο κτήμα της, κάτω από τις ελιές.
kyra xeimarras3
«Ακολουθήσαμε τον Ελληνικό Στρατό κατά την υποχώρηση του, μετά την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα το 1941. Αργότερα επιστρέψαμε στην Χειμάρρα και οι Ιταλοί συνέλαβαν τον πατέρα μου και τον έβαλαν φυλακή για ένα χρόνο σχεδόν στα Τίρανα. Μετά οι Αλβανοί του Χότζα μας εξόρισαν για 4,5 χρόνια και το σπίτι μας επιτάχθηκε. Όταν επιστρέψαμε το βρήκαμε κατεστραμμένο. Οι Αλβανοί όμως δεν είχαν εντοπίσει τους τάφους των έξι Ελλήνων στρατιωτών και αυτό ήταν βάλσαμο για εμάς. Παρά τα βάσανα μας» λέει.
Τα ονόματα των παλικαριών Δημήτριος Σελάς (καταγωγή Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας), Νικόλαος Βουρλούμης (Κουμάνι Ηλείας), Σταύρος Καντάς Σταύρος (Μελλίκια Λευκίμης Κέρκυρας), Παναγιώτης Αλογογιάννης (Καμάρι Κορινθίας), Ανδρέας Προβατάς (Αγραφούς Κέρκυρας) και Ματθαίο Λαγό Ματθαίος (Πόρο Τροιζηνίας).
«Η συχωρεμένη μάνα μου, κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα άναβε κρυφά κεριά στους τάφους και κάθε Εθνική Εορτή της Ελλάδας μοιρολογούσε τα παλικάρια που δεν γύρισαν ποτέ στα σπίτια τους. Όλα αυτά μυστικά, γιατί αλίμονο μας εάν οι Αλβανοί του Χότζα μας ανακάλυπταν. Μετά τον πόλεμο ήρθαν αρκετές φορές στο σπίτι, ρώτησαν έψαξαν αλλά έφευγαν άπρακτοι» συμπληρώνει, φέρνοντας στο νου τα δύσκολα «πέτρινα» χρόνια, για τους Έλληνες της Χειμάρρας, που το 1945 αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα του Χότζα, με αποτέλεσμα να τους αφαιρεθούν όλα τα μειονοτικά δικαιώματα, τα οποία έως σήμερα συνεχίζει να καταπατεί η Αλβανία.
kyra xeimarras4
Μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, η οικογένεια Πρίγκου αρχίζει να αναζητεί συγγενείς των νεκρών στρατιωτών, ενώ με πρωτοβουλία της Νεολαίας της «Ομόνοιας», του κόμματος της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, αναγέρθηκε στο κτήμα της κυρίας Πρίγκου, δίπλα στους τάφους ένα λιτό μνημείο για τους έξι ήρωες, πάνω στο οποίο χαράχτηκαν τα ονόματα τους. «Το μνημείο αυτό, ήταν επιθυμία του πατέρα μου πριν κλείσει τα μάτια του. Το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτά τα παιδιά που έμειναν για πάντα στην αυλή του σπιτιού μας. Φυτέψαμε και μια μυρτιά δίπλα από τους τάφους, για να έχουν σκιά τα καλοκαίρια οι ήρωες μας »
Για την εθνική της προσφορά, η Κυρά της Χειμάρρας τιμήθηκε το 2014 από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια, που τις απέδωσε εύσημα για όσα κάνει τόσα χρόνια. Μάλιστα τότε ο κ.Παπούλιας της είχε ζητήσει να ανάψει για λογαριασμό του ένα κερί, στον τάφο των έξι παλικαριών.



***************************

Επειδή η Μύκονος έχει και άλλη όψη! ΔΕΙΤΕ(ΒΙΝΤΕΟ)

mikonos
Απολαύστε


***************************


Μειώστε τη χοληστερίνη και ρυθμίστε την πίεσή σας με φυσικό τρόπο! Άμεσα αποτελέσματα!


Συμβάλλει στην προστασία του οργανισμού μας από τους οξειδωτικούς παράγοντες, που ευθύνονται για μια σειρά από προβλήματα υγείας, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο σακχαρώδης διαβήτης και διάφορες μορφές καρκίνου
 
Πρόκειται για το ταχίνι, το οποίο οι περισσότεροι το θυμούνται μόνο σε περιόδους νηστείας, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν τα πραγματικά τεράστια οφέλη του, καθώς αποτελεί τρόφιμο εξαιρετικής θρεπτικής αξίας, με καλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη, ωφέλιμα λιπαρά οξέα και απαραίτητα για την καλή υγεία και ισορροπία του οργανισμού μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις χώρες της Μέσης Ανατολής αποτελεί βασικό συστατικό της καθημερινής διατροφής, καθώς χρησιμοποιείται για την παρασκευή πολλών φαγητών.
 
Τι κερδίζετε με μόλις μία κουταλιά ταχίνι
 
     Ενέργεια 89 θερμίδες
     Πρωτεΐνη 2,55 γρ.
     Ολικά λιπαρά 8,06 γρ.
     Υδατάνθρακες 3,18 γρ.
     Φυτικές ίνες 1,4 γρ.
     Απλά σάκχαρα 0,07 γρ.
     Ασβέστιο 64 mg
     Σίδηρος 1,34 mg
     Μαγνήσιο 14 mg
     Φώσφορος 110 mg
     Κάλιο 62 mg
     Νάτριο 17 mg
     Ψευδάργυρος 0,69 mg
     Χαλκός 0,242 mg
     Μαγγάνιο 0,218 mg
     Σελήνιο 0,3 μg
     Θειαμίνη 0,183 mg
     Ριβοφλαβίνη 0,071 mg
     Νιασίνη 0,818 mg
     Παντοθενικό οξύ 0,104 mg
     Βιταμίνη Β6 0,022 mg
     Φυλλικό οξύ 15 μg
     Βιταμίνη E 0,04 mg
 
Πού μας ωφελεί το ταχίνι
 
Συμβάλλει στην προστασία του οργανισμού μας από τους οξειδωτικούς παράγοντες, που ευθύνονται για μια σειρά από προβλήματα υγείας, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο σακχαρώδης διαβήτης και διάφορες μορφές καρκίνου,
 
Καταπολεμά τη δημιουργία ελεύθερων ριζών, που σχετίζονται με τη γήρανση των κυττάρων του οργανισμού, όπως αναφέρει το tilestwra.com.
 
Εμποδίζει λόγω των συστατικών του την οξείδωση των λιπαρών οξέων στον οργανισμό, που αποτελεί το πρώτο στάδιο και έναν σημαντικό αιτιολογικό μηχανισμό για τη δημιουργία αθηροσκλήρωσης
 
Μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης στον οργανισμό
 
Λόγω των λιγνανών συμβάλλει στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης
 
Είναι ιδανικό για διαβητικούς, καθώς έχει σχετικά χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου