Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του Ορέστη Τσάρκου

*ΔΑΝΕΙΑ  ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ  ΤΟΥ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ  ΤΟΥ  ΕΔΙΝΕ  Ο  Β.........

*Δ.Ν.Τ ...ΕΙΣΗΓΗΣΗ  ΓΙΑ  ΝΕΑ  ΜΕΙΩΣΗ  ΣΟΚ  ! ΠΟΥ?  

*ΑΡΧΗΓΟΣ  ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ  ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.....ΣΤΟ  ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΕΝΑ  ΝΗΣΙ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ  ΦΥΛΑΚΗ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ.......

*ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ...ΑΝΟΙΞΕ  Ο ΔΡΟΜΟΣ  ΓΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ   ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ.

*ΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΔΟΜΗ  ΚΑΙ  Η  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  ΤΟΥ  ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ?

*ΣΟΚ !!!  ΤΙ  ΛΕΕΙ  Ο Gerooid O’Colman  ΣΤΟ «Russia Today»ΓΙΑ  ΤΑ " ΒΡΩΜΙΚΑ"  ΣΧΕΔΙΑ  ΔΥΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ? 

ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ  ΕΙΔΗΣΗ....
*ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΦΕ  ΜΑΣ......

Δάνεια στον εαυτό του και τους συνεταίρους του έδινε ο Βγενόπουλος


Η Marfin Bank, χρησιμοποιήθηκε για να χρηματοδοτηθούν μέσω δανείων εταιρείες του ίδιου του Ανδρέα Βγενόπουλου αλλά και άλλες συνεταίρων του, όπως προκύπτει από στοιχεία που έχει δώσει στις Ελληνικές και Κυπριακές Αρχές η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Τα δάνεια αυτά σήμερα δεν εξυπηρετούνται στην πλειοψηφία τους ενώ κάποια από αυτά, που δόθηκαν στον εφοπλιστή Μιχάλη Ζολώτα έχουν φορτώσει την Τράπεζα με 730 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία IRF η οποία δανειοδοτήθηκε με 270 εκατομμύρια, είχε μέτοχο τον ίδιο τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ προκύπτει πως στην ίδια εταιρεία εταίρος ήταν και ο Ζολώτας για τον οποίο ο Βγενόπουλος έχει δηλώσει πως δεν τον γνώριζε καν.

***********************

ΘΑ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΟΝΙΖΕΙ

Εισήγηση-σοκ: Νέα μείωση μισθών στην Ελλάδα ζητεί το ΔΝΤ

 Σοκ προκαλεί εισήγηση αναλυτών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που σε έκθεσή τους υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα... «αντέχει» ακόμη μία μείωση μισθών!


****************************


Προκαλεί ο αρχηγός της αυστριακής ακροδεξιάς: Προτείνει ελληνικό νησί για φυλακή τζιχαντιστών



 Την εγκατάσταση κοινών ευρωπαϊκών στρατοπέδων φυλάκισης τζιχαντιστών σε ένα ελληνικό νησί ή στην ιταλική Λαμπεντούζα, ζητά ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, ο αρχηγός του αυστριακού ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, του μεγαλύτερου της αντιπολίτευσης, το οποίο σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις εμφανίζεται με ποσοστό πάνω από το 30% και ως πρώτη δύναμη στη χώρα σε περίπτωση πρόωρων εκλογών.


*********************************

Παπαδημούλης: Είμαστε έτοιμοι για διεύρυνση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας


«Από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός είπε ότι εμείς είμαστε έτοιμοι και για τη διεύρυνση, είτε στο σύνολο της ασκούμενης πολιτικής, είτε και σε επί μέρους μεγάλα θέματα της υπάρχουσας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας» δήλωσε την Παρασκευή ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

*********************************

ISIS: «Κράτος Τρόμου» με περιουσία 2 τρισ. δολάρια, έκταση Βρετανίας και πληθυσμό 10 εκ.

Τα νούμερα


Όλες οι προσεγγίσεις για τα οικονομικά του ISIS βασίζονται σε δύο υποθέσεις, ότι πρόκειται για μία «οργάνωση» η οποία και αναζητεί πηγές ώστε να «χρηματοδοτεί» το τρομοκρατικό της έργο.

Εδαφική έκταση στο μέγεθος της Μεγάλης Βρετανίας
Το ISIS έχει πάρει τον έλεγχο μίας περιοχής ίσης με το μέγεθος της Μεγάλης Βρετανίας. Στη Συρία ελέγχει τις επαρχίες Χαλέπι, Ράκαχ και Ντέιρ ες Ζορ και στο Ιράκ τις επαρχίες Σαλαχουντίν, Αλ-Ανμπάρ, Νινέβεχ και Ντιάλα.
Πληθυσμός: 10 εκ.
Ο πληθυσμός στις εκτάσεις που ελέγχει το ISIS ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ανθρώπους.
Κεφάλαια υπό έλεγχο: $2 τρισ.
Εν έτη 2015 το ISIS ελέγχει περιουσιακά στοιχεία αξίας μεγαλύτερης των δύο τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Το ύψος των κεφαλαίων αυτών είναι μεγαλύτερο από το ΑΕΠ κρατών όπως η ο Καναδάς, η Ινδία, η Ιταλία και η Ρωσία.
Προϋπολογισμός $2 δισ. – πρωτογενές πλεόνασμα $250 εκ.
Ο Σεΐχης Άμπου Σάαντ αλ-Ανσάρι, ηγετική θρησκευτική φυσιογνωμία της Μοσούλης στο Βόρειο Ιράκ, αποκάλυψε ότι το ISIS ενέκρινε τον πρώτο προϋπολογισμό του για το 2015, ύψους δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων, με πρωτογενές πλεόνασμα 250 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Ντέιβιντ Κοέν, Αμερικανός Υφυπουργός Τρομοκρατίας και τις Χρηματοοικονομικών Πληροφοριών, επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία λέγοντας ότι ο προϋπολογισμός των περιοχών που ελέγχει το ISIS ξεπερνά τα $2 δισ. ετησίως.
Κεντρική Διοίκηση – Υπουργεία, νέο Υπουργείο Πετρελαίου
Το ISIS ασκεί την κεντρική του διοίκηση μέσω των επικεφαλής του, με την κορυφή της ηγεσίας του να μην αποτελείται από περισσότερα από δώδεκα άτομα. Οι επικεφαλής έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες οι οποίες είναι χωρισμένες σε «υπουργεία». Σε εμπιστευτική αλληλογραφία που δημοσιεύεται για πρώτη φορά στα πλαίσια αυτής της έρευνας, διαβάζουμε ότι ο πρόεδρος της επιτροπής πληροφοριών των ΗΠΑ σημείωσε το 2015 ότι «το Ισλαμικό Κράτος πρόσφατα διόρισε έναν υπουργό πετρελαίου για να συντονίσει τις κατακτημένες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας».
Πετρέλαιο: Έλεγχος 20 κοιτασμάτων πετρελαίου
Με το Ιράκ να διαθέτει το 40% των παγκόσμιων αποθεμάτων πετρελαίου, ήταν αναπόφευκτο το ISIS να επιδιώξει να το εκμεταλλευτεί και αυτό ακριβώς έχει κάνει, καταλαμβάνοντας δεκατρία κοιτάσματα πετρελαίου στη χώρα. Επιπλέον έχει καταλάβει επτά κοιτάσματα πετρελαίου στη Συρία συμπεριλαμβανομένου του Αλ Ομάρ, του μεγαλύτερου κοιτάσματος της χώρας.
Η συνολική του παραγωγική ικανότητα ξεπερνά τα 120 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα.
Φυσικό Αέριο
Το ISIS έχει καταλάβει μία σειρά κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη Συρία και το Ιράκ συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου κοιτάσματος του Ιράκ, στην επαρχία Αλ-Ανμπάρ.

**********************

Όλα τα βρώμικα σχέδια των Δυτικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης βγαίνουν στη φόρα [Βίντεο]


Απίστευτες αποκαλύψεις...Όλη η πραγματική αλήθεια στη φόρα...Όλα τα βρώμικα σχέδια των Δυτικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης βγαίνουν στη φόρα...
Ο Gerooid O’Colman σε μια συνέντευξη διάρκειας μόλις δέκα λεπτών στο «Russia Today» αποκαλύπτει πράγματα και θαύματα για την επίθεση στο Παρίσι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο περισσότερων από 150 ανθρώπων.
Εδώ είναι μερικά από αυτά που καλύπτονται σε αυτό το σημαντικό συνέντευξη!
* Μέσα στο Παρίσι τώρα πραγματοποιείται προπαγανδιστική εκστρατεία για να κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται να βγαίνουν στους δρόμους!
* Οι επιθέσεις στη Συρία ενορχηστρώνονται από το εξωτερικό – ΝΑΤΟ. Επιτίθενται σε άμαχους Σύριους!
* Υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος κατά του άμαχου πληθυσμού Πρόκειται για μια μορφή νεοαποικιοκρατίας – στοχεύει στο διαίρει και βασίλευε των πληθυσμών του κόσμου και στην υποβολή μιας παγκόσμιας τάξης ενάντια στα συμφέροντά τους!
* Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη που ωθείται στον παγκόσμιο πληθυσμό, εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της άρχουσας τυραννικής ελίτ!
* Δεν υπάρχει πόλεμος κατά της τρομοκρατίας! Υπάρχει ένας πόλεμος όπου ΗΠΑ και Ισραήλ χρησιμοποιούν ως μεσολαβητές τις τρομοκρατικές ομάδες για να διατηρήσουν την ηγεμονία τους.
* Οι τρομοκράτες αυτοί χρηματοδοτούνται και εκπαιδεύονται από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.
* Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το ISIS! Το ISIS είναι δημιούργημα των ΗΠΑ. Το ξέρουμε αυτό από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα των ΗΠΑ από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (DIA).
* Η γαλλική κυβέρνηση προσπαθεί να συγκεντρώσει υποστήριξη για μεγάλη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία! Θέλουν να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι! Το παιχνίδι που έχει σχεδόν χαθεί αφού η Ρωσία καταστρέφει το πληρεξούσιο στρατό ISIS.
* Υπάρχουν ISIS δυνάμεις που έρχονται στην Ευρώπη, μεταμφιεσμένοι ως πρόσφυγες. Στόχος η αποσταθεροποίηση στην κεντρική Ευρώπη.
* Η γαλλική κυβέρνηση θέλει να πάρει το παιχνίδι στη Συρία στα χέρια της και να στηρίξει αυτούς τους λεγόμενους «μετριοπαθείς» αντάρτες. Δεν υπάρχουν «μέτριοι» αντάρτες στη Συρία!
* Το παιχνίδι στη Συρία εξυπηρετεί μόνο τη Δυτική Ελίτ!
* Η Γαλλική κυβέρνηση ανησυχεί ιδιαίτερα για τα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και γι’ αυτό έχει δοθεί εντολή να αποκαλούνται ως «θεωρητικοί συνωμοσίας» και τα περισσότερα από αυτά να πατάσσονται. Έχει ήδη αρχίσει.
* Οι γαλλικές ελίτ χρησιμοποιούν ως πιόνια τους μουσουλμάνους για να διαιρέσουν τη χώρα – για να χωρίσουν τους εργαζόμενους ανθρώπους και να κινείται ο ένας εναντίον του άλλου.
* Γαλλική κυβέρνηση είναι συνένοχη στην τρομοκρατία στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Αν αυτό συνεχιστεί, θα είναι κάτω από στρατιωτικό νόμο!



*******************************


ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ

Γεμίστε τις κούπες με καφέ: Μεγάλη έρευνα δείχνει πως αυξάνει τη διάρκεια ζωής


Οι φαν του καφέ έχουν πλέον ένα πολύ καλό λόγο να χαρούν. Μετά από πολλές αναλύσεις που προβάλουν τις αρνητικές επιπτώσεις του καφέ στην υγεία, έρχεται μια έρευνα να αποδείξει ακριβώς το αντίθετο.
Ο καφές μπορεί να βοηθήσει στην επιμήκυνση της ζωής. Το αγαπημένο ρόφημα, σύμφωνα με τις μελέτες δέκα επιστημόνων από τέσσερα διαφορετικά πανεπιστήμια, έχει θετική επίδραση στην υγεία μας. Μάλιστα, όπως εξηγούν οι ερευνητές, όσο περισσότερο καφέ πίνουμε, τόσο καλύτερο κάνουμε στον οργανισμό μας!
Η έρευνα ήταν ουσιαστικά μια στατιστική μελέτη σε πάνω από 208.000 άτομα, σε διάρκεια 30 ετών. Σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν αρκετά δεδομένα για τους συμμετέχοντες, όπως οι ιατρικές του εξετάσεις, οι διατροφικές τους συνήθειες αλλά και η σχέση τους με τον καφέ.
Μετά από την σύνοψη των δεδομένων, το απρόσμενο αποτέλεσμα που προέκυψε ενθουσίασε τους επιστήμονες. Οσο περισσότερο καφέ έπιναν, τόσο μεγάλωνε η διάρκεια της ζωής τους.
Πιο συγκεκριμένα:
1 κούπα καφέ ισοδυναμεί στατιστικά με μειωμένα ποσοστά πρόωρων θανάτων κατά 6%
2-3  κούπα καφέ ισοδυναμεί στατιστικά με μειωμένα ποσοστά πρόωρων θανάτων κατά 8%
4-5 κ κούπα καφέ ισοδυναμεί στατιστικά με μειωμένα ποσοστά πρόωρων θανάτων κατά 15%
Ωστόσο, αυτά τα ευχάριστα νέα έρχονται υπό κάποιες... προϋποθέσεις. Οταν η συνήθεια του καφέ συνδυάζεται με αυτήν του καπνίσματος, τότε σύμφωνα με την ίδια μελέτη, τα ποσοστά αυτομάτως ακυρώνονται. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ότι τα προνόμια που φαίνεται να προσφέρει ο καφές,  δεν σχετίζονται άμεσα με την καφεΐνη. Οι συμμετέχοντες που δήλωσαν ότι πίνουν ντεκαφεϊνέ, εμφάνισαν παρόμοια ποσοστά με τους υπόλοιπους.
«Η έρευνα μας στηρίζεται στις παρατηρήσεις. Οπότε είναι δύσκολο να εγγυηθούμε ότι τα αποτελέσματα που παρουσιάζουμε είναι απολύτως αληθινά» δήλωσε η κ. Ming Ding, επικεφαλής της έρευνας, στους New York Times.

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου