Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Με άνοδο της θερμοκρασίας η εβδομάδα

Χωρίς βροχές προβλέπεται ολόκληρη η νέα εβδομάδα. Η Δευτέρα 9 Νοεμβρίου θα κυλήσει με αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση, στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, αλλά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα κάνει και πάλι κρύο.
Πιο αναλυτικά:....

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 20 με 22 βαθμούς, όμως το πρωί θα κάνει κρύο και στη δυτική Μακεδονία, θα δούμε κα πάλι αρνητικές θερμοκρασίες.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά ο ουρανός θα είναι καθαρός. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 με 22 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία, το πρωί και το βράδυ θα είναι χαμηλή, αλλά το μεσημέρι θα φτάσει έως τους 23 βαθμούς.
Στα Κύθηρα θα πνέουν  άνεμοι 2 με 4 μποφόρ.
Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βοριάδες βοριάδες, 3 με 5  και στο νομό Λασιθίου 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν, στη βόρεια Κρήτη έως τους 21 βαθμούς και στη νότια Κρήτη και τη Γαύδο μέχρι τους 23.
Στα Δωδεκάνησα, αναμένεται καθαρός ουρανός, αλλά θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι, στην αρχή της ημέρας 5 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Το πρωί θα κάνει ψύχρα έως και κρύο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα πεδινά έως τους 21 με 23.
Στην Αττική θα έχουμε αίθριο καιρό και θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λιακάδα. Στο Θερμαϊκό θα πνέουν βοριάδες 4 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου