Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Εντολή Κασιδιάρη: Αυτόπτης μάρτυρας "καίει" τον βουλευτή της Χ.Α για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου

Σημαντική κρίνεται κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα από την επίθεση σε βάρος του Γιώργου Κουμουτσάκου, έξω από την Βουλή, καθώς εμπλέκει τον Ηλία Κασιδιάρη.....

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε το γενικό πρόσταγμα στο τάγμα εφόδου που επιτέθηκε με απίστευτη σφοδρότητα στον κ. Κουμουτσάκο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Εθνους».
Η εφημερίδα παρουσιάζει κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ και στην οποία αναφέρει ότι άκουσε τον Ηλία Κασιδιάρη να στοχοποιεί τον κ. Κουμουτσάκο, αλλά και να κηρύσσει λήξη της επίθεσης.
Ακόμη, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο μάρτυρας αναφέρει ότι είδε τον 24χρονο που έχει συλληφθεί για την επίθεση να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των παμποντιακών σωματείων, αρκετή ώρα πριν από το περιστατικό.
Μάλιστα, ο μάρτυρας φέρεται να δηλώνει πως άκουσε τον βουλευτή της ΧΑ να λέει: «Αφήστε τους άλλους. Πιάστε τον Κουμουτσάκο!»
Ο ίδιος αναφέρει ακόμη ότι μετά την επίθεση, είδε τον κ. Κασιδιάρη να φωνάζει προς το μέρος των δραστών «Λήξις! Λήξις!».

2 σχόλια:


  1. «Εγώ το έκανα, μην πείτε τίποτα σε κανέναν, είμαι δικός σας, της Χρυσής Αυγής» είπε ο Ρουπακιάς στον αστυνομικό που τον συνέλαβε

    Την παραδοχή ότι εκείνος μαχαίρωσε και δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα έκανε, σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού που τον συνέλαβε Δημήτρη Κουρέτζη, ο Γιώργος Ρουπακιάς. «Εγώ το έκανα, μην πείτε τίποτα σε κανέναν. Είμαι δικός σας, είμαι της Χρυσής Αυγής, μη με πειράξετε», υποστήριξε πως του είπε ο Ρουπακιάς ενώ κάπνιζε ήρεμος στο αμάξι.

    Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός, αρχικά ο Ρουπακιάς τους έλεγε «δεν ξέρω τι έγινε» και αφού ο κ. Κουρετζής του είπε πως βρήκε το μαχαίρι και από εκεί θα εντοπιστεί ο δράστης, ο κατηγορούμενος προχώρησε σε αυτήν την «ομολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή