ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Πέντε λεπτά για τον ΔήμοΤσακνιά

Όταν έφυγε από κοντά μας ο Δήμος Τσακνιάς, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, σκεφτόμουνα ότι καθώς τον γνώρισα αργά πολλά ήταν εκείνα που δεν μπόρεσα να μάθω. Να μοιραστούμε......
Όμως από τις πρώτες κουβέντες μαζί του καταλάβαινες πως έχεις αν κάνεις με έναν ξεχωριτό άνθρωπο. Έναν πραγματικό αγωνιστή. Από τη βαθιά του σεμνότητα ποτέ δεν ξεδίπλωσε στα πλήθη τις αγωνιστικές του περγαμηνές. Δεν εξαργύρωσε μια ζωή που ήταν αφιερωμένη στηνη υπόθεση της Αριστεράς.
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές και σχηματίστηκε για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση, σκεφτόμουν τι κρίμα ήταν να μη το ζήσει αυτό.
Μετά από όσα μεσολάβησαν δεν ξέρω κι εγώ πια τι να πω....

Τώρα, τη Δευτέρα το βράδυ στις 7, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώςθα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πτυχές της ζωής του μέσα από τις αφηγήσεις ανθρώπων που τον γνώρισαν.
Θα είμαστε εκεί...http://stoforos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.