Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!! ΣΤΟΝ "ΠΑΓΚΟ " ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ " ΕΞΥΠΝΕΣ" ΚΑΙ "ΚΑΛΟΦΚΙΑΓΜΕΝΕΣ " ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ........ΔΑΚΡΥΩΝ !



Ο Ορέστης  Τσάρκος
προσφέρει  και γέλιο  !!! Μπείτε  και  γελάστε με  την  ψυχή  σας!!!

*ΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΠΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΣΤΟΝ  ΟΛΑΝΤ  ΟΤΑΝ  ΤΟΝ  ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ?

*ΕΚΤΑΚΤΟ  ΣΗΜΕΡΙΝΟ  !!! ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟ  ΠΡΩΙ ΣΤΟ  ΒΕΡΟΛΙΝΟ  ΣΟΙΜΠΛΕ  ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!! ΒΙΝΤΕΟ

*ΔΕΙΤΕ  ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ   ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ  ΣΤΗ  ΛΙΜΝΗ  ΤΟΥ  ΜΑΡΑΘΩΝΑ  ΟΠΟΥ  ΕΧΕΙ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΠΡΩΙ  ΠΑΡΑ  ΠΟΛΥΣ  ΚΟΣΜΟΣ !!!! ΒΙΝΤΕΟ

*  Ο ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ  ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ  ΚΑΙ  ΙΝΤΕΓΕ ...ΒΙΝΤΕΟ

* Η " ΜΠΑΤΣΑ"  ...ΚΑΙ  3 ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΧΑΡΙΣΕ  Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΒΙΝΤΕΟ  

* Ο  ....ΠΑΠΑΣ  ΤΟ  ΠΑΡΑΚΑΝΕ !!! ΒΙΝΤΕΟ

*ΔΕΙΤΕ  ΤΙ ΕΚΑΝΕ  ΕΝΑΣ  ΑΝΔΡΑΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΜΟΙΑΣΕΙ  ΣΤΟΝ 
ΠΑΠΑΓΑΛΟ  ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!


ΠΩΣ  ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΤΟΝ  ΟΛΑΝΤ? ΤΙ  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ  ΤΟΥ  ΕΙΠΕ?


                            

                                                      
ΕΚΤΑΚΤΟ!!!! ΠΡΙΝ  ΑΠΟ  ΛΙΓΟ . ΚΟΙΝΗ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΣΟΙΜΠΛΕ  ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ  ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ  ΣΗΜΕΡΑ.....







ΣΥΝΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ  ΤΟ  ΤΕΡΑΣ  ΤΟΥ  ΛΟΧ ΝΕΣ. ΑΥΤΗ  ΤΗ  ΦΟΡΑ  ΟΧΙ  ΣΤΗΝ  ΑΓΓΛΙΑ  ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ   ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ...ΜΑΡΑΘΩΝΑ!!!!!



 Ο Ραπτόπουλος σχολιάζει τη διαφορά Μπερμπάτοφ-Ιντέγε!


rap_0
O γνωστός αθλητικογράφος δίνει νέο ρεσιτάλ συγκρίνοντας τον φορ του Ολυμπιακού με τον Βούλγαρο άσο με το γνωστό… μοναδικό του τρόπο!Απολαύστε τον!


3 αλησμόνητες τηλεοπτικές στιγμές που μας χάρισε η ελληνική τηλεόραση



Ήταν η μία, η μοναδική η ανεπανάληπτη. Η στιγμή που η κάμερα κατέγραψε το γεγονός της χρονιάς. Το 1997 σημαδεύτηκε από το χαστούκι της Αναστασίας Αθήνη Τσούνη με αποδέκτη την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. 10 Οκτωβρίου στη Στοά του Βιβλίου κι όλοι πίστευαν πως είναι μία ήρεμη εκδήλωση . Η Αθήνη Τσούνη θα έγραφε ιστορία.

''Εγώ δεν καταδέχομαι να πάρω αυτό το βιβλίο'' είπε και το μόνο που ακούστηκε στη συνέχεια ήταν κάτι παρατεταμένα ιιιιιιιιιιιιιι που συνοδεύτηκαν από κάτι παρατεταμένα ααααααααα. Και η Δήμητρα κάγκελο.

Ακούστε με για να σας θυμίσω τα γεγονότα. Η Δήμητρα είχε γράψει ένα βιβλίο με τίτλο ''10 χρόνια και 54 μέρες'' (όσες χρειάστηκε για να ξεχάσει). Είχε που λέτε το βιβλίο και θέλησε να υπογράψει κάποια από αυτά να ευχαριστηθεί και το κοινό.

Ανάμεσα στους φανς και η Αναστασία Αθήνη Τσούνη (τι εξαιρετικό όνομα είναι αυτό). Η χαρακτηριστική κοτσίδα πλησίασε κι αφού ξεστόμισε την ατάκα κόλαφο, άπλωσε το χέρι και χαστούκισε την άναυδη Δήμητρα. Κι από την καλή κι από την ανάποδη. Μαεστρία.

Το οπισθόφυλλο του βιβλίου ανέφερε: ''(...)όταν άπλωνε τα χέρια με το μαγικό τρόπο που μόνο αυτός γνώριζε, τότε που λες και τους αγκάλιαζε όλους και τον αγκάλιαζε και ο κόσμος.'' Το διαβάσατε; Ακριβώς το αντίθετο για τη Δήμητρα. Από πού της ήρθε δεν ήξερε. Έτρεξαν οι γύρω να την συγκρατήσουν αλλά το κακό είχε γίνει και μάλιστα on camera.

Απολαυστική η Μαλβίνα Κάραλη σχολίασε το περιστατικό λέγοντας ''Και ξάφνου έρχεται η αποκατινή με την κοτσίδα και μου βαράει μία και είδα τον Ντοστογιέφσκι φαντάρο και μία γέφυρα που είχα στα δόντια τη βρήκαν την επόμενη μέρα στη φωλιά του Λιάκουρα στην Ελευσίνα.''

Αυτά είδαμε και θυμηθήκαμε τις πιο καλτ στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Πάντα θα βρίσκουμε αφορμές για να κάνουμε αναδρομές.





ΚΑΙ  2  ΑΛΛΑ  ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ  ΑΛΛΑ  ΘΕΜΑΤΑ  ΠΟΥ  ΒΓΑΖΟΥΝ  ΓΕΛΙΟ !!!!!

Η Χριστίνα προσπαθεί να αποφασίσει
Ατάκα: Είμαι από πουριτανή οικογένεια. Έχω κάποια κόμπλεξ και ταμπού, κάνω σεξ μισοντυμένη, στα μαύρα σκοτάδια


Η Πελαγία στη στιγμή της αλήθειας
Ατάκα: Έχεις κάνει σεξ στο δάσος του Σέιχ Σου;



O ΠΑΠΑΣ  ΤΟ  ΠΑΡΑΚΑΝΕ.....

 Ο παπάς είπε να ρίξει αγιασμό λόγω Θεοφανείων σε όλους τους πιστούς που ήταν μέσα στην εκκλησία φαίνεται βέβαια λιγάκι να το παράκανε…
2015


Άνδρας έκοψε και τα δύο αυτιά του για να μοιάσει στον παπαγάλο του Και τώρα αναζητά χειρουργό να μετατρέψει τη μύτη του σε ράμφος

Άνδρας έκοψε και τα δύο αυτιά του για να μοιάσει στον παπαγάλο του

 Δείτε  Στα άκρα έφτασε ένας 56χρονος άνδρας, ο οποίος έχει εμμονή με τα κατοικίδια ζώα. Ο Ted Richards έκοψε τα αυτιά του σε μια προσπάθεια να μοιάσει περισσότερο με τους παπαγάλους του. Τώρα αναζητά έναν χειρουργό που θα μετατρέψει τη μύτη του σε ράμφος. 

Άνδρας έκοψε και τα δύο αυτιά του για να μοιάσει στον παπαγάλο του
Άνδρας έκοψε και τα δύο αυτιά του για να μοιάσει στον παπαγάλο του Άνδρας έκοψε και τα δύο αυτιά του για να μοιάσει στον παπαγάλο του Ο εκκεντρικός φιλόζωος, ο οποίος έχει 110 τατουάζ, 50 piercing και κομμένη στα δύο γλώσσα, έκανε επέμβαση έξι ωρών για να αφαιρέσει τους λοβούς του, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνισή του:

Άνδρας έκοψε και τα δύο αυτιά του για να μοιάσει στον παπαγάλο του

«Είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί. Είμαι τόσο χαρούμενος που είναι εξωπραγματικό, δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Το έκανα γιατί θέλω να μοιάσω με τους παπαγάλους μου όσο το δυνατόν περισσότερο». Ο Richards, είναι συνταξιούχος εργάτης σε εργοστάσιο υποδημάτων, έκανε το πρώτο τατουάζ του το 1976 και από τότε έχει δημιουργήσει μια συλλογή που καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το σώμα του.

Άνδρας έκοψε και τα δύο αυτιά του για να μοιάσει στον παπαγάλο του
O Ted Richards με...αυτιά

Άνδρας έκοψε και τα δύο αυτιά του για να μοιάσει στον παπαγάλο του O Ted Richards με...αυτιά O Ted Richards με...αυτιά Μοιράζεται το σπίτι του στο Χάρτκλιφ του Μπρίστολ με τους τέσσερις παπαγάλους του, το Νοτιοαφρικάνικο πράσινο ιγκουάνα Iggy, και το πίτμπουλ τεριέ Candy. Αν και η επέμβαση εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους, ο Richards ένιωθε ασφαλής με τον γιατρό του. Ττο μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι δε μπορεί να κρατήσει τα γυαλιά στη θέση τους - γι 'αυτό έχει τοποθετήσει δύο μικρές μεταλλικές ακίδες στα πλάγια του κεφαλιού του.

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου