Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ "ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ(ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του Ορέστη Τσάρκου

*ΤΙ  ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΝΕΙΩΣΗ  ΤΩ  ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ?

*ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΜΑΣ  Η  ΕΛΙΤ  ΟΧΙ  Η  Ν.Δ  .ΠΟΙΟΣ  ΤΟ  ΕΙΠΕ  ?

*ΦΕΥΓΕΙ  Ο  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ?

*ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΤΗΣ  Ν.Δ  ΨΗΦΙΣΑΝ  ΓΙΑ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΤΗΣ  ΧΡΥΣΗΣ  ΑΥΓΗΣ?

*ΑΣΑΝΤ...ΑΝ  ΔΕΝ  ΠΕΤΥΧΕΙ  Η  ΕΠΕΜΒΑΣΗ  ΤΗΣ  ΡΩΣΙΑΣ  ΚΑΤΑ  ΤΩΝ  ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ  ΣΤΗ  ΣΥΡΙΑ  ΤΙ  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ?

* ΠΡΩΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΛΑΜΙΑ  ΚΑΙ ΠΟΥ? ΑΝ  ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ.....

*Ο  ΓΥΡΟΣ  ΤΟΥ  ΘΑΝΑΤΟΥ  ΜΕ 5 ΜΗΧΑΝΕΣ  ΚΑΙ  4  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΦΟΒΕΡΟ  ΒΙΝΤΕΟ.......


Σχέδιο για νέα μείωση συντάξεων ως 7% Συζητείται μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σχέδιο για νέο ψαλίδι στις συντάξεις βρίσκεται υπό εξέταση ανάμεσα στους δανειστές και στο υπουργείο Εργασίας, σε ποσοστά από 3-7%, και υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστούν κι άλλα μέτρα, όπως η επέκταση της εισφοράς ασθενείας στο 6% και στα Μετοχικά Ταμεία και η κατάργηση του ΕΚΑΣ για το 20% των δικαιούχων πριν από το Μάρτιο του 2016. Αν αυτά τα μέτρα δεν εφαρμοστούν, τότε οι μειώσεις θα είναι μεγαλύτερες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα συζητείται και η λήψη ισοδύναμων τα οποία θα πρέπει να γίνουν δεκτά από τους δανειστές και αν γίνουν τότε οι μειώσεις αυτές θα μετατεθούν για την 1η Ιανουαρίου 2016 και δεν θα εφαρμοστούν από το 2015. Τα ποσοστά των μειώσεων θα ξεκινούν από 3% για τις συντάξεις από 500 μέχρι 1.000 ευρώ και θα φτάνουν ως 7% για ποσά από 2.500 ευρώ και πάνω. Αν δεν υπάρξουν περικοπές στις συντάξεις κάτω των χιλιών ευρώ, τότε θα γίνουν μεγαλύτερες περικοπές σε όσους λαμβάνουν κύρια και επικουρική σύνταξη που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ. Στόχος όλων αυτών είναι να υπάρξει εξοικονόμηση 2,2 δισ. ευρώ από τις συντάξεις, που προβλέπονται στο τρίτο μνημόνιο. 

***************************


«Αντιπολίτευσή μας η ελίτ, όχι η ΝΔ, διεθνές πρόβλημα το χρέος» 


  • Tσίπρας

Στην παρθενική του ομιλία στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως ο ελληνικός λαός «δικαίωσε το δύσκολο αγώνα που δώσαμε, το εκλογικό αποτέλεσμα έβαλε τέλος στην αριστερή παρένθεση». Ο πρωθυπουργός μίλησε για την καθαρή προοπτική τετραετίας που έχει η κυβέρνηση και την ισχυρή λαϊκή εντολή που έλαβε για «να τολμήσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος». «Το επόμενο διάστημα η πραγματική αντιπολίτευση θα είναι το παλαιό καθεστώς, και το σύστημα διαπλοκής», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στους στόχους του ταξιδιού στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι κατά τον ίδιο επιτεύχθηκαν.

********************************

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΒΟΛΕΣ

Στην αντεπίθεση ο Νικολόπουλος: Σκέφτεται να επιστρέψει στη ΝΔ -Καταθέτει ερωτήσεις και στέλνει μήνυμα σε Καμμένο και Τσίπρα




Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, αφού την Κυριακή το πρωί επέλεξε να μην παραστεί στο Κοινοβούλιο για να ψηφίσει πρόεδρο της Βουλής, έστειλε το πρώτο του μήνυμα στους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο.
Τώρα ετοιμάζεται για το δεύτερο που θα γίνει με την κατάθεση ερωτήσεων προς τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Αμυνας, αλλά και τον υπουργός Παιδείας.

Σκέψεις για επιστροφή στη ΝΔ 
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έστειλε σήμερα μήνυμα στην κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την ψήφο του. Μάλιστα άφησε ανοιχτό το θέμα επιστροφής του στην ΝΔ. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ρήξη με το κόμμα του.
Παράλληλα δεν έκρυψε και την προτίμησή του σε έναν απ' τους τέσσερις υποψήφιους για την προεδρία στη ΝΔ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας μπορεί να φέρει την ανανέωση που χρειάζεται ο χώρος.


Μπορεί να μας το εξηγήσει η ΝΔ; Η Χρυσή Αυγή έχει 18 βουλευτές αλλά ο δικός της προτεινόμενος για αντιπρόεδρος έλαβε 59 ψήφους...


  • Χρυσαυγίτες

Η Χρυσή Αυγή έχει 18 βουλευτές στο ελληνικό Κοινοβούλιο κι ο Νίκος Μιχαλολιάκος απουσίαζε από τη σημερινή ψηφοφορία για το προεδρείο της Βουλής, ωστόσο ο προτεινόμενος για αντιπρόεδρος της Βουλής εκ μέρους του νεοναζιστικού μορφώματος Γιάννης Αϊβατίδης έλαβε 59 θετικές ψήφους...

«Στην πρώτη ομιλία του Προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο.

Σας θυμίζω ότι σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, η Νέα Δημοκρατία μιλούσε για συναίνεση. Με τη συναίνεση ξεκινούσαν, με τη συναίνεση έκλειναν. Δεν το πιστέψαμε ποτέ και το διατυπώσαμε προς τον ελληνικό λαό, ότι δεν το εννοούν. Και σήμερα απεδείχθη η διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη.


****************************************************


ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ

Ο Ασαντ προειδοποιεί για ολοκαύτωμα στη Μέση Ανατολή, αν δεν πετύχει η επέμβαση της Ρωσίας


Ο Ασαντ προειδοποιεί για ολοκαύτωμα στη Μέση Ανατολή, αν δεν πετύχει η επέμβαση της Ρωσίας

Την προειδοποίηση για ολοκαύτωμα σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής αν δεν πετύχει η επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία, απηύθυνε ο πρόεδρος της χώρας Μπασάρ Αλ Ασαντ.
Μιλώντας για πρώτη φορά από την έναρξη των επιχειρήσεων της Μόσχας ο πρόεδρος της Συρίας είπε πως πρέπει να πετύχει ο συνασπισμός κατά της «τρομοκρατίας», όπως είπε, ο οποίος έχει συγκροτηθεί «από τη Συρία, τη Ρωσία, το το Ιράν και το Ιράκ»».
Οπως δήλωσε στο ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Khabar, η επιτυχία της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης κατά των τρομοκρατών είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή της καταστροφής της Μέσης Ανατολής. «Οφείλει να επιτύχει, διαφορετικά ολόκληρη η περιοχή θα καταστραφεί και όχι μόνο μία ή δύο χώρες», υποστήριξε.
Αναγνώρισε δε κυνικά, ότι «το τίμημα θα είναι υψηλό» ενώ εκτίμησε ότι «οι πιθανότητες επιτυχίας αυτού του συνασπισμού είναι μεγάλες και όχι ελάχιστες


*******************************************************


Πρώτη πανελλαδικά σε κατανάλωση

 πορνό η…Λαμία !!!!

ethismos_626_355

Ποιες κατηγορίες πορνό ψάχνουν οι Έλληνες στο διαδίκτυο, ποιες είναι οι πιο περιζήτητες Ελληνίδες πορνοστάρ και ποιες οι πιο σεξουαλικά «ανήσυχες» πόλεις της Ελλάδας;

Σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απαντά η Sirina Entertainment.

Τα πικάντικα και αναλυτικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η γνωστή εταιρεία παραγωγής πορνοταινιών «βασίζονται στα μοναδικά online και offline αρχεία της», όπως διευκρινίζει. Και, όπως προκύπτει από αυτά, η Λάρισα κατέχει ιδιάζουσα θέση, καθώς είναι η δεύτερη πόλη σε όλη την Ελλάδα σε κατανάλωση πορνό στο διαδίκτυο, χάνοντας την πρωτιά από τη Λαμία.

Το γεγονός ότι η πρωτεύουσα έρχεται 10η στη λίστα είναι εντυπωσιακό από στατιστική άποψη.

Οι πιο… σεξουαλικές πόλεις στην Ελλάδα:

  1. Λαμία
  2. Λάρισα
  3. Ζάκυνθος
  4. Βόλος
  5. Καλαμάτα
  6. Πάτρα
  7. Ρόδος
  8. Ηράκλειο
  9. Θεσσαλονίκη
  10. Αθήνα

************************************************************


Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο: Ο γύρος του θανάτου με 5 μηχανές και 4 αυτοκίνητα [video]





Η λέξη “απίστευτο” είναι μάλλον πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που θα δείτε στο video που ακολουθεί…


Δεν πρόκειται για έναν απλό “γύρο του θανάτου”, που από μόνος του έτσι κι αλλιώς προκαλεί δέος, αλλά για ένα “γύρο του θανάτου” στον οποίο συμμετέχουν 5 μηχανές και 4 αυτοκίνητα!

Ένα ένα τα οχήματα αρχίζουν να περιστρέφονται, με τις αποστάσεις μεταξύ τους να είναι πολύ μικρές. Σε κάποια στιγμή η κατάσταση αγγίζει τα όρια του μποτιλιαρίσματος… γύρος του θανάτου

Το video είναι παλιότερο αλλά αξίζει να το δείτε.

Αφήστε το να “τρέξει” και θα δείτε να συμβαίνουν απίθανα πράγματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου